Hyrbilar på Cairns flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Cairns flygplats? Sök här!

Cairns, QLD, Australien - Cairns (CNS)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Cairns, QLD, Australien - Cairns (CNS)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Cairns flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Cairns flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Cairns flygplats?

Bilmodellen Toyota Corolla är den mest populära bilen att hyra på Cairns flygplats enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Toyota Corolla för så lite som 203 kr/dag på Cairns flygplats, men generellt kan du vänta dig priser på runt 989 kr/dag. En annan populär bil att hyra på Cairns flygplats är modellen Mitsubishi Outlander för ett genomsnittspris på 988 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 269 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Cairns flygplats?

De mest populära biltyperna att hyra på Cairns flygplats är de inom klassen Kompakt. 38 % av våra användare sökte efter hyrbilar i klassen Kompakt på Cairns flygplats under det senaste året. Hyundai i20 och Toyota Corolla är de två mest populära bilmodellerna inom klassen Kompakt för uthyrning. Bargain Car Rentals är det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon inom klassen Kompakt på Cairns flygplats. Det billigaste priset ligger på 627 kr per dag för att hyra bilar inom klassen Kompakt från Bargain Car Rentals.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Cairns flygplats?

Sikta på att hyra en bil på Cairns flygplats mer än 90 dagar före din resa för att få det bästa erbjudandet. I genomsnitt kostar det 349 kr/dag när du bokar mer än 90 dagar innan. Uthyrningspriser över helgen på Cairns flygplats ligger i genomsnitt på 570 kr/dag, medan priser mitt i veckan ligger på 393 kr/dag. Om ditt schema är flexibelt kan du överväga att hyra en bil på Cairns flygplats under november, när genomsnittspriserna ligget som lägst på 282 kr/dag.

Vilken är den bästa hyrbilsfirman på Cairns flygplats?

Det bästa hyrbilsföretaget på Cairns flygplats är Apex, med 10 omdömen och ett genomsnittlig kundbetyg på 8,8. 4 % av momondo-användare valde en hyrbil från Apex under det senaste året. Alamo och Hertz finns också på Cairns flygplats och har höga kundbetyg. Alamo har ett betyg på 8,7 från 25 omdömen. Hertz har ett betyg på 8,7 från 10 omdömen.

Information om biluthyrning i Cairns flygplats

För att få hyra en hyrbil i Australien behöver du förstås ha ett körkort. Om ditt körkort inte är på engelska kan du behöva ett internationellt körkort. Du måste dessutom ha haft ditt körkort i minst ett år. När det gäller ålder krävs det att du är minst 21 år gammal, och i många fall inte äldre än 75 år. Är du yngre än 25 år kan det tillkomma en extra avgift när du ska hyra en bil. Vid sidan av ett körkort krävs det i majoriteten av fall att du även har tillgång till ditt pass, detta för att kunna styrka din identitet. Du behöver även betala med ett kreditkort. Skälet till det är att du behöver lämna en säkerhetsdeposition när du hyr en bil. Denna kan uthyrningsföretaget välja att behålla om det är så att du råkar skada bilen på något sätt. Så länge du lämnar tillbaka din bil i samma skick som den var i när du hämtade upp den kommer du att få tillbaka din säkerhetsdeposition.

Det finns wifi på Cairns Airport, och under de flesta tider på dygnet finns det personal tillgänglig vid de olika uthyrningsföretagens kontor. Under de tider på dygnet då det inte gör det kan du som tidigare nämnt lämna tillbaka dina bilnycklar i en brevlåda. Det finns personal på flygplatsen som kan hjälpa dig som sitter i rullstol eller lider av någon annan typ av funktionshinder med att ta dig till och från biluthyrningarna.


Erbjudanden på hyrbilar i Cairns flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Cairns flygplats

Biltyp: Medel

459 kr - 1 142 kr

Alla biltyper

435 kr - 1 177 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Cairns flygplats är 389 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Cairns flygplats är januari. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 459 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cairns flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cairns flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Cairns flygplats är 415 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Cairns flygplats är mars. Då är priset 15% lägre än under resten året och ligger på bara 356 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cairns flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cairns flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Cairns flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Cairns flygplats

JUCY

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Bargain Car Rentals

1 plats
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,2

Övergripande

9,2

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

8,8

Apex

1 plats
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,2

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,6
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,7

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

9,1

Bäst

8,6
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,6

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,9

Bäst

7,6
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

5,0
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,3

Bäst

7,3
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,4

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

4,4

Bäst

4,8

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Cairns

Nedan visas de mest populära hotellen i Cairns

Börja planera din resa till Cairns flygplats


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Cairns flygplats kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

När du har sökt efter en hyrbil i Cairns flygplats visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.