Hotell i Nya Zeeland

Hitta erbjudanden för 2 314 hotell i Nya Zeeland

Nya Zeeland
30 mar — 31 mar2
fre 31/3
tis 4/4

Bästa hotellen i Nya Zeeland

Hitta det perfekta hotellet för din vistelse i Nya Zeeland
Pris
kr227
kr2247
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +
Hotellklass
0 +
2
3
4
5

De bästa städerna för att boka hotell i Nya Zeeland

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i de mest populära städerna i Nya Zeeland

Pris

954 kr–1 833 kr

BILLIGASTE STADEN I NYA ZEELANDTe Anau28% billigareHotell i Te Anau är de billigaste i Nya Zeeland med ett genomsnittspris på endast 954 kr per natt
DYRASTE STADEN I NYA ZEELANDQueenstown27% dyrareQueenstown har de högsta priserna för hotell i Nya Zeeland, med ett genomsnittligt rumspris på 1 833 kr per natt
MEST POPULÄRA STADEN I NYA ZEELANDAucklandBesöktes av 78% fler användareFler momondo-användare söker efter hotell i Auckland än någon annan stad i Nya Zeeland

Saker att göra i Nya Zeeland


Hotell i populära städer i Nya Zeeland

Nedan visas de mest populära städerna att bo i under ett besök i Nya Zeeland , samt några av de bästa hotellen i varje område

När är det bäst att boka hotell i Nya Zeeland

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för hotellrum i Nya Zeeland
Lågsäsongjuniär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongjuliär den dyraste månaden att bo här
68 %förväntad prisnedgång
40 %förväntad prisökning

Resepriser

417 kr - 2 178 kr

Billigaste veckodagsöndagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagfredagär den dyraste dagen i veckan att boka
1 499 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag
1 008 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag

Användbar information om hotell i Nya Zeeland

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Nya Zeeland

Lägsta hotellpris

145 kr

Det mest populära hotellet (5-stjärnor)

JW Marriott Auckland

Hotell nära flygplats

2438

Genomsnittlig vistelselängd

12 daygar
Det billigaste priset för ett rum i Nya Zeeland som hittats under de senaste 7 dagarna är 145 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Surf 'N' Snow Backpackers, ett 2-stjärnigt hotell.
Bo i komfort när du bokar ett rum med JW Marriott Auckland, det mest populära 5-stjärniga hotellet i Nya Zeeland(7,6/10 i betyg – baserat på 176 omdömen).
Det finns 2 438 hotell i Nya Zeeland som ligger nära Auckland Intl. Novotel Auckland Airport är närmst med 0,2 km från denna flygplats.
De flesta väljer att bo 12 dagar på hotell i Nya Zeeland. Den genomsnittliga boendekostnaden för 12 dagar i Nya Zeeland under den senaste veckan ligger på 15 592 kr.

Information om att bo i Nya Zeeland

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Nya Zeeland

I Auckland finns tåg, bussar och färjor. Biljettpriser varierar beroende på hur långt du ska åka, men en enkelresa inom zon 1 kostar fyra dollar när du betalar kontant, 2.20 med ett AT HOP-kort. Du kan köpa en dagsbiljett för 18 dollar som du laddar på AT HOP-kortet. Även i Wellington kan du åka tåg, buss och färja. Här kostar en enkelresa inom zon ett 2,5 dollar med kontant betalning, och 1,74 med ett Snapper-kort. En dagsbiljett för zon 1–3 kostar 10 dollar. I Christchurch finns bussar och färjor tillgängliga. Kostnaden för en enkelresa inom zon 1 är 4,20 dollar kontant, 2,65 med Metro-kort. En enkelresa med färja kostar 6,70 dollar kontant, och 4,70 med Metro-kort. Oavsett vilken stad du besöker kan du hitta billiga hotell i Nya Zeeland.

Många turister bokar hotell i Nya Zeeland för att uppleva landets unika och varierade landskap. Te Puia på nordön är en gejser som regelbundet sprutar rykande vatten upp i luften. Här finns också ett nyzeeländskt kulturcentrum och ett institut för maorisk konst och hantverk. På sydön ligger Punakaiki, vars kalkstensformationer brukar kallas Pancake Rocks, eftersom de liknar staplar av pannkakor. Du kan också ta del av unika naturupplevelser i Nya Zeelands tätorter. I Auckland finns till exempel One Tree Hill, en vulkanisk kulle prydd med en obelisk, från vilken du har fantastisk utsikt över staden. Innan britterna anlände var One Tree Hill, eller Maungakiekie, den största maoriska bosättningen.


momondos favorithotell i Nya Zeeland

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Nya Zeeland

Varför använda momondo?

momondo söker igenom hundratals resesajter så att du kan jämföra priser för hotell och andra boendealternativ i Nya Zeeland. momondo samlar alla dina alternativ på ett och samma ställe, helt gratis och utan att använda utan dolda avgifter eller kostnader.

momondo låter dig hitta ett bra boende i Nya Zeeland genom att filtrera och förfina din sökning. Du kan filtrera efter pris, plats, bekvämligheter, omdömen och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Omfattande resesökning
momondo jämför över 3 miljoner hotell och andra typer av boende för att se till att du hittar den bästa platsen att bo på.
Intuitiva sökfilter
Filtrera efter pris, bekvämligheter, gratis avbokning, förhöjd städning, gratis frukost och mycket mer.
Smarta prisbevakningar
När du har hittat en plats att bo på kan momondo bevaka priset för boendet och meddela dig när det ändras.

Börja planera din resa till Nya Zeeland


</