Hotell: Santa Monica

Hitta de bästa erbjudandena för 206 hotell i Santa Monica, Kalifornien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Santa Monica

Hitta det perfekta hotellet i Santa Monica för arbete eller semester


Saker att göra i Santa Monica

Institute of Contemporary Art, Los Angeles
International Chess Park
Bergamot Station

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Institute of Contemporary Art, Los Angeles?

Om du planerar att bo på momondos rekommenderade hotell i området kring Santa Monica närmst Institute of Contemporary Art, Los Angeles kan du vänta dig priser på 1 075 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 075 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Institute of Contemporary Art, Los Angeles. Hotell i närheten av Institute of Contemporary Art, Los Angeles är vanligtvis 46 % billigare än genomsnittshotellet i Santa Monica, som ligger på 2 016 kr.

Hotell nära Institute of Contemporary Art, Los Angeles

Finns det tillgängliga hotell i närheten av International Chess Park?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av International Chess Park är 2 783 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka International Chess Park under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av International Chess Park är vanligtvis 27 % dyrare än genomsnittshotellet i Santa Monica, som ligger på 2 016 kr.

Hotell nära International Chess Park

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Bergamot Station?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Santa Monica närmst Bergamot Station kan du vänta dig priser på 1 957 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 957 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Bergamot Station. Hotell i närheten av Bergamot Station är vanligtvis 2 % billigare än genomsnittshotellet i Santa Monica, som ligger på 2 016 kr.

Hotell nära Bergamot Station

När är det bra timing att boka ett hotell i Santa Monica?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Santa Monica
Lågsäsong
juni
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

18 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

13 %

förväntad prisökning

Pris
2 456 kr - 3 410 kr
Dyraste veckodag
lördag
Billigaste veckodag
måndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

2 946 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

2 904 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Santa Monica är: 1-2 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 3 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, 52 dagar i förväg.
1-2-stjärnigt
1 386 kr - 1 612 kr
3-stjärnigt
1 956 kr - 2 217 kr
4-5-stjärnigt
3 686 kr - 3 770 kr

Bra att veta

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Santa Monica

Hur hittar man låga priser på hotell i Santa Monica?

Genom att jämföra olika boendens faciliteter och priser med momondos sökfunktion online hittar du både bra och kvalitativa boenden samt ett hotell till billigt pris, även när du bokar i sista minuten. När du gör din sökning på nätet kan du välja att enbart söka efter hotell i vissa områden, med ett visst antal stjärnor eller med specifika faciliteter som hotell med rumsservice, kemtvätt eller gym. I genomsnitt kostar ett hotell i Santa Monica cirka 1500 kronor per natt.

Santa Monica på liten budget?

Utnyttja stadens många marknader för att både äta billigt och fynda allt från kläder till souvenirer. Marknaderna äger rum på 3rd Street Promenade i centrala Santa Monica. Ett annat budget-tips är att besöka konstmuseet 26th Street Art Center som har en av landets största samlingar konst. Inträdet är helt gratis och de olika gallerierna i museet visar allt från samtida konst till traditionella målningar och glashantverk.

Hur tar man sig runt i Santa Monica?

Hela området kring Santa Monica och närliggande Los Angeles är gjort för biltrafik vilket gör att en hyrbil kan vara ett bra sätt att ta sig runt. Det finns många parkeringar nära Santa Monicas strandpromenad vilket gör det lättare. Om du bor centralt vid själva stranden räcker det dock med att ta sig fram till fots eller med cykel. Det finns bussar som går genom staden och in till centrala Los Angeles om du vill använda dig av kollektivtrafiken.

Måste man vara myndig för att bo på hotell i Santa Monica?

Du behöver vara 18 år för att bo på hotell i Santa Monica och själv checka in. Tänk på att du behöver vara 21 år gammal för att kunna besöka hotellets bar eller dricka alkohol från rummets minibar.

Deposition på hotell?

När du checkar in på ditt hotell i Santa Monica behöver du lämna ditt bankkort eller kreditkort. Hotellet håller sedan en summa reserverat på kortet i form av en deposition till dess att du checkar ut. Depositionen ligger vanligtvis på mellan 1000 och 2000 kronor.

Hur mycket ska man dricksa i Santa Monica?

Det förväntas att du dricksar 20 procent i hela USA. Detta gäller för all service vare sig det är restaurangservering, taxiresor eller frisörbesök.

Hur säkert är Santa Monica?

Santa Monica är för det mesta säkert men det är några saker du ska ha uppsikt över. Området har en stor del av sin befolkning som är hemlösa och ofta ber besökare om pengar. För det mesta är detta naturligtvis inte någon säkerhetsfara, men längs med 3rd Street Promenade ska du försöka att inte visa värdesaker då det ibland sker rån. För att skydda dig mot ficktjuvar rekommenderas det att inte ha stora summor kontanter med dig.

Behöver man en adapter i Santa Monica?

Ja, du behöver en adapter för att kunna koppla in din mobil eller annan elektronik i de amerikanska eluttagen.


Hur mycket kostar ett hotell i Santa Monica per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Santa Monica till låga priser.
4 stjärnor eller mer
#1 Mest populära

Shore Hotel

8,4

1 880 kr

Visa erbjudanden för hotell
Bäst värde

Hotel Shangri La Santa Monica

7,8

2 082 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Santa Monica

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Santa Monica

Travelodge By Wyndham Lax South

7,2

563 kr

Visa erbjudanden för hotell

Venice Beach Hostel

6,5

605 kr

Visa erbjudanden för hotell

Holly Crest Hotel - Los Angeles, Lax Airport

6,2

571 kr

Visa erbjudanden för hotell

Royal Century Hotel

5,8

605 kr

Visa erbjudanden för hotell

Encore Inn

5,0

588 kr

Visa erbjudanden för hotell

Del Aire Inn

6,1

672 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Santa Monica

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Springhill Suites Los Angeles Lax/Manhattan Beach

8,2

823 kr

Visa erbjudanden för hotell

Marina Del Rey Hotel

8,4

1 663 kr

Visa erbjudanden för hotell

Best Western Plus Manhattan Beach Hotel

8,6

974 kr

Visa erbjudanden för hotell

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Inglewood

8,0

722 kr

Visa erbjudanden för hotell

Homewood Suites By Hilton Los Angeles Redondo Beach

8,3

941 kr

Visa erbjudanden för hotell

Residence Inn by Marriott Los Angeles Redondo Beach

8,2

1 109 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man boka hotell i Santa Monica?

Vilket område du ska välja för din semester i Santa Monica beror på om du är ute efter att uppleva stadens kultur eller helst vill hänga vid stranden. För det senare passar området kring Santa Monica Pier bra. Här finns klubbar och barer längs med strandpromenaden och du bor nära åkattraktionerna och nöjena ute på den ikoniska piren. Området passar även för barnfamiljer som vill spendera tid i nöjesparken eller vid akvariet. Under sommarhalvåret äger dessutom många konserter rum vid stranden.

Att bo i centrala Santa Monica, kring 3rd Street Promenade, innebär att du är nära stadens främsta shoppingstråk. Här finns både butiker, hotell och restauranger men även många lokala marknader för frukt och grönsaker.

Om du inte är så sugen på att sola vid stranden, men desto mer intresserad av konst och kultur, passar stadsdelen Mid-City bra. Längst bort från kusten är denna stadsdel centrum för Santa Monicas konstliv. Här hittar du flera av stadens museum och gallerier samt många exklusiva restauranger.

För unga resenärer är det Pico Boulevard som lockar. Här bor många studenter och du hittar små skivbutiker, vintageaffärer och caféer. Området är ett av de mest omväxlande i staden och många mindre gallerier med verk av lokala konstnärer finns i stadsdelen.


Om Santa Monica

Santa Monica bjuder på en mer avslappnad atmosfär än intilliggande Los Angeles och hit lockas besökare från hela landet, vare sig det är barnfamiljer, Hollywood-producenter eller studenter. Staden har både en härlig strandkultur, en avslappnad kalifornisk atmosfär och en intressant och energifull konstscen.

Den långa Santa Monica Beach är en perfekt destination för den som vill sola och bada. Här finns även många aktiviteter att ägna sig åt som volleyboll eller utomhus-schack. Stranden passar för barnfamiljer som vill ha en lugn och härlig dag på stranden. För den som vill utforska områdets hippie-kultur och grunge-scen är det istället intilliggande Venice Beach som gäller. Här finns skateparker, gallerier och gatukonst längs med den palmkantade strandpromenaden.

Ett måste för alla besökare är Santa Monica Pier som är en symbol för staden. Ute på den över 100 år gamla piren finns nöjen som arkadspel, karuseller, en nöjespark och utomhusbio. Här finns också Santa Monicas akvarium som är populärt bland barnfamiljer.

För att lära dig mer om statens historia ska du besöka California Heritage Museum som har roterande utställningar om Kaliforniens historia och kultur. Om du är mer intresserad av samtida konst kan du istället besöka Bergamot Station Arts Center som har en stor samling olika gallerier med konstnärer som är verksamma både i staten och i landet.


Reseinformation om Santa Monica

Hur länge stannar besökare i Santa Monica?

Under besök i Santa Monica är bokningen i genomsnitt 4 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Santa Monica?

För bokning av ett hotell i Santa Monica kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 1 373 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Santa Monica?

Den billigaste månaden att boka hotell i Santa Monica är juni. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 18% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Santa Monica?

söndag är den billigaste dagen för hotellrum i Santa Monica. fredag är den dyraste dagen.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Santa Monica?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) i Santa Monica kostar i genomsnitt 871 kr per person per natt. Det är 502 kr billigare än genomsnittspriset för hotell i Santa Monica.

Vika sevärdheter är populära under mars månad med tanke på vädret i Santa Monica?

Med en generellt låg nederbörd (66 mm) och genomsnittliga temperaturer på 15 °C kan den som bor på ett hotell i Santa Monica passa på att besöka några populära sevärdheter i närheten.