Hotell i Lycksele

Hitta de bästa erbjudandena för 6 hotell i Lycksele, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Lycksele

Det finns många mysiga hotell i Lycksele, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


När är det bra timing att boka ett hotell i Lycksele?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Lycksele
Lågsäsong
augusti
Högsäsong
oktober

är den billigaste månaden att bo här

9 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

8 %

förväntad prisökning

Pris
891 kr - 1 060 kr

Lycksele resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Lycksele

Vad kostar ett hotell i Lycksele

Billiga hotell i Lycksele kostar ungefär 800 SEK och är centralt belägna. För flerstjärniga hotell som har konferensalternativ och utsikt över vattnet ligger priset på cirka 1400 SEK per natt. Bekvämligheter som familjerum, mysiga hotell och bubbelpool göra att priset på boendet blir högre. Tänk på detta när du väljer till vilka bekvämligheter du önskar när du gör din momondosökning.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Lycksele

Lycksele är en utmärkt ort att besöka under vinterhalvåret. Med sitt läge i Lappland kan du uppleva en riktigt norrländsk vinter med vackra snötäckta landskap och möjlighet till vintersporter. Tänk dock på att priserna på flyg, tåg och hotell i Lycksele är som högst under jul och nyår. Även sommaren bjuder på härlig natur och många utomhusaktiviteter och du kan dessutom hitta lägre priser under denna period.

Kan man resa till Lycksele med låg budget?

Det går bra att resa till Lycksele på en liten budget, särskilt om du undviker högsäsongen under jul och nyår då priserna är som allra högst. Även höstlovsveckan och sportlovet under vårvintern för med sig högre priser då många barnfamiljer reser till Lycksele för att utnyttja ortens möjlighet till roliga och familjevänliga friluftsaktiviteter.

De bästa transportmedlen i Lycksele

Lyckseles centrum är mycket litet och här kan du promenera till de flesta bekvämligheter du kan tänkas behöva. Länstrafiken Västerbotten sköter alla bussar i regionen och du kan ta dig runt till platser utanför centrum med just buss. Tänk dock på att kolla upp tidtabeller i förväg då bussarna inte alltid går särskilt ofta. Om du ska resa runt i omgivningarna en stor del av vistelsen är det lättast att hyra bil.

Parkering i Lycksele

Parkering i Lycksele kommun är avgiftsfri men med tidsbegränsningar. På de kommunala parkeringsplatserna kan du ställa bilen i max ett dygn. Lyckseles centrum har en mängd parkeringsplatser och det är inte svårt att hitta någonstans att ställa bilen. Det finns även flera hyrbilsalternativ i orten, både vid flygplatsen och Centralstationen vilket gör att du kan hyra bil direkt när du anländer.


Hur mycket kostar ett hotell i Lycksele per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Lycksele till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Lycksele

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Lycksele
Hotell Lycksele

Hotell Lycksele

7,2

882 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Lappland

Hotell Lappland

7,3

1 254 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Lycksele

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Hotell Lycksele

Hotell Lycksele

7,2

882 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Lycksele?

Med en semester till Lycksele får du uppleva en vistelse mitt i Lapplands vackra natur. För att bo på hotell i Lyckseles mer naturnära delar, men fortfarande ha gångavstånd till bekvämligheter som affärer och nattliv, passar det bra att bo i ortens västra delar. Där hittar du bland annat stora grönområden och populära Lycksele Djurpark. Om du endast ska övernatta i staden och vill minimera transporttiderna till ditt boende i Lycksele ska du bo på hotell alldeles vid ortens Centralstation. Via momondo hittar du tips på hotell vid Centralen som har bekvämligheter som frukost, badkar och tidig incheckning. För annorlunda hotell i Lycksele är stugorna vid Norrängskyrkan att rekommendera. Här hittar du billigt boende med romantisk atmosfär. Lycksele har både hotell med flera stjärnor samt vandrarhemsalternativ för resenärer. När du söker på momondo väljer du helt enkelt vilken atmosfär du söker och vilken budget du har och kan hitta områden i Lycksele med passande boendealternativ.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Lycksele

Lycksele bjuder på friluftsaktiviteter året om. Under vintern ska du absolut dra nytta av läget i Lappland och de många vintersporter som du kan utöva i omgivningarna. Ge dig ut med hundspann i de öppna landskapen och se det vackra norrskenet för en annorlunda och unik vinterupplevelse. Det finns många paketupplevelser som erbjuder just detta och som även innehåller en god måltid med norrländska specialiteter. Många längdskidåkningsspår anläggs under vinterhalvåret och det finns spår som är roliga och enkla även för barn. Under sommaren kan du ge dig ut på forsränning och kajakpaddling även under sena kvällar då nätterna så pass långt norrut är ljusa. Runt om Lycksele hittar du även vandringsleder och cykelvägar som hela familjen kan utnyttja. Lyckseleborna vandrar inte bara under sommarhalvåret men även under vintern. Se bara till att ha rätt kläder på dig för att du ska kunna njuta av naturen även under de allra kallaste dagarna.


Reseinformation om Lycksele

Hur länge stannar besökare i Lycksele?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Lycksele.

Hur mycket kostar ett hotell i Lycksele?

För bokning av ett hotell i Lycksele kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 783 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Lycksele?

I augusti är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Lycksele. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 78 kr%.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Lycksele?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar cirka 692 kr i Lycksele per natt. Att boka ett vandrarhem kan spara dig cirka 91 kr, jämfört med genomsnittspriset för hotell i Lycksele.