Hitta billiga flyg till Timisoara från 1 765 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/12
sön 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Timisoara

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Timisoara

Bästa priset för enkelresa

1 765 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 208 kr

Snabbast flygtid

8t 15m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Timisoara från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 765 kr (Stockholm Arlanda till Timisoara).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Timisoara från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 208 kr (Stockholm Skavsta till Timisoara).
Det snabbaste flyget till Timisoara från Sverige tar 8t 15m (Stockholm Arlanda till Timisoara).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Timisoara, inklusive Lufthansa.

Trender för flygresor till Timisoara

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Timisoara och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Timisoara?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Timisoara från Sverige för augusti. Flyg till Timisoara i augusti är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 900 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Timisoara?

Den billigaste veckodagen att flyga till Timisoara är en lördag då du kan hitta priser så låga som 1 491 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Timisoara är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 679 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Timisoara?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Timisoara på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Timisoara på eftermiddagen för så lite som 2 805 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Timisoara på morgonen då priserna ligger på omkring 2 881 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Timisoara?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Timisoara du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Timisoara tar det i genomsnitt 9t 15m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Timisoara generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Timisoara?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Timisoara 39 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Timisoara för i genomsnitt 2 714 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Timisoara

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Timisoara från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Timisoara

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Timisoara

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Timisoara (TSR)

Vanligtvis är flyg till Timisoara från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Timisoara, vilket i genomsnitt kostar 2 291 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TIMISOARA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari54% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Timisoara kostar i genomsnitt bara 982 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TIMISOARA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember58% dyrareDet kostar omkring 3 331 kr för flyg till Timisoara från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TIMISOARA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli733% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Timisoara från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Timisoara

Hur lång tid tar det att flyga till Timisoara?

Hur lång tid ditt flyg till Timisoara, Rumänien tar beror på vilken svensk flygplats du reser ifrån och hur många stopp du behöver göra under resan. Du hittar flygerbjudanden från ett flertal flygplatser i Sverige. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga till Timisoara på ungefär sex timmar. Du hittar bland annat flyg till Timisoara från Stockholm med Lufthansa. Från Göteborg Landvetter flygplats finns flygningar till Timisoara som tar ungefär sju timmar. Från Göteborg Landvetter hittar du flyg med Lufthansa. Du kan även resa till Timisoara från Malmö. Du flyger då antingen från Sturup flygplats i Malmö eller från Kastrup flygplats i Köpenhamn. Från Malmö tar resan till Timisoara mellan ungefär 10 och 13 timmar och du kan boka flyg med bland annat SAS, Wizz Air och Lufthansa.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Timisoara?

Det finns tyvärr inte några direktflyg till Timisoara, Rumänien, från Sverige men du kan resa till staden med flera olika flygrutter från svenska flygplatser. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar med Lufthansa. Denna rutt gör ett stopp i Frankfurt innan du flyger vidare till Timisoara. Du kan även flyga från Stockholm Skavsta flygplats med Wizz Air till Belgrad Nikola Tesla flygplats. Från Belgrad byter du sedan till en flygrutt med Tarom som tar dig till Timisoara med ett stopp i Bukarest. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg till Timisoara med Lufthansa via Frankfurt. Om du reser från Malmö kan du flyga med SAS från Sturup flygplats till Oslo via Stockholm. Från Oslo flyger du sedan vidare till Timisoara via ett stopp i Frankfurt. Du kan också ta tåget över Öresundsbron till Kastrup flygplats i Köpenhamn. Från Köpenhamn kan du flyga till Bukarest med Blue Air och sedan vidare till Timisoara med Tarom.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Timisoara?

De som flyger till Timisoara kan potentiellt hitta bättre priser för Oradea flygplats(151 km från stadskärnan i Timisoara) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Timisoara flygplats?

Priserna för flyg till Timisoara flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Timisoara flygplats?

Från och med november 2023 finns det 1 bolag att välja mellan för flyg till Timisoara flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Timisoara flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Timisoara flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Timisoara flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Timisoara flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Timisoara

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Timisoara
Flera flygbolag
25 dec.
NYO08:15Stockholm Skavsta
14t 55m
2 stopp
TSR00:10Timisoara
30 dec.
TSR18:45Timisoara
15t 20m
1 stopp
NYO09:05Stockholm Skavsta
4 208 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 dec.
NYO08:15Stockholm Skavsta
14t 55m
2 stopp
TSR00:10Timisoara
30 dec.
TSR19:55Timisoara
15t 30m
2 stopp
NYO10:25Stockholm Skavsta
4 406 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
34t 10m
2 stopp
TSR10:25Timisoara
30 dec.
TSR19:55Timisoara
24t 55m
3 stopp
ARN19:50Stockholm Arlanda
4 480 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
34t 10m
3 stopp
TSR10:25Timisoara
30 dec.
TSR19:55Timisoara
24t 55m
3 stopp
ARN19:50Stockholm Arlanda
4 636 kr
Hitta liknande
Lufthansa
25 dec.
ARN14:05Stockholm Arlanda
9t 00m
2 stopp
TSR00:05Timisoara
30 dec.
TSR05:40Timisoara
6t 55m
1 stopp
ARN11:35Stockholm Arlanda
4 741 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
25 dec.
ARN23:15Stockholm Arlanda
34t 10m
2 stopp
TSR10:25Timisoara
30 dec.
TSR19:55Timisoara
24t 55m
3 stopp
ARN19:50Stockholm Arlanda
4 761 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Timisoara

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Timisoara, visa några av våra erbjudanden nedan av Lufthansa
Flera flygbolag
15 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
26t 30m
2 stopp
TSR00:05Timisoara
1 765 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 dec.
ARN20:35Stockholm Arlanda
26t 30m
3 stopp
TSR00:05Timisoara
2 088 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 dec.
ARN18:50Stockholm Arlanda
14t 35m
1 stopp
TSR10:25Timisoara
2 255 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Timisoara

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Timisoara?

Du behöver inte något tillstånd för att resa till Timisoara som svensk medborgare. Du behöver ha med dig ditt pass för inresan för att visa att du är en svensk medborgare. Detta ska vara giltigt under hela din vistelse i Timisoara.


De bästa sakerna att se och göra i Timisoara

Vad kan du se och göra i Timisoara?

Timisoara är Rumäniens tredje största stad och en av de vackraste i landet. En av stadens mest välbesökta sevärdheter är revolutionsmuseet inne i centrum. Här kan du lära dig mer om den antikommunistiska revolutionen 1989. Utställningarna innehåller både dokumentärfilmer, affischer och fotografier. För den konstintresserade är ett besök på Timisoara konstmuseum ett måste. Här hittar du en stor samling målningar från flera århundranden och museet ligger inne i ett barockpalats från 1700-talet. Utställningarna håller hög kvalitet och bara interiören i palatset är värd att göra ett besök för. Inne vid stadens centrala torg hittar du en annan gammal byggnad: stadens stadshus. Stadshuset byggdes under 1700-talet där ett turkiskt bad tidigare låg och är idag en del av stadens universitet.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Timisoara?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Timisoara.

Kan jag hitta flyg till Timisoara ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Timisoara så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Timisoara?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Timisoara genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Timisoara ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Timisoara på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Timisoara

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.