Flyg till Minas Gerais

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 29/1
lör 5/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Minas Gerais.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

De billigaste flygen till städer i Minas Gerais

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Minas Gerais från Sverige
Belo Horizonte
Belo Horizonte

Användbar information om ditt flyg till Minas Gerais

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Minas Gerais
 • Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Minas Gerais?

  Flyg till Minas Gerais varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 6 709 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Minas Gerais är 4 971 kr per person.

 • Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Belo Horizonte?

  Belo Horizonte är omkring 92 % mer populär än någon annan stad i Minas Gerais enligt momondos användare. När man besöker Belo Horizonte rekommenderas det att flyga till Belo Horizonte Tancredo Neves Intl flygplats där man generellt kan hitta de billigaste priserna och de smidigaste transportalternativen för att ta sig in till staden.

 • Hur är vädret i Minas Gerais?

  Temperaturerna i Minas Gerais kan variera mellan 18 °C och 23 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Minas Gerais juli, och den varmaste månaden är januari. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Minas Gerais i juni, juni och maj då dessa månader generellt har minst nederbörd.

 • Hur mycket kostar flyg till Minas Gerais?

  Det billigaste flyget till Minas Gerais som nyligen hittades på momondo läg på 3 493 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 7 733 kr ses som ett bra pris för flyg till Minas Gerais. 8 259 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Minas Gerais, medan 15 808 kr är den dyraste.


Kan jag flyga till Minas Gerais från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Minas Gerais

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Minas Gerais.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Minas Gerais.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Minas Gerais.

Dokument
Hälsodeklaration för resenär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Minas Gerais?

Returresa till Sverige från Minas Gerais

Testkrav för COVID-19
Besökare från Minas Gerais måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Minas Gerais behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Minas Gerais inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Minas Gerais? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Minas Gerais.

De senaste flygen hittade till populära städer i Minas Gerais

Hitta flyg till dessa populära städer i Minas Gerais, från din närmsta flygplats.

Börja planera din resa till Minas Gerais