Flyg till Vitória

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 19/10
tis 26/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Vitória.
Visa nuvarande reserestriktioner för Brasilien

När är den bästa tiden att flyga till Vitória?

  • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Vitória?

    Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Vitória från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 7 064 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 9 517 kr.

  • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Vitória?

    Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Vitória på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Vitória på eftermiddagen för så lite som 7 781 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Vitória på kvällen då priserna ligger på omkring 10 246 kr.


Kan jag flyga till Vitória Eurico Sales från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Vitória Eurico Sales

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Vitória Eurico Sales.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 24 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Vitória Eurico Sales.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Vitória Eurico Sales.

Dokument
Hälsodeklarationsformulär - Resenärer måste innan ombordstigning uppvisa bevis (tryckt eller elektroniskt) på att de fyllt i resenärens hälsodeklaration (DVS) för flygbolaget som ansvarar för flygningen inom högst 24 timmar före ombordstigningen på flyget till Brasilien. Sanitära åtgärder måste följas under den period resenären befinner sig i landet.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Vitória Eurico Sales?

Returresa till Sverige från Vitória Eurico Sales

Testkrav för COVID-19
Besökare från Vitória Eurico Sales måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Vitória Eurico Sales behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Vitória inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Vitória?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Vitória
  • Vilka bolag flyger till Vitória?

    När det gäller flyg från Sverige till Vitória bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som KLM, LATAM Airlines och TAP AIR PORTUGAL. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Börja planera din resa till Vitória