Biluthyrning i Navegantes, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Navegantes, Brasilien? Sök och jämför priser här

Navegantes, SC, Brasilien
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Navegantes, SC, Brasilien
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Navegantes

Alla större biluthyrningsfirmor i Navegantes, Brasilien
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,1

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

8,2
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Navegantes, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Florianopolis Hercilio Luz flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Navegantes

I november, fram till dagens datum, har 2 108 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Navegantes.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Navegantes för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Navegantes har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Hertz och Alamo. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Navegantes. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Navegantes, Brasilien?

Om du hyr ett fordon i Navegantes tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Navegantes ligger hastighetsgränsen runt 80 km/t. Om du kör på motorvägen i Navegantes ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Navegantes?

De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Navegantes, även om typen Volkswagen Passat är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 211 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Navegantes för så lite som 73 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Passat i Navegantes kostar i genomsnitt 263 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 104 kr per dag.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Navegantes under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Navegantes.

Är vädret i Navegantes representativt för resten av Santa Catarina?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Navegantes omkring i Santa Catarina eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 21 °C och en eventuell nederbörd på 80 mm under månaden.


Börja planera din resa till Navegantes