Billiga flyg från Halmstad till Stockholm

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 28/9
tis 5/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Halmstad till Stockholm.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Halmstad till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Halmstad till Stockholm, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats6 246 krDet bästa flygerbjudandet från Halmstad till Stockholm som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 6 246 kr
Snabbast flygtid1t 15mDet snabbaste flyget från Halmstad till Stockholm tar 1t 15m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Halmstad till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Halmstad flygplats - Stockholm-Bromma flygplats.
Flygplatser i Stockholm4 flygplatserDet finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Halmstad till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Halmstad till Stockholm?

juni

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Halmstad är juni. Den dyraste är april

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Halmstad till Stockholm?

söndag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis söndag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Halmstad till Stockholm?

mitt på dagen

Flyg från Halmstad till Stockholm är cirka 12% dyrare på morgonen än mitt på dagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Halmstad?

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation är det mest populära flygbolaget från Halmstad till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Halmstad - Stockholm-Bromma

Flyg från Halmstad till Stockholm-Bromma för de bästa flygpriserna Halmstad - Stockholm

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Halmstad till Stockholm?

60 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Halmstad till Stockholm är omkring 60 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Halmstad till Stockholm

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Halmstad till Stockholm genom att byta flikar
Flera flygbolag
8 okt.
HAD02:45Halmstad
1t 15m
BMA04:00Stockholm-Bromma
8 okt.
BMA13:10Stockholm-Bromma
1t 05m
HAD14:15Halmstad
1 284 kr
Hitta liknande
Braathens Regional Aviation
16 nov.
HAD01:40Halmstad
1t 15m
BMA02:55Stockholm-Bromma
19 nov.
BMA08:45Stockholm-Bromma
1t 15m
HAD10:00Halmstad
1 041 kr
Hitta liknande

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Halmstad till Stockholm

Om du letar efter enkelbiljetter från Halmstad till Stockholm, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
18 nov.
HAD01:40Halmstad
1t 15m
BMA02:55Stockholm-Bromma
Braathens Regional Aviation
20 okt.
HAD11:25Halmstad
1t 15m
BMA12:40Stockholm-Bromma

De bästa flygbolagen som flyger från Halmstad till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Halmstad till Stockholm ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Braathens Regional Aviation
PrisFrån 813 kr
Gratis avbokning
Betyg
0,0

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Halmstad till Stockholm flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Halmstad till Stockholm, så som Braathens Regional Aviation ha infört flexibla ändringspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Halmstad till Stockholm med flyg?

    Avståndet mellan Halmstad och Stockholm är ungefär 425,3 km. När det gäller flygtiden tar det vanligtvis lite över 1t 15m.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Halmstad – Stockholm

Flyg från Halmstad till Stockholm trafikeras av BRA som har direktflyg för sträckan. BRA flyg avgår från Halmstad City Airport och landar på Bromma flygplats strax utanför Stockholms centrum. Flygbiljetter från Halmstad till Stockholm är billigare att köpa med direkta resor än om du mellanlandar under färden. Sök efter flyg hos momondo för att jämföra priser mellan olika datum och olika rutter. På detta sätt kan du hitta billiga flygbiljetter till Stockholm.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Halmstad?

Flyg från Halmstad till Stockholm avgår från Halmstad City Airport som ligger ungefär 4 kilometer väster om stadens centrum. För att ta dig till flygplatsen från centrala Halmstad kan du ta buss 40 eller buss 350. Dessa trafikeras av Hallandstrafiken. Tänk på att bussarna är kontantfria så du behöver kunna betala med kort eller med mobilen. Med buss tar du dig från Halmstads Centralstation till Halmstad City Airport på bara 10 minuter. Det finns även parkeringsalternativ på flygplatsen om du kommer med bil. Halmstad City Airport erbjuder långtidsparkering vid flygplatsens terminal. Det kostar ungefär 120 kronor per dygn under de första fem dagarna och sedan 60 kronor per dygn. Du kan max ställa bilen i 30 dagar vid flygplatsen.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm?

Flyg från Halmstad landar på Bromma flygplats som är den flygplats i Stockholm som ligger allra närmast centrum. Den är belägen endast 8 kilometer väster om centrala Stockholm. Detta innebär att du kan snabbt ta dig in till staden. Från flygplatsen går regelbundna flygbussar som har en restid på ungefär 20 minuter. Bussarna stannar vid Stockholms Centralstation varifrån du kan resa vidare med tunnelbana, buss, spårvagn eller taxi. Bromma flygplats har även flera taxi och hyrbilsalternativ. Billigast är att förboka hyrbilen redan innan din resa då det är dyrare att boka bilen direkt på flygplatsen.

Hur lång tid tar det att flyga från Halmstad – Stockholm?

Flyg från Halmstad till Stockholm har en flygtid på ungefär en timme och 15 minuter.

Praktisk information för din resa till Stockholm

Vilken är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Det är populärt att boka flygbiljetter från Halmstad till Stockholm året om då Stockholm bjuder på sevärdheter och aktiviteter oavsett årstid. Staden har en mängd museum som lockar besökare från hela världen, och dessa kan du besöka både sommar och vinter. Bland annat är Skansen, Vasamuseet och Moderna museet populära sevärdheter. Billiga flygbiljetter är lättare att hitta under vår och höst då det är färre besökare i staden. Jämför priser mellan olika datum under året via momondos sökfunktion på nätet för att hitta låga priser på biljetter.

Behövs det pass på flyg från Halmstad till Stockholm?

Nej, du behöver inte något pass när du reser mellan städer i Sverige. Det räcker med att du har id-kort eller körkort som legitimation.


  • Passa på att besöka Stockholms skärgård under sommarhalvåret för att på bara 20 minuter se en helt annan värld. Ute i skärgården hittar du traditionellt hantverk, charmiga restauranger och härliga badplatser. Båtar avgår regelbundet från bland annat Nybrokajen.
  • En rolig aktivitet för barnfamiljer är att se vaktbytet vid det kungliga slottet som äger rum varje eftermiddag. Slottet ligger i Gamla stan där hela familjen kan strosa omkring efteråt.
  • Besök friluftsmuseet Skansen som ligger på den gröna ön Djurgården. Här finns aktiviteter under hela året med allt från julmarknader till midsommarfiranden.

Alternativa flyg Halmstad-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris69 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris104 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris139 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris147 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 076 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 093 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 45m
Billigaste pris1 180 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 189 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 241 kr
Flyg från Stockholm till Ronneby
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 327 kr
Flyg från Stockholm till Kalmar
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 570 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris1 579 kr