Hitta billiga flyg till Timisoara

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Timisoara

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Timisoara

Bästa priset för enkelresa

317 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 234 kr

Snabbast flygtid

4t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Timisoara från Sverige under de senaste 72 timmarna är 317 kr (Stockholm Arlanda till Timisoara).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Timisoara från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 234 kr (Stockholm Arlanda till Timisoara).
Det snabbaste flyget till Timisoara från Sverige tar 4t 55m (Stockholm Arlanda till Timisoara).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Timisoara, inklusive Lufthansa, Austrian Airlines och Ryanair.

Trender för flygresor till Timisoara

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Timisoara och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Timisoara?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Timisoara från Sverige för juni. Flyg till Timisoara i juni är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 130 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Timisoara?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Timisoara för 507 kr/person, vilket är 80 % billigare än för genomsnittsflyget till Timisoara. För att hitta de billigaste priserna till Timisoara från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Timisoara?

Den billigaste veckodagen att flyga till Timisoara är en fredag då du kan hitta priser så låga som 2 626 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Timisoara är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 971 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Timisoara?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Timisoara på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Timisoara på kvällen för så lite som 2 803 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Timisoara mitt på dagen då priserna ligger på omkring 3 348 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Timisoara?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Timisoara du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Timisoara tar det i genomsnitt 9t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Timisoara generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Timisoara?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Timisoara 41 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Timisoara för i genomsnitt 3 808 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Timisoara

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Timisoara från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Timisoara

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Timisoara

Stockholm (STO) till Timisoara (TSR)

Vanligtvis är flyg till Timisoara från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Timisoara, vilket i genomsnitt kostar 3 808 kr


Vanliga frågor om att flyga till Timisoara

Hur lång tid tar det att flyga till Timisoara?

Hur lång tid ditt flyg till Timisoara, Rumänien tar beror på vilken svensk flygplats du reser ifrån och hur många stopp du behöver göra under resan. Du hittar flygerbjudanden från ett flertal flygplatser i Sverige. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga till Timisoara på ungefär sex timmar. Du hittar bland annat flyg till Timisoara från Stockholm med Lufthansa. Från Göteborg Landvetter flygplats finns flygningar till Timisoara som tar ungefär sju timmar. Från Göteborg Landvetter hittar du flyg med Lufthansa. Du kan även resa till Timisoara från Malmö. Du flyger då antingen från Sturup flygplats i Malmö eller från Kastrup flygplats i Köpenhamn. Från Malmö tar resan till Timisoara mellan ungefär 10 och 13 timmar och du kan boka flyg med bland annat SAS, Wizz Air och Lufthansa.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Timisoara?

Det finns tyvärr inte några direktflyg till Timisoara, Rumänien, från Sverige men du kan resa till staden med flera olika flygrutter från svenska flygplatser. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar med Lufthansa. Denna rutt gör ett stopp i Frankfurt innan du flyger vidare till Timisoara. Du kan även flyga från Stockholm Skavsta flygplats med Wizz Air till Belgrad Nikola Tesla flygplats. Från Belgrad byter du sedan till en flygrutt med Tarom som tar dig till Timisoara med ett stopp i Bukarest. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg till Timisoara med Lufthansa via Frankfurt. Om du reser från Malmö kan du flyga med SAS från Sturup flygplats till Oslo via Stockholm. Från Oslo flyger du sedan vidare till Timisoara via ett stopp i Frankfurt. Du kan också ta tåget över Öresundsbron till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Från Köpenhamn kan du flyga till Bukarest med Blue Air och sedan vidare till Timisoara med Tarom.

De som flyger till Timisoara kan potentiellt hitta bättre priser för Oradea flygplats(151 km från stadskärnan i Timisoara) beroende på månad och avgångsflygplats.

Oradea flygplats har ett genomsnittspris på 2 564 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Timisoara. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Timisoara

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Timisoara

Andra kabinklasser för flyg till Timisoara

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Timisoara

Vilka bolag flyger till Timisoara?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Timisoara

Vilka bolag flyger till Timisoara?

När det gäller flyg från Sverige till Timisoara bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, TAROM och Ryanair. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Lufthansa till Timisoara

Lufthansa är ett populärt val för användare som reser till Timisoara. De flyger 14 flyg i veckan till Timisoara, oftast från München-Franz Josef Strauss. Biljettpriserna för Lufthansa beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 392 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 411 omdömen har momondos användare betygsatt Lufthansa med ett genomsnittligt betyg på 7,2/10.


Flygplatser nära Timisoara

Nedan hittar du alla flygplatser i Timisoara tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Timisoara centrum från flygplatsen?

När du landar i Timisoara landar du på Timisoara International Airport, Timisoara som ligger nordväst om stadens centrum. Flygplatsen ligger några kilometer från centrala Timisoara. Det billigaste sättet att ta sig från flygplatsen till centrum är med expressbussen E4 som tar dig direkt till centrala Timisoara. Bussbiljetten kostar inte mer än några få kronor och bussturen tar inte så lång tid. Snabbast är att ta sig från flygplatsen in till centrum med taxi. Detta går lite snabbare och du kan åka hela vägen fram till ditt boende. Du hittar taxibilarna utanför ankomsthallen. Om du hyr en bil på flygplatsen för att själv köra in till centrum följer du motorväg DN6 och E70 sydost mot Timisoara centrum.


Populära flygresor till Timisoara

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Timisoara som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Timisoara
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris1 234 kr

Visumkrav för att besöka Timisoara

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Timisoara?

Du behöver inte något tillstånd för att resa till Timisoara som svensk medborgare. Du behöver ha med dig ditt pass för inresan för att visa att du är en svensk medborgare. Detta ska vara giltigt under hela din vistelse i Timisoara.


Börja planera din resa till Timisoara


De bästa sakerna att se och göra i Timisoara

Vad kan du se och göra i Timisoara?

Timisoara är Rumäniens tredje största stad och en av de vackraste i landet. En av stadens mest välbesökta sevärdheter är revolutionsmuseet inne i centrum. Här kan du lära dig mer om den antikommunistiska revolutionen 1989. Utställningarna innehåller både dokumentärfilmer, affischer och fotografier. För den konstintresserade är ett besök på Timisoara konstmuseum ett måste. Här hittar du en stor samling målningar från flera århundranden och museet ligger inne i ett barockpalats från 1700-talet. Utställningarna håller hög kvalitet och bara interiören i palatset är värd att göra ett besök för. Inne vid stadens centrala torg hittar du en annan gammal byggnad: stadens stadshus. Stadshuset byggdes under 1700-talet där ett turkiskt bad tidigare låg och är idag en del av stadens universitet.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Timisoara.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Timisoara så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Timisoara genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Timisoara på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.