Biluthyrning i Cluj, Rumänien

Vill du hyra en bil billigt i Cluj, Rumänien? Sök och jämför priser här

Cluj, Rumänien
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Cluj, Rumänien
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Cluj, Rumänien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

75 kr - 216 kr

Alla biltyper

75 kr - 1 366 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Cluj, Rumänien är 74 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Cluj, Rumänien är december. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 75 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 62 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Cluj. Genomsnittspriset för en hyrbil i Cluj kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Cluj av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Cluj

Alla större biluthyrningsfirmor i Cluj, Rumänien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Cluj, Rumänien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Cluj Napoca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Cluj

I december har vi genomfört 2 179 sökningar efter hyrbilar i Cluj för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Cluj för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Cluj har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Enterprise. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Cluj. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Cluj har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Klass Wagen de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 177 kr per dag för hyrbilar i Cluj. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Cluj är 56 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Cluj, Rumänien?

När du hyr en bil i Cluj kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Cluj. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Cluj under januari månad?

Baserat på vädret i Cluj i januari månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Cluj i januari en nederbörd på 20 mm, med en medeltemperatur på −1 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Cluj kommer i genomsnitt kosta dig 330 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Klass Wagen i Cluj?

Cluj, Rumänien har 2 uthyrningskontor från Klass Wagen med ett genomsnittligt dagspris på 177 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Cluj, Rumänien?

Om du hyr ett fordon i Cluj tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Cluj ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Cluj ligger hastighetsgränsen på 130 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Cluj?

Den mest populära hyrbilsfirman i Cluj som erbjuder hyrbilsmodellen Audi A4 är Hertz. Hyrbilar av modellen Audi A4 i Cluj kostar omkring 218 kr/dag om du hyr från Hertz.

Hur är vädret i Cluj, Rumänien i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Cluj under december månad på −1 °C och den förväntade nederbörden är 20 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

För månader som december kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Cluj. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

Är vädret i Cluj representativt för resten av Cluj?

Klimatet i Cluj under december månad har vanligtvis en temperatur på −1 °C med en förväntad nederbörd på 20 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Cluj till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Rumänien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bukarest, Timisoara och Sibiu i Rumänien

Börja planera din resa till Cluj