Hitta billiga flyg till Fortaleza

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Fortaleza

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Fortaleza och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fortaleza?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Fortaleza. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 8 205 kr. februari är en annan bra månad för att besöka Fortaleza med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 8 565 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fortaleza?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Fortaleza är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Fortaleza på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 10 851 kr. Flyg från Sverige till Fortaleza en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 13 410 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fortaleza?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Fortaleza då du kan hitta flygpriser för så lite som 11 247 kr. Att flyga till Fortaleza på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 12 248 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Fortaleza?

Flyget från Sverige till Fortaleza beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Fortaleza Pinto Martins (den mest populära flygplatsen i Fortaleza) ligger flygtiden på 36t i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Fortaleza Pinto Martins ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fortaleza?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Fortaleza 33 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Fortaleza för i genomsnitt 11 980 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Fortaleza

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fortaleza från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fortaleza

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fortaleza

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Fortaleza (FOR)

Vanligtvis är flyg till Fortaleza från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Fortaleza Pinto Martins, vilket i genomsnitt kostar 10 918 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FORTALEZA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember32% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fortaleza kostar i genomsnitt bara 7 474 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORTALEZA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti41% dyrareDet kostar omkring 15 351 kr för flyg till Fortaleza från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORTALEZA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember401% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fortaleza från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Fortaleza

Aracati Dragao do Mar flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Fortaleza.


Hitta billiga flygbiljetter till Fortaleza

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fortaleza
Air France
ARNStockholm Arlanda
36t 00m
FORFortaleza Pinto Martins

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Fortaleza

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Fortaleza, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
ARNStockholm Arlanda
36t 00m
FORFortaleza Pinto Martins

Andra kabinklasser för flyg till Fortaleza

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Fortaleza

Vilka bolag flyger till Fortaleza?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fortaleza

Vilka bolag flyger till Fortaleza?

Air France är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Fortaleza. TAP AIR PORTUGAL, KLM och Lufthansa är också populära val för att flyga till Fortaleza från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Fortaleza med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Air France till Fortaleza

Air France är ett populärt val för användare som reser till Fortaleza. De flyger 10 flyg i veckan till Fortaleza, oftast från Sao Paulo Cumbica internationella. Biljettpriserna för Air France beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 7 571 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 309 omdömen har momondos användare betygsatt Air France med ett genomsnittligt betyg på 7,6/10.

Flyg med TAP AIR PORTUGAL till Fortaleza

Priser för flyg med TAP AIR PORTUGAL till Fortaleza kan börja på så lite som 7 856 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 18 flyg som TAP AIR PORTUGAL trafikerar till Fortaleza under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med TAP AIR PORTUGAL till Fortaleza kostar från Rio de Janeiro-Galeãos internationella. TAP AIR PORTUGAL har fått betyget 7,3/10 av användare på momondo med 295 omdömen.


Populära flygresor till Fortaleza

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Fortaleza som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Fortaleza
Snabbaste flygtid36t 00m
Billigaste pris11 646 kr

Börja planera din resa till Fortaleza


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Fortaleza när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Fortaleza, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Fortaleza så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Fortaleza.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Fortaleza just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Fortaleza och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.