Hitta billig biluthyrning i Darwin

Vill du hyra en bil billigt i Darwin? Sök och jämför priser här

Darwin, NT, Australien
1 feb — 8 feb
Samma avlämingsplats
Darwin, NT, Australien
mån 1/2
12:00
mån 8/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Darwin

Alla större biluthyrningsfirmor i Darwin
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 5 recensioner


Avstånd till populära hotell från Darwin

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Darwin flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Darwin

Hittills i januari har det gjorts 4 sökningar på momondo efter hyrbilar i Darwin.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Darwin för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Darwin även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och National. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Darwin?

Varje biluthyrningsföretag i Darwin har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Darwin är Alamo, Enterprise och National, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Darwin under februari månad?

Med en genomsnittstemperatur på 28 °C och en nederbörd kring 310 mm i februari gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Darwin. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under februari månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Darwin. Att hyra en Standard i Darwin kommer i genomsnitt kosta dig 376 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Darwin?

Om du hyr ett fordon i Darwin tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Darwin ligger hastighetsgränsen runt 110 km/t. Om du kör på motorvägen i Darwin ligger hastighetsgränsen på 110 km/t.

Hur är vädret i Darwin, Australien i januari?

Vanligtvis ligger temperaturen i Darwin under januari månad på 28 °C och den förväntade nederbörden är 400 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under januari finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Darwin.

Är vädret i Darwin representativt för resten av Northern Territory?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Darwin omkring i Northern Territory eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 28 °C och en eventuell nederbörd på 215 mm under månaden.


Planera din resa till Darwin

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Darwin

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Darwin
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Darwin

    Hitta hotell i Darwin