Hitta billiga flyg till Salvador

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Salvador

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Salvador och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Salvador?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Salvador från Sverige med priser runt 8 703 kr. Om du inte vill besöka Salvador i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 10 005 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Salvador?

Enligt våra data är fredag den billigaste veckodagen att flyga till Salvador från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en fredag var 12 336 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 15 017 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Salvador?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Salvador mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Salvador mitt på dagen för så lite som 12 727 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 13 896 kr. Flyg till Salvador från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Salvador?

Flygtider från Sverige till Salvador varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Salvador D.L.E.Magalhaes (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 17t 55m. En annan populär rutt från Sverige till Salvador är att flyga från Göteborg Landvetter till Salvador D.L.E.Magalhaes, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Salvador?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Salvador är 23 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 13 447 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Salvador

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Salvador från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Salvador

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Salvador

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Salvador (SSA)

Vanligtvis är flyg till Salvador från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Salvador D.L.E.Magalhaes, vilket i genomsnitt kostar 12 320 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SALVADOR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Salvador kostar i genomsnitt bara 8 480 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober51% dyrareDet kostar omkring 17 066 kr för flyg till Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SALVADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember452% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Salvador från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Salvador

Om du ska ta ett flyg från Stockholm till Salvador, Brasilien kan du som minst räkna med en resa på lite mer än 16 timmar. Med de flygerbjudanden som finns från Göteborg till Salvador International Airport kan du som snabbast räkna med flygningar som kommer att ta lite mindre än 17 timmar. Om du i stället åker från Malmö kommer resan som snabbast att gå på lite mer än 26 timmar.

Tyvärr går det inte att flyga direkt från Sverige till Salvador. Om du ska starta din resa i Stockholm är ett alternativ att flyga med SAS och Tap Air Portugal. Du inleder då resan med att flyga från Stockholm till Köpenhamn med SAS. Därefter flyger du med Tap Air Portugal, först till Lissabon och därefter från Lissabon till Salvador. Om du ska flyga från Göteborg kan du åka med samma kombination av flygbolag som du hade åkt med från Stockholm, den enda skillnaden att du börjar resan från Göteborg i stället för Stockholm. Om du ska flyga från Malmö kan du åka med Air Leap, Lufthansa och LATAM Airlines. Först flyger du då med Air Leap från Malmö till Stockholm. Du flyger sedan med Lufthansa från Stockholm till Frankfurt och den sista delen av resan åker du med LATAM Airlines, först från Frankfurt till Sao Paulo och därefter från Sao Paulo till Salvador.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Salvador. Om du planerar att flyga till Salvador, överväg då även att boka flyg till Valença flygplats(62 km från stadskärnan i Salvador) eller Feira De Santana flygplats(96 km från stadskärnan i Salvador).


Hitta billiga flygbiljetter till Salvador

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Salvador
0

Andra kabinklasser för flyg till Salvador

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Salvador

Vilka bolag flyger till Salvador?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Salvador

Vilka bolag flyger till Salvador?

TAP AIR PORTUGAL är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Salvador. LATAM Airlines, Air France och Lufthansa är också populära val för att flyga till Salvador från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Salvador med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Lufthansa till Salvador

I genomsnitt avgår 3 flyg med Lufthansa till Salvador varje vecka.De flesta av dem flyger från Sao Paulo Cumbica internationella till Salvador vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Lufthansa till Salvador. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Lufthansa till Salvador som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 14 854 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Lufthansa är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,0/10 i betyg av 540 av våra användare.


Flygplatser nära Salvador

Nedan hittar du alla flygplatser i Salvador tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Salvador från Salvador International Airport?

Det finns flera olika sätt som du kan ta dig från Salvador International Airport in till centrala Salvador på. Ett av dessa är att åka buss, och de busslinjer som går mellan flygplatsen och centrala Salvador körs av Transalvador. Det handlar bland annat om linje L302-00, 1002-00, 1003-00, S002-00 och 1021-00. Självklart går det också att åka taxi mellan flygplatsen och centrala Salvador om du i stället föredrar det. De taxibilar som trafikerar denna rutt körs av Coometas. Det går också att hyra bil på flygplatsen, och det finns ett flertal olika biluthyrningsföretag att välja mellan.


Populära flygresor till Salvador

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Salvador som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Salvador
Snabbaste flygtid17t 55m
Billigaste pris14 176 kr

Visumkrav för att besöka Salvador

Svenska medborgare har rätt att vistas i Brasilien i upp till 90 dagar utan att behöva något visum. Ska du vistas i landet i längre tid än 90 dagar kommer du dock behöva ett visum. Ditt pass måste också vara giltigt under den tid du tänkt vistas i Brasilien.


Börja planera din resa till Salvador


De bästa sakerna att se och göra i Salvador

En sevärdhet som är ett måste när du besöker Salvador är Pelourinho. Detta område ligger i en del av staden som heter Salvador's Cidade Alta. Detta var regerings- och bostadscentrum i staden under den period då den var huvudstad för kolonin Brasilien. I Pelourinho finner du den finaste samlingen i Latinamerika när det gäller koloniala byggnader från 1600- och 1700-talen. Faktum är att denna del av staden är med på UNESCO:s världsarvslista. Att besöka detta område är alltså som att göra en resa tillbaka i tiden. Salvador har också utmärkta möjligheter för sol och bad. En av dess finaste stränder är Praia Porto da Barra. Denna lilla strand blir fylld av folk under helger och andra högtider. Bland annat är den en mycket bra plats att se solnedgången på. En annan strand i Salvador som också är värt ett besök är Praia do Farol da Barra. Den är bred och ren med fin utsikt över havet. Under karnevalen och nyårsafton är det på Praia do Farol da Barra huvuddelen av firandet äger rum. Om du har lust att gå ut och roa dig kan vi varmt rekommendera ett besök till Rio Vermelho. Detta är det närmaste ett hipster-område man kan komma i Salvador, och här finner du bland annat många barer.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Salvador. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Salvador ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Salvador genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Salvador erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Salvador och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.