Hitta billiga flyg till Lagos, Lagos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 27/3
mån 3/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Lagos, Lagos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lagos, Lagos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lagos, Lagos?

Om du inte har möjlighet att flyga till Lagos, Lagos i maj är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Lagos, Lagos under mars ligger i genomsnitt på 6 964 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lagos, Lagos?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lagos, Lagos?

Den billigaste veckodagen att flyga till Lagos, Lagos är en måndag då du kan hitta priser så låga som 7 594 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Lagos, Lagos är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 9 269 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lagos, Lagos?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Lagos, Lagos är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Lagos, Lagos kan då kosta så lite som 7 694 kr. Flyg till Lagos, Lagos är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 9 338 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lagos, Lagos?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Lagos, Lagos är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 8 274 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Lagos, Lagos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lagos, Lagos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lagos, Lagos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lagos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lagos, Lagos (LOS)

Vanligtvis är flyg till Lagos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lagos Murtala Muhammed, vilket i genomsnitt kostar 7 909 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAGOS, LAGOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lagos, Lagos kostar i genomsnitt bara 6 788 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAGOS, LAGOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember43% dyrareDet kostar omkring 11 342 kr för flyg till Lagos, Lagos från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAGOS, LAGOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember407% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lagos, Lagos från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Lagos, Lagos

Boka flyg i maj för att få billiga flygbiljetter till Lagos. Årets första månader är också billiga för att boka flygbiljetter till Lagos, medan det är allra dyrast i december och under sommaren då staden har sin högsäsong. Billiga flyg till Lagos hittar du om du bokar din flygstol ungefär 45 dagar innan avgång och undviker höga sista minuten-priser. Jämför flygrutter mellan olika delar av året via momondo för att resa till Lagos billigt.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Lagos, Lagos. Om du planerar att flyga till Lagos, Lagos, överväg då även att boka flyg till Ibadan flygplats(115 km från stadskärnan i Lagos, Lagos).


Vilka bolag flyger till Lagos, Lagos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lagos, Lagos

Turkish Airlines är ett populärt val för användare som reser till Lagos, Lagos. De flyger 6 flyg i veckan till Lagos, Lagos, oftast från Istanbul. Biljettpriserna för Turkish Airlines beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 6 014 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 191 omdömen har momondos användare betygsatt Turkish Airlines med ett genomsnittligt betyg på 7,9/10.

7 280 kr är det bästa erbjudandet för Qatar Airways tur och retur till Lagos, Lagos som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Qatar Airways har 14 avgående flyg till Lagos, Lagos under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 345 momondoanvändare har recenserat Qatar Airways och ger flygbolaget 7,9/10 i genomsnittsbetyg.


Så tar du dig runt i Lagos, Lagos

Trafiken i Lagos är känd för att vara mycket långsam och här är det ofta bilköer och stillastående trafik. Det bästa sättet att ta dig fram i trafiken är därför med motorcykel för att slippa bli stående i bilköerna. För att resa med kollektivtrafiken finns de gula minibussarna, danfos, som tar dig över hela Lagos. Dessa kostar mellan 70-250 NGN (2-7 SEK) beroende på hur långt du reser med färdmedlet. Taxibilarna startar på 500 NGN (13 SEK). Gör upp om priset innan taxifärden börjar om det inte finns taxameter. För kortare sträckor inne i centrum kan du ta någon av de motoriserade trehjulingarna, keke napep, som kostar från 100 NGN (3 SEK). Det finns även BRT-bussar i staden och dessa har sina egna körfält i trafiken vilket gör att du inte sitter fast i köerna. Däremot är det mycket fullsatt på dessa bussar och det kan till och med vara svårt att komma på.


Visumkrav för att besöka Lagos, Lagos

Som svensk medborgare behöver du både pass och visum för att resa till Nigeria. Du måste även kunna visa upp att du har en försäkring som täcker din resa samt ett vaccinationsintyg som bevisar att du har fullgod vaccination mot gula febern. Ett visum ansöker du om hos Nigerias ambassad i Stockholm.


Börja planera din resa till Lagos, Lagos


De bästa sakerna att se och göra i Lagos, Lagos

Lagos är en konststad och kulturella sevärdheter du inte ska missa är Nike Art Gallery, African Artists’ Foundation och Terra Kulture.

För att kunna resa in i landet måste du visa upp en försäkring som täcker din resa och eventuella sjukhuskostnader eller sjuktransport hem under vistelsen.


Hitta billiga flyg till andra städer i Nigeria

Nigeria har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Lagos.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.