Billiga flyg från Jönköping till Stockholm från 5 022 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Information om flyg från Jönköping till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Jönköping till Stockholm, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

20t 20m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Stockholm

4 flygplatser
Det snabbaste flyget från Jönköping till Stockholm tar 20t 20m
Det finns inga direktflyg från Jönköping till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Jönköping Axamo flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.
Det finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Jönköping till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Jönköping till Stockholm?

juni

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Jönköping är juni. Den dyraste är januari

När är det billigast att flyga från Jönköping till Stockholm?

på morgonen

Flyg från Jönköping till Stockholm är cirka 0% dyrare på morgonen än på morgonen

Vilken är den billigaste rutten?

Jönköping Axamo - Stockholm Arlanda

Flyg från Jönköping Axamo till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Jönköping - Stockholm


  • Erbjuder flygbolag som flyger från Jönköping Axamo till Stockholm flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Jönköping Axamo till Stockholm, så som Norwegian ha infört flexibla ändringspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Jönköping Axamo till Stockholm med flyg?

    Avståndet mellan Jönköping Axamo och Stockholm är ungefär 284,4 km.


Jönköping flygplats ligger cirka 9 kilometer utanför centrala Jönköping. Du tar dig till flygplatsen med bil genom att följa riksväg 40. Det är skyltat från Jönköpings centrum så det är lätt att hitta hela vägen fram till flygplatsen. Ute på flygplatsen hittar du parkeringsplatser, både för kort- och långtidsparkering. Du kan även ta buss från centrala Jönköping ut till flygplatsen. Bussresan går med linje 27 och har en restid på cirka 20 minuter.

Flyg från Jönköping till Stockholm som har direkta rutter landar antingen på Arlanda flygplats eller Bromma flygplats. Från Arlanda flygplats tar du dig snabbt in till Stockholms centrum med snabbtåget Arlanda Express som avgår från två stationer ute på flygplatsen. Arlanda Express har en restid på ungefär 20 minuter och ankommer till Centralstationen. Du kan också ta den något billigare flygbussen vars färd tar cirka 40 minuter till centrala Stockholm. Bromma flygplats ligger bara 8 kilometer väster om centrala Stockholm. Från Bromma finns flygbussar som tar dig in till Centralstationen på 20 minuter. Båda flygplatserna har dessutom taxi- och hyrbilsalternativ. Tänk på att förboka hyrbilar då det är dyrare att hyra dessa på plats på flygplatsen.

Flyg från Jönköping till Stockholm har en flygtid på drygt 50 minuter om du flyger direkt. Det är både billigare och snabbare att flyga direkt än att mellanlanda under resan.

Det är som mest populärt att resa till Stockholm under sommaren då vädret är varmast och kvällarna långa och ljusa. Under sommaren kan du bada mitt inne i staden och njuta av de många uteserveringarna som öppnar upp. Sommarmånaderna bjuder dessutom på flera konserter och evenemang som lockar besökare från hela världen. Tänk på att både flyg och hotell stiger i pris under de mest populära månaderna.

Du behöver kunna legitimera dig när du reser inrikes. Du behöver dock inte ha med dig ditt pass utan det räcker med din personliga legitimation eller ditt körkort.


  • Stockholms kollektivtrafik anses vara en av de bästa i världen så ett tips är att köpa ett åkkort och utnyttja tunnelbanan, spårvagnarna och bussarna. Kollektivtrafiken har regelbundna och täta avgångar och täcker hela staden. Samma åkkort gäller dessutom för samtliga färdmedel så du kan enkelt byta emellan dem.
  • Stockholms statliga museum har gratis inträde så passa på att se några av de bästa utställningarna och samlingarna i landet. Bland annat är Moderna Museet och Nationalmuseum några av Europas bästa.
  • Stockholm är en grön stad och det finns flera grönområden som är värda att se. Ta en promenad ute på Djurgården, stadens gröna ö, eller gör en utflykt till Drottningholmsslott strax utanför staden.

Alternativa flyg Jönköping-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris114 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris114 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 439 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris114 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid0t 55m
Billigaste pris83 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbaste flygtid0t 50m
Billigaste pris114 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 485 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris41 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 371 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris114 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris870 kr
Flyg från Skellefteå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris280 kr

Flyg som påminner om Jönköping till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Jönköping till Stockholm

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Stockholm från Jönköping.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Stockholm från Jönköping ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Jönköping och Stockholm genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Jönköping till Stockholm och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.