Hitta billiga flyg till Satu Mare

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Satu Mare

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Satu Mare och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Satu Mare?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Satu Mare beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Cluj Napoca tar i genomsnitt 13t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Cluj Napoca i genomsnitt ligger på . Cluj Napoca är den mest populära flygplatsen i Satu Mare.

Billigaste flygen till flygplatser i Satu Mare

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Satu Mare från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cluj

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Satu Mare

Stockholm (STO) till Cluj (CLJ)

Vanligtvis är flyg till Satu Mare från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Cluj Napoca, vilket i genomsnitt kostar 3 107 kr


Vanliga frågor om att flyga till Satu Mare

Användare som bokade resor till Satu Mare från Rhodos hittade flyg som var 87 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Satu Mare. För att hitta det billigaste priset till Satu Mare från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

De som flyger till Satu Mare kan potentiellt hitta bättre priser för Baia Mare flygplats(47 km från stadskärnan i Satu Mare), Oradea flygplats(113 km från stadskärnan i Satu Mare) eller Cluj Napoca flygplats(128 km från stadskärnan i Satu Mare) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 2 589 kr per person, är Oradea flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Satu Mare. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Vilka bolag flyger till Satu Mare?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Satu Mare

Vilka bolag flyger till Satu Mare?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Satu Mare. LOT, Wizz Air och TAROM är också populära val för att flyga till Satu Mare från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Satu Mare med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Satu Mare ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Satu Mare ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Satu Mare ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Satu Mare.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Satu Mare. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.