Hyrbilar i Nya Zeeland

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Nya Zeeland? Sök och jämför priser här!

Auckland, Nya Zeeland
30 mar — 6 apr
Samma avlämingsplats
Auckland, Nya Zeeland
tors 30/3
12:00
tors 6/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nya Zeeland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Nya Zeeland
Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

492 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Suzuki Vitara/Escudo
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

597 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

599 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Opel Corsa
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

630 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Skoda Octavia
Skoda Kamiq
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

703 kr/dag

(10 apr - 13 apr)
Skoda Kamiq
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

749 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Vauxhall Mokka
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

755 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Volkswagen T-ROC
Nissan Pathfinder
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare

813 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Nissan Pathfinder
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

883 kr/dag

(10 apr - 13 apr)
Vauxhall Mokka

Information om biluthyrning i Nya Zeeland

I Nya Zeeland kör man på vänster sida av vägen. Var därför extra försiktig när du ger dig ut i trafiken. Att råka köra på fel sida av vägen utsätter både dig själv och dina medtrafikanter för fara och leder dessutom till böter. Det är också olagligt att använda din mobiltelefon när du kör. Detta gäller även vid tillfälliga stopp som vid trafikljus och övergångsställen. Om du bryter mot lagen kan du räkna med att du blir bötfälld. Som turist i Nya Zeeland vill man ofta utforska både den södra och norra ön. När du hyr en bil bör du därför vara medveten om att de flesta biluthyrningsföretag i landet inte tillåter dig att resa med hyrbilen på färjan som går mellan öarna. Detta löser du enklast genom att lämna tillbaka bilen innan du stiger ombord på färjan. När du ankommit till den andra ön hämtar du ut en ny hyrbil.

I Nya Zeeland måste du vara minst 18 år för att få hyra en bil och enligt lagen måste du även kunna visa upp ett internationellt körkort tillsammans med ditt svenska körkort. Alla hyrbilar måste dessutom vara försäkrade och enligt lagen ska dessa försäkringar alltid ingå i din biluthyrningskostnad. Försäkringen skyddar dig från att behöva betala om du krockar eller om hyrbilen blir stulen. Vissa firmor som erbjuder biluthyrning i Nya Zeeland kräver också att du ska lämna en depositionsavgift när du hämtar ut hyrbilen. Detta är något som firmorna bestämmer över själva. Kostnader och regler kring depositioner kan därmed skilja sig kraftigt mellan olika hyrfirmor. Var därför alltid noga med att ta reda på vad som ingår i avtalet innan du slutför din bokning. Hos momondo kan du snabbt och enkelt jämföra pris och villkor mellan hyrfirmor som erbjuder billig biluthyrning i Nya Zeeland.

Nya Zeeland består av 16 olika regioner och i den nordliga delen av den norra halvön ligger Auckland. I den här regionen hittar man de värst trafikerade områdena i hela landet. Problemen beror delvis på antalet bilar som har ökat kraftigt under flera års tid och trafiken är som tätast under rusningstider. Även Wellington, som ligger i den sydvästra delen av landets norra ö drabbas emellanåt av hård trafik med långa bilköer. I tätbefolkade regioner är vägarna ofta smala och det kan vara mycket svårt att hitta lediga parkeringsplatser. Genom att planera din resa och din körtid noga kan du undvika att hamna i de värsta bilköerna. För dig som letar efter biluthyrning i Nya Zeeland har vi på momondo ett stort utbud av firmor som erbjuder biluthyrning till riktigt bra priser. Om du vill ta en paus från bilkörningen kan du också välja att ta dig runt i landet med hjälp av taxi eller buss.


Erbjudanden på hyrbilar i Nya Zeeland

Hitta rätt hyrbil för dig i Nya Zeeland

Bilar i Liten

181 kr - 866 kr

Alla biltyper

181 kr - 881 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nya Zeeland är 424 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nya Zeeland är september. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 181 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nya Zeeland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nya Zeeland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Nya Zeeland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nya Zeeland är 490 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nya Zeeland är oktober. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 323 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nya Zeeland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nya Zeeland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Nya Zeeland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nya Zeeland är 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nya Zeeland är april. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 368 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nya Zeeland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nya Zeeland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Nya Zeeland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nya Zeeland är 435 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nya Zeeland är oktober. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 611 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nya Zeeland. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nya Zeeland kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Nya Zeeland som hittats på momondo under den senaste veckan.

Suzuki Vitara/Escudo
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

492 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Suzuki Vitara/Escudo
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

599 kr/dag

(10 apr - 21 apr)
Citroen C3
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

703 kr/dag

(10 apr - 13 apr)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Nya Zeeland

Alla större biluthyrningsfirmor i Nya Zeeland

Thrifty

55 platser

Hertz

47 platser

Sunnycars

45 platser

Firefly

44 platser

EZI

29 platser

Budget

24 platser

Avis

22 platser

keddy by Europcar

22 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nya Zeeland

Nedan visas de mest populära hotellen i Nya Zeeland

Biluthyrning i Nya Zeeland

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Nya Zeeland och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Nya Zeeland hittas ofta genom Hitch Car Rentals. När du bokar med Hitch Car Rentals kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 198 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Nya Zeeland 678 kr/dag.

Det populäraste biluthyrningsföretaget i Nya Zeeland är Hitch Car Rentals. Detta uthyrningsföretag har för närvarande 4 recensioner och en genomsnittlig kundnöjdhet på 9,4 av 10. 42 % av momondos användare valde nyligen Hitch Car Rentals som sitt favoritföretag för att hyra bil i Nya Zeeland.


Hyrbilar på populära flygplatser i Nya Zeeland

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Nya Zeeland

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Söderhavet

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Söderhavet

Börja planera din resa till Nya Zeeland


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att hyra bilar i året runt

Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Nya Zeeland eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Nya Zeeland då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.