Biluthyrning i San Diego, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i San Diego, CA? Sök och jämför priser här

San Diego, CA, USA
4 okt — 11 okt
Samma avlämingsplats
San Diego, CA, USA
mån 4/10
12:00
mån 11/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i San Diego, Kalifornien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

214 kr - 887 kr

Alla biltyper

214 kr - 647 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i San Diego, USA är 262 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i San Diego, USA är januari. Då är priset 19 % lägre än andra tider på året och kostar bara 214 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Diego. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Diego kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i San Diego av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i San Diego, USA är 278 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i San Diego, USA är april. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 295 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Diego. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Diego kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i San Diego av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i San Diego

Alla större biluthyrningsfirmor i San Diego, CA
14 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,3

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,1
11 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,9

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,4
11 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,7

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,1
12 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,3

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

6,8
2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,8

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,8
2 platser
Översikt

Renlighet

4,9

Comfort

4,8

Övergripande

4,2

Upphämtning/avlämning

4,1

Valuta för pengarna

4,4
3 platser
Översikt

Renlighet

4,8

Comfort

4,7

Övergripande

3,9

Upphämtning/avlämning

3,8

Valuta för pengarna

4,3
2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,8

Valuta för pengarna

9,2

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Mission Beach6,8 km

Sevärdheter i närheten:

Mission Beach115,5 km

Sevärdheter i närheten:

Mission Beach146,1 km

Avstånd till populära hotell från San Diego, CA

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån San Diego flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i San Diego

11 493 användare har letat efter hyrbilar i San Diego med momondo i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i San Diego för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och Dollar är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i San Diego till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i San Diego. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i San Diego har lägst priser för hyrbilar?

Alamo Har generellt de billigaste dagspriserna i San Diego på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 331 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 254 kr per dag för deras hyrbilar i San Diego.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i San Diego, CA?

När du hyr en bil i San Diego kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i San Diego. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i San Diego under oktober månad?

Under oktober i San Diego håller sig temperaturerna runt 16 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 25 mm under oktober i San Diego kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i San Diego kommer i genomsnitt kosta dig 682 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Dollar i San Diego?

Det är väldigt populärt att hyra från Dollar i San Diego, CA då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 1 uthyrningskontor i centrum av San Diego, CA, och du kan förvänta dig priser på 444 kr per dag för att hyra din bil i San Diego, CA.

Vad är hastighetsgränsen i San Diego, CA?

Hastighetsgränsen i San Diego är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till San Diego är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i San Diego?

Bilmodellen Hyundai Accent är den mest populära bilen att hyra i San Diego enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Accent för så lite som 94 kr/dag i San Diego, men generellt kan du vänta dig priser på runt 355 kr/dag. En annan populär bil att hyra i San Diego är modellen Hyundai Elantra för ett genomsnittspris på 392 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 75 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i San Diego?

I nuläget har Dollar bilmodellen Audi A4 tillgänglig för uthyrning i San Diego för i genomsnitt 621 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Audi A4 i San Diego snabbt kan ändras.

Hur är vädret i San Diego, CA i september?

I september får San Diego vanligtvis en nederbörd på 5 mm och har en medeltemperatur på 21 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för San Diego då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Med tanke på att temperaturerna i San Diego typiskt är högre under september och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i San Diego representativt för resten av Kalifornien?

Om du letar efter en hyrbil i San Diego för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Kalifornien vanligtvis har en temperatur på 21 °C och en nederbörd på omkring 5,9 mm.


Hyrbilar på flygplatser i San Diego

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära San Diego

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Kalifornien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Burbank, Fresno och Long Beach inom Kalifornien

Börja planera din resa till San Diego