Flyg till Kisumu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Kisumu?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kisumu för 1 174 kr/person, vilket är 87 % billigare än för genomsnittsflyget till Kisumu. För att hitta de billigaste priserna till Kisumu från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kisumu. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 967 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Kisumu under februari, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 7 217 kr.

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Kisumu då du kan hitta flygpriser för så lite som 7 128 kr. Att flyga till Kisumu mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Kisumu är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 10 268 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

De som flyger till Kisumu kan potentiellt hitta bättre priser för Eldoret flygplats(77 km från stadskärnan i Kisumu), Kitale flygplats(121 km från stadskärnan i Kisumu), Maasai Mara Mara North flygplats(123 km från stadskärnan i Kisumu), Maasai Mara Angama flygplats(132 km från stadskärnan i Kisumu) eller Maasai Mara Kichwa Tembo Airstrip flygplats(132 km från stadskärnan i Kisumu) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Eldoret flygplats för i genomsnitt 9 368 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Kisumu

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kisumu
0

Vilka bolag flyger till Kisumu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kisumu

Vilka bolag flyger till Kisumu?

Kenya Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kisumu. KLM är även det ett populärt val för att flyga till Kisumu från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kisumu med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Kisumu


Hitta billiga flyg till andra städer i Kenya

Kenya har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kisumu. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Kisumu ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kisumu genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Kisumu. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.