Flyg till Lagos, Lagos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 18/1
tis 25/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Lagos, Lagos.
Visa nuvarande reserestriktioner för Nigeria

Billigaste flygen till flygplatser i Lagos, Lagos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lagos, Lagos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lagos, Lagos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lagos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lagos, Lagos (LOS)

Vanligtvis är flyg till Lagos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lagos Murtala Muhammed, vilket i genomsnitt kostar 5 719 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LAGOS, LAGOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Lagos, Lagos kostar i genomsnitt bara 4 705 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAGOS, LAGOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember35% dyrareDet kostar omkring 7 709 kr för flyg till Lagos, Lagos från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LAGOS, LAGOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember595% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Lagos, Lagos från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Lagos, Lagos?

Flyg till Lagos under sommaren för att få så svala temperaturer som möjligt under din resa. Flygresor under sommaren ger dig temperaturer på mellan 25-28 °C vilket är en behaglig temperatur för en stadssemester. Nackdelen är dock att sommaren är den mest regniga perioden i Lagos. Under hösten stiger temperaturerna till upp till 30 °C medan vintern är allra varmast med sina dryga 33 °C. Fuktigast är det under tidig vår och då är det minst resenärer som väljer att besöka staden.

När är det billigast att boka flyg till Lagos?

Boka flyg i maj för att få billiga flygbiljetter till Lagos. Årets första månader är också billiga för att boka flygbiljetter till Lagos, medan det är allra dyrast i december och under sommaren då staden har sin högsäsong. Billiga flyg till Lagos hittar du om du bokar din flygstol ungefär 45 dagar innan avgång och undviker höga sista minuten-priser. Jämför flygrutter mellan olika delar av året via momondo för att resa till Lagos billigt.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Lagos, Lagos?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Lagos, Lagos i maj är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Lagos, Lagos under februari ligger i genomsnitt på 5 136 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Lagos, Lagos?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Lagos, Lagos är 24 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 5 734 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lagos, Lagos?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Lagos, Lagos är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 5 600 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Lagos, Lagos är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 6 169 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lagos, Lagos?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Lagos, Lagos är på kvällen. Flyg från Sverige till Lagos, Lagos kan då kosta så lite som 5 772 kr. Flyg till Lagos, Lagos är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 8 323 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Lagos, Lagos?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Lagos, Lagos. Om du planerar att flyga till Lagos, Lagos, överväg då även att boka flyg till Ibadan flygplats(115 km från stadskärnan i Lagos, Lagos).


Kan jag flyga till Lagos Murtala Muhammed från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Lagos Murtala Muhammed

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Lagos Murtala Muhammed.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Lagos Murtala Muhammed.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Lagos Murtala Muhammed.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste registrera sig via reseportalen och fylla i formuläret för hälsodeklaration online. Resenärer måste ladda upp sitt negativa COVID-19 PCR-test till den nationella betalningsportalen och ta med sig en elektronisk kopia eller en papperskopia av resultatet. En rapport som innehåller en QR-kod kommer att skickas till e-postadressen som passageraren angivit. Du kan skriva ut eller ladda ner en elektronisk kopia av denna rapport innan du går ombord.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Lagos Murtala Muhammed?

Returresa till Sverige från Lagos Murtala Muhammed

Testkrav för COVID-19
Besökare från Lagos Murtala Muhammed måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Lagos Murtala Muhammed behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Lagos, Lagos inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Lagos, Lagos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lagos, Lagos
 • Vilka bolag flyger till Lagos, Lagos?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Lagos, Lagos från Sverige Lufthansa, Turkish Airlines, KLM och Ethiopian Air. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Lagos, Lagos

Nedan hittar du alla flygplatser i Lagos, Lagos tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Lagos landar på Murtala Muhammed International Airport som ligger nordväst om staden. Flygplatsen är Nigerias största och här landar många flyg. Räkna därför med att det tar lite tid att ta sig genom passkontrollen och flygplatsbyggnaden. Det billigaste sättet att ta sig in till city är med buss som avgår från terminalbyggnaderna. In till Lagos är det ungefär 12 kilometer och kostar ungefär 2800 NGN (75 SEK). Med taxi eller bil går det allra snabbast att ta dig in till city då du inte behöver göra några stopp under vägen. Med bil följer du skyltningen mot Lagos och färden tar ungefär 30 min. Om du tar taxi ligger kostnaden på ungefär 5000 NGN (134 SEK).


Så tar du dig runt i Lagos, Lagos

Trafiken i Lagos är känd för att vara mycket långsam och här är det ofta bilköer och stillastående trafik. Det bästa sättet att ta dig fram i trafiken är därför med motorcykel för att slippa bli stående i bilköerna. För att resa med kollektivtrafiken finns de gula minibussarna, danfos, som tar dig över hela Lagos. Dessa kostar mellan 70-250 NGN (2-7 SEK) beroende på hur långt du reser med färdmedlet. Taxibilarna startar på 500 NGN (13 SEK). Gör upp om priset innan taxifärden börjar om det inte finns taxameter. För kortare sträckor inne i centrum kan du ta någon av de motoriserade trehjulingarna, keke napep, som kostar från 100 NGN (3 SEK). Det finns även BRT-bussar i staden och dessa har sina egna körfält i trafiken vilket gör att du inte sitter fast i köerna. Däremot är det mycket fullsatt på dessa bussar och det kan till och med vara svårt att komma på.


Visumkrav för att besöka Lagos, Lagos

Som svensk medborgare behöver du både pass och visum för att resa till Nigeria. Du måste även kunna visa upp att du har en försäkring som täcker din resa samt ett vaccinationsintyg som bevisar att du har fullgod vaccination mot gula febern. Ett visum ansöker du om hos Nigerias ambassad i Stockholm.


Börja planera din resa till Lagos, Lagos


De bästa sakerna att se och göra i Lagos, Lagos

Vad ska man se i Lagos?

Lagos är en konststad och kulturella sevärdheter du inte ska missa är Nike Art Gallery, African Artists’ Foundation och Terra Kulture.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Lekki Conservation Centre som är ett stort reservat med bland annat apor och krokodiler.

Ska man köpa reseförsäkring?

För att kunna resa in i landet måste du visa upp en försäkring som täcker din resa och eventuella sjukhuskostnader eller sjuktransport hem under vistelsen.

Kan man dricka kranvattnet?

Köp vatten på flaska eller koka kranvattnet innan du dricker det.

Ska man lämna dricks?

Att dricksa är inte så vanligt, men lämna en slant till taxichauffören om de hjälper dig med din väska eller service personal på hotellet som hjälper dig med ditt bagage.

Var ska man shoppa?

Den stora shoppinggallerian Mega Plaza är en av de mest populära shoppingplatserna i Lagos.


Hitta billiga flyg till andra städer i Nigeria

Nigeria har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?