Flyg till Foz do Iguaçu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Foz do Iguaçu.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Foz do Iguaçu?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Foz do Iguaçu?

  Den billigaste månaden att flyga till Foz do Iguaçu från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 175 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. juni är en annan bra månad för att besöka Foz do Iguaçu med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 229 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Foz do Iguaçu?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Foz do Iguaçu är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Foz do Iguaçu kan då kosta så lite som 7 226 kr. Flyg till Foz do Iguaçu är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 8 220 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Foz do Iguaçu?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Foz do Iguaçu. Om du planerar att flyga till Foz do Iguaçu, överväg då även att boka flyg till Cascavel flygplats(125 km från stadskärnan i Foz do Iguaçu) eller Toledo flygplats(131 km från stadskärnan i Foz do Iguaçu).


Kan jag flyga till Foz do Iguaçu Cataratas från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Foz do Iguaçu Cataratas

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Foz do Iguaçu Cataratas.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Foz do Iguaçu Cataratas.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Foz do Iguaçu Cataratas.

Dokument
Hälsodeklaration för resenär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Foz do Iguaçu Cataratas?

Returresa till Sverige från Foz do Iguaçu Cataratas

Testkrav för COVID-19
Besökare från Foz do Iguaçu Cataratas måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Foz do Iguaçu Cataratas behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Foz do Iguaçu inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Foz do Iguaçu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Foz do Iguaçu
 • Vilka bolag flyger till Foz do Iguaçu?

  Lufthansa är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Foz do Iguaçu enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Foz do Iguaçu med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Foz do Iguaçu