Biluthyrning i Timisoara, Rumänien

Vill du hyra en bil billigt i Timisoara, Rumänien? Sök och jämför priser här

Timisoara, Rumänien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Timisoara, Rumänien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Timisoara

Alla större biluthyrningsfirmor i Timisoara, Rumänien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Timisoara, Rumänien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Timisoara flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Timisoara

1 105 personer har letat efter hyrbilar i Timisoara i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Timisoara för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Timisoara har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Budget. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Timisoara. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Timisoara, Rumänien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Timisoara har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Timisoara, så som Budget, Klass Wagen och Payless erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Timisoara, Rumänien?

Resenärer som hyr bil i Timisoara bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Timisoara ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Timisoara?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Fiat Panda i Timisoara är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Timisoara kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 120 kr/dag och priser så låga som 6 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Fiat Panda kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 201 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 9 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Timisoara?

NU Car hyr ut modellen BMW 5 Series (och andra liknande bilar i klassen Lyx) i Timisoara. Du kan förvänta dig att kunna hyra modellen BMW 5 Series i Timisoara från NU Car för i genomsnitt 574 kr/dag.

Hur är vädret i Timisoara, Rumänien i oktober?

Under oktober är medeltemperaturen i Timisoara 12 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Timisoara.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Klimatet i Timisoara under oktober bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Timisoara. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Timisoara tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Fiat Panda och Volkswagen Golf.

Är vädret i Timisoara representativt för resten av Timiș?

Om du letar efter en hyrbil i Timisoara för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Timiș vanligtvis har en temperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyra bil i andra städer i Rumänien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bukarest, Cluj och Sibiu i Rumänien

Börja planera din resa till Timisoara