Hitta billiga flyg till Mombasa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Mombasa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Mombasa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mombasa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Mombasa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Mombasa (MBA)

Vanligtvis är flyg till Mombasa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Mombasa Moi Intl, vilket i genomsnitt kostar 6 969 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MOMBASA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Mombasa kostar i genomsnitt bara 5 436 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOMBASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli34% dyrareDet kostar omkring 9 337 kr för flyg till Mombasa från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MOMBASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni793% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Mombasa från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Mombasa?

Du hittar billiga flyg till Mombasa under sommarmånaderna då det är som svalast i staden. Boka flyg och hotell under denna tid för att få lägre priser. Flygbiljetter till Mombasa är som dyrast under vinterns högsäsong då staden är som varmast. Jämför priser på flygstolar hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter till Mombasa.

Det bästa priset som hittats på momondo till Mombasa var 418 kr/per person från Lamu, vilket är 94 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Mombasa. För att hitta det billigaste priset till Mombasa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Mombasa från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 305 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Mombasa i november är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 6 336 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Mombasa från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 7 468 kr.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Mombasa från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 6 715 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Mombasa är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 7 448 kr.

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Mombasa är på morgonen. Flyg från Sverige till Mombasa kan då kosta så lite som 6 310 kr. Flyg till Mombasa är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 285 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Mombasa. Om du planerar att flyga till Mombasa, överväg då även att boka flyg till Ukunda flygplats(29 km från stadskärnan i Mombasa), Kikambala Vipingo flygplats(30 km från stadskärnan i Mombasa) eller Malindi flygplats(103 km från stadskärnan i Mombasa).

Du kan hitta erbjudanden för Malindi flygplats för i genomsnitt 5 879 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Mombasa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Mombasa
Air France
GOTGöteborg Landvetter
14t 55m
MBAMombasa Moi Intl

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Mombasa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Mombasa, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
GOTGöteborg Landvetter
14t 55m
MBAMombasa Moi Intl

Vilka bolag flyger till Mombasa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mombasa

Vilka bolag flyger till Mombasa?

Ethiopian Air, Turkish Airlines, Qatar Airways och Kenya Airways är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Mombasa enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Mombasa med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Ethiopian Air till Mombasa

Det mest populära flygbolaget för flyg till Mombasa på momondo är Ethiopian Air som flyger 8 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Addis Abeba Bole, och det bästa erbjudandet för flyg med Ethiopian Air till Mombasa ligger på 4 331 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Mombasa enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 87 omdömen har Ethiopian Air ett betyg på 7,9 bland momondos användare.

Flyg med KLM till Mombasa

5 321 kr är det bästa erbjudandet för KLM tur och retur till Mombasa som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. KLM har 55 avgående flyg till Mombasa under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 154 momondoanvändare har recenserat KLM och ger flygbolaget 7,6/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Mombasa

Nedan hittar du alla flygplatser i Mombasa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Mombasa landar på Moi International Airport som ligger drygt 10 km väster om Mombasas centrum. För att resa till Mombasa billigt från flygplatsen kan du ta buss in till centrum. Med buss tar resan mellan 30-50 min beroende på trafik och kostar ungefär 150 KES (15 SEK). Bussarna avgår varje halvtimme från flygplatsen. Det snabbaste sättet att ta dig in till Mombasa från flygplatsen är att ta taxi. Du hittar alltid taxibilar väntandes utanför ankomsthallen och dessa tar dig in till city på ungefär 20 min. Förhandla om priset med chauffören innan du påbörjar resan för att undvika missförstånd.


Populära flygresor till Mombasa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Mombasa som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Mombasa
Snabbaste flygtid14t 55m
Billigaste pris11 620 kr

Så tar du dig runt i Mombasa

För att ta dig mellan fastlandet och Mombasa kan du ta Likoni-färjan. Denna avgår var 15:e minut och är gratis. Om du vill åka bil är det vanligt att hyra en chaufför som tar dig omkring och detta kostar ungefär 3500 KES (330 SEK) per dag. Ett vanligt sätt att ta sig runt i staden är med minibussar som kallas för Matatus. Dessa tar mellan 30-50 KES (3-5 SEK) för kortare resor i staden. Du kan också ta de trehjuliga tuk-tuks som kostar mellan 50-200 KES (5-19 SEK). Att hitta en taxi är svårt i Mombasa och om du behöver en taxi ska du be hotellpersonalen att hjälpa dig beställa en. En resa från stadens tågstation in till centrum kostar till exempel 2500 KES (236 SEK).


Visumkrav för att besöka Mombasa

För att resa till Kenya behöver du både pass och visum. Du kan ansöka om visumet elektroniskt via nätet och ditt pass ska vara giltigt i sex månader från och med att du reser in i landet. Dessutom behöver du kunna visa upp ett vaccinationsintyg som visar att du har vaccinerats mot gula febern.


Börja planera din resa till Mombasa


De bästa sakerna att se och göra i Mombasa

Mombasa är full av både kultur och historiska sevärdheter. Här har du även nära till några av kustens bästa stränder. Missa inte att se Fort Jesus från 1500-talet som är med på UNESCO:s världsarvslista. Även moskén Mandrhy med sin imponerande arkitektur är ett måste.

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till Kenya. Se särskilt till att denna täcker kostnader för sjukvård och eventuell sjuktransport hem till Sverige.

Drick vatten på flaska istället för kranvatten.

Ofta är 10 % redan inräknat på notan, men du förväntas lägga till ytterligare 5-10 % i dricks.

Shoppa souvenirer längs med Biashara Street eller ta dig till köpcentren Nyali Centre och City Mall.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kenya

Kenya har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Mombasa när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Mombasa, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Mombasa ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Mombasa.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Mombasa. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Mombasa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Mombasa

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.