Flyg till Asuncion

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Asuncion.
Visa nuvarande reserestriktioner för Paraguay

Billigaste flygen till flygplatser i Asuncion

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Asuncion från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Asuncion

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Asuncion

Stockholm (STO) till Asuncion (ASU)

Vanligtvis är flyg till Asuncion från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Asuncion Silvio Pettirossi, vilket i genomsnitt kostar 8 865 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ASUNCION TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Asuncion kostar i genomsnitt bara 7 207 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ASUNCION FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember71% dyrareDet kostar omkring 14 660 kr för flyg till Asuncion från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ASUNCION FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari911% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Asuncion från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Asuncion?

  • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Asuncion?

    augusti är generellt den billigaste månaden att flyga till Asuncion från Sverige med priser runt 7 316 kr. Om du inte har möjlighet att resa i augusti kan du istället boka flyg till Asuncion från Sverige för april. Flyg till Asuncion i april är kanske inte lika billiga som i augusti, men genomsnittet ligger fortfarande runt 7 399 kr.

  • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Asuncion?

    Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Asuncion från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 8 283 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 12 224 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Asuncion.

  • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Asuncion?

    Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Asuncion från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 9 294 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Asuncion mitt på dagen då priserna ligger på omkring 11 251 kr.


Kan jag flyga till Asuncion Silvio Pettirossi från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Asuncion Silvio Pettirossi

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Asuncion Silvio Pettirossi.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Asuncion Silvio Pettirossi.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Asuncion Silvio Pettirossi.

Dokument
Formulär för resenärens hälsoinformation - Within 24 hours before departure.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Asuncion Silvio Pettirossi?

Returresa till Sverige från Asuncion Silvio Pettirossi

Testkrav för COVID-19
Besökare från Asuncion Silvio Pettirossi måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Asuncion Silvio Pettirossi behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Asuncion inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Asuncion