Flyg till Benin City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Benin City.
Visa nuvarande reserestriktioner för Nigeria

När är den bästa tiden att flyga till Benin City?

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Benin City?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Benin City. Om du planerar att flyga till Benin City, överväg då även att boka flyg till Warri flygplats(85 km från stadskärnan i Benin City) eller Asaba Intl flygplats(115 km från stadskärnan i Benin City).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Benin City?

    Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Benin City Asaba Intl flygplats med ett genomsnittspris på 1 160 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Benin City från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Benin City

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Benin City.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Benin City.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Benin City.

Dokument
Formulär för hälsodeklaration - Resenärer måste registrera sig via reseportalen och fylla i formuläret för hälsodeklaration online. Resenärer måste ladda upp sitt negativa COVID-19 PCR-test till den nationella betalningsportalen och ta med sig en elektronisk kopia eller en papperskopia av resultatet. En rapport som innehåller en QR-kod kommer att skickas till e-postadressen som passageraren angivit. Du kan skriva ut eller ladda ner en elektronisk kopia av denna rapport innan du går ombord.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Benin City?

Returresa till Sverige från Benin City

Testkrav för COVID-19
Besökare från Benin City måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Benin City behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Benin City inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Benin City


Hitta billiga flyg till andra städer i Nigeria

Nigeria har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?