Hyrbilar på Nelson, Nya Zeeland flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Nelson, Nya Zeeland flygplats? Sök här!

Nelson, Nya Zeeland, Nya Zeeland - Nelson (NSN)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Nelson, Nya Zeeland, Nya Zeeland - Nelson (NSN)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Nelson, Nya Zeeland flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Nelson, Nya Zeeland flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Nelson, Nya Zeeland flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Nelson, Nya Zeeland flygplats är Toyota Corolla, följt av modellen Toyota Passo. Våra användare har hittat erbjudanden för Toyota Corolla på Nelson, Nya Zeeland flygplats för i genomsnitt 1 003 kr per dag, och så billigt som 395 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 411 kr per dag att hyra modellen Toyota Passo på Nelson, Nya Zeeland flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 166 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Nelson flygplats?

Den mest populära biltypen att hyra på Nelson flygplats är enligt våra uppgifter Kompakt. Under det senaste året valde 39 % av de användare som sökte efter en hyrbil på Nelson flygplats att hyra en bil i klassen Kompakt. Toyota Corolla och Toyota ProAce är de två mest populära bilmodellerna i klassen Kompakt. Om du är intresserad av att hyra någon av dessa bilmodeller kan du överväga att boka din hyrbil på Hertz, viken är det mest populära hyrbilsfirman som erbjuder bilar i klassen Kompakt. Det lägsta priset per dag för att hyra fordon i klassen Kompakt från Hertz ligger på 1 309 kr.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Nelson flygplats?

34 dagar före ditt upphämtningsdatum är den bästa tiden att hyra en bil på Nelson flygplats. Priserna på biluthyrning är då 379 kr per dag när du bokar så långt i förväg. Genomsnittliga hyrespriser för helgen på Nelson flygplats är 590 kr per dag och genomsnittliga vardagspriser ligger på 484 kr per dag. Vi har märkt att juni är den bästa tiden på året för att hitta billiga hyrbilar på Nelson flygplats. Då är genomsnittspriset 325 kr per dag är för att hyra en bil under juni.

Information om biluthyrning i Nelson, Nya Zeeland flygplats

När du ska hyra en bil på Nelson flygplats i Nya Zeeland behöver du kunna visa upp en godkänd internationell ID-handling. Ditt svenska pass är ett exempel på en sådan handling. Biluthyrningsföretagen vill också titta på ditt körkort, och det är viktigt att samtliga ID-handlingar som du visar upp är giltiga under hela den planerade hyrperioden. Flera av företagen som arbetar med biluthyrning i Nya Zeeland tillämpar åldersgränser. Ofta vill de att personer som hyr av dem ska vara äldre än 25 år men yngre än 70 år, men även andra åldersgränser kan förekomma. Det är också vanligt att en depositionsavgift reserveras på ditt bankkonto i samband med bilhyrningen. Ett annat vanligt krav är att bankkortet som du genomför betalningen med ska stå i samma namn som namnet på ID-handlingarna.

På centret finns det bekväma sittplatser där du kan hämta andan innan äventyret fortsätter. Firmorna på biluthyrningscentret på Nelson flygplats har kunnig personal som kan hjälpa dig och besvara dina frågor om hyrprocessen. Många av företagen har personal som är flerspråkig, och de kan även besvara frågor om trafikläget och möjliga resrutter. Uthyrningsföretagen erbjuder också digitala tjänster som gör det möjligt att utforska deras utbud och välja en hyrbil som passar dig i en app eller på nätet. För att du ska känna dig trygg under semestern ger dem dig även tillgång till en stöd- och hjälplinje som är öppen dygnet runt.


0

Hyrbilsleverantörer i Nelson, Nya Zeeland flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Nelson, Nya Zeeland flygplats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

9,5

Apex

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

8,0

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nelson, Nya Zeeland

Nedan visas de mest populära hotellen i Nelson, Nya Zeeland

Hyr bil i andra städer i Nya Zeeland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Auckland, Queenstown och Christchurch i Nya Zeeland

Börja planera din resa till Nelson, Nya Zeeland flygplats


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Nelson, Nya Zeeland flygplats med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Nelson, Nya Zeeland flygplats visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.