Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Salvador

Hitta billiga flyg till Salvador

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Salvador

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Salvador och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Salvador?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Salvador från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 12 215 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 14 886 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Salvador?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Salvador mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Salvador mitt på dagen för så lite som 11 767 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 13 565 kr. Flyg till Salvador från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Salvador?

Flygtider från Sverige till Salvador varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Salvador D.L.E.Magalhaes (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 20t 30m. En annan populär rutt från Sverige till Salvador är att flyga från Göteborg Landvetter till Salvador D.L.E.Magalhaes, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Salvador

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Salvador från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Salvador

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Salvador

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Salvador (SSA)

Vanligtvis är flyg till Salvador från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Salvador D.L.E.Magalhaes, vilket i genomsnitt kostar 13 590 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SALVADOR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Salvador kostar i genomsnitt bara 9 086 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli36% dyrareDet kostar omkring 17 036 kr för flyg till Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember928% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Salvador

Hur lång tid tar det att flyga till Salvador?

Om du ska ta ett flyg från Stockholm till Salvador, Brasilien kan du som minst räkna med en resa på lite mer än 16 timmar. Med de flygerbjudanden som finns från Göteborg till Salvador International Airport kan du som snabbast räkna med flygningar som kommer att ta lite mindre än 17 timmar. Om du i stället åker från Malmö kommer resan som snabbast att gå på lite mer än 26 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Salvador?

Tyvärr går det inte att flyga direkt från Sverige till Salvador. Om du ska starta din resa i Stockholm är ett alternativ att flyga med SAS och Tap Air Portugal. Du inleder då resan med att flyga från Stockholm till Köpenhamn med SAS. Därefter flyger du med Tap Air Portugal, först till Lissabon och därefter från Lissabon till Salvador. Om du ska flyga från Göteborg kan du åka med samma kombination av flygbolag som du hade åkt med från Stockholm, den enda skillnaden att du börjar resan från Göteborg i stället för Stockholm. Om du ska flyga från Malmö kan du åka med Air Leap, Lufthansa och LATAM Airlines. Först flyger du då med Air Leap från Malmö till Stockholm. Du flyger sedan med Lufthansa från Stockholm till Frankfurt och den sista delen av resan åker du med LATAM Airlines, först från Frankfurt till Sao Paulo och därefter från Sao Paulo till Salvador.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Salvador?

juni är generellt den billigaste månaden att flyga till Salvador från Sverige med priser runt 11 037 kr. Om du inte vill besöka Salvador i juni bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 11 295 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Salvador?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Salvador. Om du planerar att flyga till Salvador, överväg då även att boka flyg till Valença flygplats(62 km från stadskärnan i Salvador) eller Feira De Santana flygplats(96 km från stadskärnan i Salvador).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats?

Priserna för flyg till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats?

Av februari 2024 finns det 6 bolag att välja mellan för flyg till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Salvador D.L.E.Magalhaes flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Salvador

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Salvador
Air France
ARNStockholm Arlanda
20t 30m
SSASalvador D.L.E.Magalhaes

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Salvador

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Salvador, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
ARNStockholm Arlanda
20t 30m
SSASalvador D.L.E.Magalhaes

Andra kabinklasser för flyg till Salvador

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Salvador

Visumkrav för att besöka Salvador

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker Salvador?

Svenska medborgare har rätt att vistas i Brasilien i upp till 90 dagar utan att behöva något visum. Ska du vistas i landet i längre tid än 90 dagar kommer du dock behöva ett visum. Ditt pass måste också vara giltigt under den tid du tänkt vistas i Brasilien.


De bästa sakerna att se och göra i Salvador

Vad kan man se och göra i Salvador?

En sevärdhet som är ett måste när du besöker Salvador är Pelourinho. Detta område ligger i en del av staden som heter Salvador's Cidade Alta. Detta var regerings- och bostadscentrum i staden under den period då den var huvudstad för kolonin Brasilien. I Pelourinho finner du den finaste samlingen i Latinamerika när det gäller koloniala byggnader från 1600- och 1700-talen. Faktum är att denna del av staden är med på UNESCO:s världsarvslista. Att besöka detta område är alltså som att göra en resa tillbaka i tiden. Salvador har också utmärkta möjligheter för sol och bad. En av dess finaste stränder är Praia Porto da Barra. Denna lilla strand blir fylld av folk under helger och andra högtider. Bland annat är den en mycket bra plats att se solnedgången på. En annan strand i Salvador som också är värt ett besök är Praia do Farol da Barra. Den är bred och ren med fin utsikt över havet. Under karnevalen och nyårsafton är det på Praia do Farol da Barra huvuddelen av firandet äger rum. Om du har lust att gå ut och roa dig kan vi varmt rekommendera ett besök till Rio Vermelho. Detta är det närmaste ett hipster-område man kan komma i Salvador, och här finner du bland annat många barer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Salvador?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Salvador. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Salvador ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Salvador ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Salvador?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Salvador genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Salvador ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Salvador erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Salvador och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Salvador

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Salvador

Flyg med ditt favoritflygbolag till Salvador
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Salvador
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners