Hitta billiga flyg till Baia Mare

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Baia Mare

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Baia Mare och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Baia Mare?

365 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Baia Mare på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Rhodos och är 87 % billigare än de flesta andra flyg till Baia Mare. För att hitta det billigaste priset till Baia Mare från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Baia Mare?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Baia Mare du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Cluj Napoca tar det i genomsnitt 13t 35m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Cluj Napoca generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Baia Mare

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Baia Mare från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cluj

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Baia Mare

Stockholm (STO) till Cluj (CLJ)

Vanligtvis är flyg till Baia Mare från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Cluj Napoca, vilket i genomsnitt kostar 2 915 kr


Vanliga frågor om att flyga till Baia Mare

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Baia Mare. Om du planerar att flyga till Baia Mare, överväg då även att boka flyg till Satu Mare flygplats(51 km från stadskärnan i Baia Mare), Cluj Napoca flygplats(97 km från stadskärnan i Baia Mare), Oradea flygplats(144 km från stadskärnan i Baia Mare) eller Tirgu Mures flygplats(147 km från stadskärnan i Baia Mare).

Du kan hitta erbjudanden för Satu Mare flygplats för i genomsnitt 1 793 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Baia Mare

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Baia Mare

Vilka bolag flyger till Baia Mare?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Baia Mare

Vilka bolag flyger till Baia Mare?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Baia Mare. LOT, Wizz Air och TAROM är också populära val för att flyga till Baia Mare från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Baia Mare med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Baia Mare.

Ja. Alla flyg till Baia Mare ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du söker efter flyg till Baia Mare hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Baia Mare och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.