Flyg till Belo Horizonte

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Belo Horizonte.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Belo Horizonte?

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Belo Horizonte?

  mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Belo Horizonte från Sverige med priser runt 5 974 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Belo Horizonte i mars är det också billigt att flyga i juli. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 7 342 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Belo Horizonte?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Belo Horizonte är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Belo Horizonte på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 6 826 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Belo Horizonte för flygningar en lördag på 10 802 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Belo Horizonte?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Belo Horizonte från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 7 372 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Belo Horizonte, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 12 514 kr per biljett.


Kan jag flyga till Belo Horizonte från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Belo Horizonte

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Belo Horizonte.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Belo Horizonte.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Belo Horizonte.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Belo Horizonte?

Returresa till Sverige från Belo Horizonte

Testkrav för COVID-19
Besökare från Belo Horizonte måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Belo Horizonte behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Belo Horizonte inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Belo Horizonte?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Belo Horizonte
 • Vilka bolag flyger till Belo Horizonte?

  LATAM Airlines och TAP AIR PORTUGAL är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Belo Horizonte enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Belo Horizonte med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Belo Horizonte