Flyg Kristianstad-Stockholm från 2 064 kr: Billiga flygresor

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Kristianstad till Stockholm.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Kristianstad till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Kristianstad till Stockholm, och kan du flyga direkt?
Snabbast flygtid1t 15mDet snabbaste flyget från Kristianstad till Stockholm tar 1t 15m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Kristianstad till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Kristianstad flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.
Flygplatser i Stockholm4 flygplatserDet finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Kristianstad till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Kristianstad till Stockholm?

juni

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Kristianstad är juni. Den dyraste är januari

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

lördag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis lördag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

på eftermiddagen

Flyg från Kristianstad till Stockholm är cirka 14% dyrare på morgonen än på eftermiddagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Kristianstad?

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation är det mest populära flygbolaget från Kristianstad till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Kristianstad - Stockholm Arlanda

Flyg från Kristianstad till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Kristianstad - Stockholm


De bästa flygbolagen som flyger från Kristianstad till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Kristianstad till Stockholm ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Braathens Regional Aviation
PrisFrån 550 kr
Gratis avbokning
Betyg
0,0

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Kristianstad till Stockholm flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Vissa av våra partnerflygbolag som flyger från Kristianstad till Stockholm inför nya policys till följd av COVID-19:s globala påverkan. Ett av flygbolagen som kan komma att avstå från sina ändringsavgifter är Braathens Regional Aviation. Du kan söka efter listan över flygbolag som Braathens Regional Aviation som erbjuder denna flexibilitet.

  • Hur långt är det från Kristianstad till Stockholm med flyg?

    Stockholm ligger 433,9 km från Kristianstad.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger direkt från Kristianstad till Stockholm?

Det finns tyvärr inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Kristianstad till Stockholm i dagsläget. Däremot går det bra att åka tåg direkt till Stockholm city från Kristianstad. Om du vill flyga till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du åka tåg från Kristianstad till exempelvis Malmö eller Köpenhamn för att därefter flyga till Stockholm Arlanda Flygplats (ARN). Ett alternativ är att flyga direktflyg med SAS från Malmö Sturup (MMX) till Stockholm Arlanda flygplats (ARN). Du kan även åka tåg till Köpenhamn och därefter flyga från Köpenhamn Kastrup (CPH) med Norwegian direkt till Stockholm Arlanda flygplats (ARN).

Vilket är det bästa sättet att ta sig in och ut från flygplatserna i Kristianstad och Stockholm?

För att ta dig till flygplatsen i Kristianstad från stadens centrum kan du åka buss 3 eller 4 med Skåne Express som stannar på väg 19. Därifrån är det en kort promenad in till flygplatsbyggnaden. Det går även bra att åka taxi till Kristianstads flygplats från stadskärnan, och du kan även hyra bil om du hellre vill det. Om du kommer med bil så finns det gratis parkering precis i anslutning till flygplatsbyggnaden. När du kommit fram till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du bland annat åka flygbuss in till Stockholm city. Flygbussar avgår direkt från terminalerna och biljetter köper du online i förväg eller direkt på flygplatsen. Från Arlanda flygplats kan du även åka pendeltåg eller tåg med Arlanda Express för att komma in till Stockholm city. Dessa bussar och tåg tar dig snabbt och bekvämt in till Stockholms stadskärna.

Vilka fördelar har flygplatserna i Kristianstad och Stockholm?

Kristianstads flygplats är en liten flygplats i Sverige, men de erbjuder ändå service i toppklass med sina specialtjänster som gör resandet smidigt och enkelt. Bland annat erbjuder de en ankomstkasse full med basvaror när du kommer hem från din resa. Om du vill kan du för en extra kostnad få din bil tvättad medan du är borta eller beställa en bukett blommor som hämtas ut på flygplatsen. Arlanda flygplats är Stockholms största flygplats och som på många större flygplatser finns där allt du kan tänkas behöva, bland annat taxfree-butiker och souvenirbutiker och dessutom ett stort utbud av restauranger med olika typer av mat och caféer där du kan slå dig ner för en fika. Om du landar på Skavsta Flygplats kommer du märka att det är en lite mindre flygplats. Denna flygplats ligger en bit söder om Stockholm city och även om den är mindre så erbjuder de restauranger och butiker. Den är inte lika trafikerad som Arlanda flygplats, så du kan oftast räkna med lite kortare köer där. Dock så är det alltid en bra idé att vara ute i god tid om du har möjlighet, oavsett vilken av flygplatserna i Stockholm du åker från.


Vilka städer kan du komma till från Stockholm?

När du kommer fram till Stockholm Arlanda flygplats kan du fortsätta din resa och åka vidare till valfri annan stad i Sverige. Du kan till exempel åka till Sigtuna som är en av de närmaste städerna från Arlanda flygplats. Sigtuna är en historisk stad och en av Sveriges äldsta städer. För att komma dit kan du åka buss direkt från Arlanda flygplats, vilket är både snabbt och enkelt. Om du vill kan du åka pendeltåg till Nynäshamn som är en trevlig hamnstad en bit söder om Stockholm city. Kollektivtrafiken i Stockholm är väldigt välutvecklad och pålitlig och du kan oftast åka buss, pendeltåg eller tunnelbana till din slutdestination. Om du inte vill nyttja kollektivtrafiken kan du förstås åka taxi eller hyrbil för att ta dig runt från Stockholm till de närliggande städerna.


Alternativa flyg Kristianstad-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbast flygtid1t 35m
Billigaste pris1 541 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris117 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris99 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris2 163 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris117 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 217 kr
Flyg från Umeå till Göteborg
Snabbast flygtid11t 35m
Billigaste pris1 406 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris126 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 036 kr
Flyg från Göteborg till Kiruna
Snabbast flygtid5t 05m
Billigaste pris2 397 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris964 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris856 kr

Flyg som påminner om Kristianstad till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Kristianstad till Stockholm