Hitta billiga flyg till Malindi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Billigaste flygen till flygplatser i Malindi

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Malindi från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mombasa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Malindi

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Mombasa (MBA)

Vanligtvis är flyg till Malindi från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Mombasa Moi Intl, vilket i genomsnitt kostar 6 969 kr


När är den bästa tiden att flyga till Malindi?

Det bästa priset som hittats på momondo till Malindi var 418 kr/per person från Lamu, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Malindi. För att hitta det billigaste priset till Malindi från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Kikambala Vipingo flygplats, Mombasa Moi Intl flygplats, Ukunda flygplats eller Lamu flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Malindi.

Du kan hitta erbjudanden för Lamu flygplats för i genomsnitt 3 378 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Börja planera din resa till Malindi


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Malindi. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Malindi ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Malindi genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Malindi på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Malindi

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Malindi

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.