Biluthyrning i Teresina, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Teresina, Brasilien? Sök och jämför priser här

Teresina, PI, Brasilien
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Teresina, PI, Brasilien
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Teresina

Alla större biluthyrningsfirmor i Teresina, Brasilien
2 platser
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

5,0

Övergripande

5,0

Bäst

5,0
4 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Teresina, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Teresina flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Teresina

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Teresina för att motverka spridningen av COVID-19?

  Hertz är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Teresina. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Teresina som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Teresina, Brasilien?

  Hastighetsgränsen i Teresina är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Teresina är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Teresina?

  För ett genomsnittspris på 207 kr/dag (och så lite som 93 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Teresina de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Ka i Teresina för 225 kr/dag i genomsnitt (94 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Hur är vädret i Teresina, Brasilien i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Teresina under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 218 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under januari finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Teresina.

 • Är vädret i Teresina representativt för resten av Piauí?

  Den som vill hyra en bil i Teresina för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Piauí under januari månad vanligtvis ligger runt 27 °C med en nederbörd på omkring 218 mm.


Börja planera din resa till Teresina