Hitta billiga flyg till Iași

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Iași

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Iași och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Iași?

Den billigaste månaden att flyga till Iași från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 676 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Iași i november är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Iași under september ligger i genomsnitt på 1 780 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Iași?

Det bästa priset som hittats på momondo till Iași var 236 kr/per person från London, vilket är 88 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Iași. För att hitta det billigaste priset till Iași från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Iași?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Iași är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Iași på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 010 kr. Flyg från Sverige till Iași en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 252 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Iași?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Iași är på morgonen. Flyg från Sverige till Iași kan då kosta så lite som 2 473 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 4 506 kr. Flyg till Iași från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Iași?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Iași från Sverige är 38 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 032 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Iași

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Iași från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Iași

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Iași

Stockholm (STO) till Suceava (SCV)

Vanligtvis är flyg till Iași från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Suceava Salcea, vilket i genomsnitt kostar 2 510 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN IAȘI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember51% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Iași kostar i genomsnitt bara 1 395 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL IAȘI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober161% dyrareDet kostar omkring 7 423 kr för flyg till Iași från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL IAȘI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli457% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Iași från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Iași

För att flyga till Iasi, Rumänien kan du räkna med en restid på ungefär 10 timmar. Du kan räkna med ungefär sex timmar i luften och sedan extra resetid vid mellanlandningarna. De snabbaste rutterna tar ungefär åtta timmar totalt men du borde inte ha problem att hitta en rutt som tar cirka 10 timmar. Det finns ofta något passande flygerbjudande som inte kräver att du färdas i flera dygn. Om du inte reser från Göteborg eller Stockholm kan du lägga till en till två timmar på din totala restid. Detta för att du många gånger kan behöva börja din resa med att flyga till Stockholm eller Göteborg.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Iasi från Sverige. Beroende på vilken rutt du väljer så behöver du mellanlanda en eller två gånger på vägen. De flesta rutterna tar dig till en stad i centrala Europa först, till exempel till Bryssel eller Frankfurt. Vissa dagar och tider kan du åka direkt därifrån till Iasi utan att behöva mellanlanda igen. Du kan också börja med att åka till London för att där flyga direkt eller vidare till nästa mellanlandning. Exempel på flygplatser du kan mellanlanda en andra gång är Bukarest Otopeni International eller Wiens flygplats. Om du inte åker från Göteborg eller Stockholm kommer du troligtvis behöva börja din resa med att mellanlanda i någon av dessa städer. Om du åker från Skåne och Blekinge kan du ta tåget till Köpenhamn Kastrup och flyga därifrån om du skulle vilja.

Bacau flygplats eller Suceava Salcea flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Iași.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Iași Suceava Salcea flygplats med ett genomsnittspris på 1 743 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Iași

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Iași

Vilka bolag flyger till Iași?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Iași

Vilka bolag flyger till Iași?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Iași från Sverige, men det mest populära bland våra användare är TAROM, Austrian Airlines, Ryanair och Lufthansa. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Iași på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med Austrian Airlines till Iași

Det avgår 4 flyg med Austrian Airlines till Iași under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Wien och det bästa biljettpriset med Austrian Airlines som hittats på momondo är 1 501 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Iași). Austrian Airlines har ett betyg på 7,1 från 158 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära Iași

Nedan hittar du alla flygplatser i Iași tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Iasis flygplats?

Iasis flygplats ligger en liten bit utanför stadskärnan, och vid ankomstterminalen finns det taxibilar väntandes som tar dig direkt till ditt hotell eller bostad. Om du vill åka med kollektivtrafiken kan du hoppa på busslinje 50 som kör från flygplatsen till Eminescu-torget i stadskärnan. Om du vill hyra en bil för att utforska Iasi och dess omnejd på egen hand måste du boka innan. Det finns nämligen inget hyrbilscentrum vid själva flygplatsen utan det ligger inne i staden. Men om du har bokat en bil i förväg och pratar med din valda uthyrningsfirma så kan de ordna med skjuts till hyrbilscentret. Vissa hotell i staden kan också erbjuda hämtning, fråga ditt hotell när du bokar om de erbjuder någon sådan service.


Visumkrav för att besöka Iași

Rumänien är inte en del av Schengensamarbetet vilket gör att du kommer behöva gå igenom kontroller vid gränsen. Du behöver även ha ett giltigt pass. Provisoriska pass kan skapa lite bekymmer även om de är godkända passhandlingar. Som svensk medborgare kan du besöka Rumänien utan visum om du reser för besök i mindre än tre månader. Ta även med Försäkringskassans blåa EU-kort ifall olyckan skulle vara framme.


Börja planera din resa till Iași


De bästa sakerna att se och göra i Iași

Iasi är en av Rumäniens största städer som ligger på gränsen till Moldavien i nordost. Du hittar allt från historiska byggnader, museum och bra restauranger i staden. Palace of Culture kan mycket väl vara ett av de populäraste besöksmålen i staden. Den enorma byggnaden började byggas som ett palats, sedan blev det en administrativ byggnad till att sedan byggas om till hela fyra olika museum: ett historiskt-, ett etnografiskt-, ett vetenskapligt- och ett konstmuseum. När du är färdig kan du gå över torget till Sankt Nicholaus kyrka, en gammal medeltida kyrka med mängder av dekorationer och färger. Du kan även fortsätta din kyrkovandring med att besöka De tre heliga hierarkin katedral, metropolitankyrkan och Golia-katedralen. Dessa ligger inte långt från Palace of Culture. Efter all kultur kan det vara skönt med en promenad genom Copou park, en historisk park som är ett populärt promenadställe även för lokalbefolkningen. Passa även på att titta på den botaniska trädgården som ligger nära parken.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Iași när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Iași, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Iași så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Iași. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Iași. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.