Flyg till Recife

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
fre 3/12
fre 10/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Recife.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

Billigaste flygen till flygplatser i Recife

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Recife från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Recife

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Recife

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Recife (REC)

Vanligtvis är flyg till Recife från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Recife Guararapes Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 749 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RECIFE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember8% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Recife kostar i genomsnitt bara 6 559 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember38% dyrareDet kostar omkring 9 815 kr för flyg till Recife från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RECIFE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember739% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Recife från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Recife?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Recife?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Recife från Rio de Janeiro för 679 kr. Detta är 91 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Recife. För att hitta de billigaste priserna till Recife från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Recife?

  Den billigaste månaden att flyga till Recife från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 120 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Recife under maj, är det även billigt att resa från Sverige i september. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 6 559 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Recife?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Recife ungefär 0 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 7 935 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Recife?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Recife från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 6 763 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Recife för flygningar en söndag på 8 080 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Recife?

  Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Recife då du kan hitta flygpriser för så lite som 7 872 kr. Att flyga till Recife på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 8 101 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Recife?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Recife. Om du planerar att flyga till Recife, överväg då även att boka flyg till João Pessoa Castro Pinto flygplats(101 km från stadskärnan i Recife) eller Campina Grande Joao Suassuna flygplats(142 km från stadskärnan i Recife).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Recife?

  João Pessoa Castro Pinto flygplats har ett genomsnittspris på 7 708 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Recife. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Recife Guararapes Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Recife Guararapes Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Recife Guararapes Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Recife Guararapes Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Recife Guararapes Intl.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Recife Guararapes Intl?

Returresa till Sverige från Recife Guararapes Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Recife Guararapes Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Recife Guararapes Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Recife inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Recife?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Recife
 • Vilka bolag flyger till Recife?

  När det gäller flyg från Sverige till Recife bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som TAP AIR PORTUGAL, KLM och Air France. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Recife