Biluthyrning i Devonport, Australien

Vill du hyra en bil billigt i Devonport, Australien? Sök och jämför priser här

Devonport, TAS, Australien
12 dec — 19 dec
Samma avlämingsplats
Devonport, TAS, Australien
sön 12/12
12:00
sön 19/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Devonport

Alla större biluthyrningsfirmor i Devonport, Australien
3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

2,0
5 platser
5 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Devonport, Australien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Launceston flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Devonport

I december, fram till dagens datum, har 197 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Devonport.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Devonport för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Devonport även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Ett av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Budget. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Devonport, Australien?

Om du hyr ett fordon i Devonport tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Devonport ligger hastighetsgränsen runt 110 km/t. Om du kör på motorvägen i Devonport ligger hastighetsgränsen på 110 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Devonport?

När du hyr en bil i Devonport väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 687 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Escape för ett genomsnittspris på 741 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Devonport för så lite som 124 kr/dag och modellen Ford Escape för så lite som 199 kr/dag.

Hur är vädret i Devonport, Australien i december?

Under december är medeltemperaturen i Devonport 14 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Devonport.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Vädret i Devonport under december kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Devonport. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Devonport tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Class Compact SUV.

Är vädret i Devonport representativt för resten av Tasmanien?

Den som vill hyra en bil i Devonport för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Tasmanien under december månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 52,5 mm.


Börja planera din resa till Devonport