Billiga flyg från Kristianstad till Stockholm från 2 380 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 12/12
mån 19/12

Information om flyg från Kristianstad till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Kristianstad till Stockholm, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

1t 15m

Direkt flyg

mån, tis, ons, tors, fre och sön

Flygplatser i Stockholm

4 flygplatser
Det snabbaste flyget från Kristianstad till Stockholm tar 1t 15m
Direktflyg avgår från Kristianstad till Stockholm på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Det enda flygbolag som erbjuder direktflyg är FlexFlight.
Det finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Kristianstad till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Kristianstad till Stockholm?

januari. Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Kristianstad är januari. Den dyraste är februari

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

lördag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis lördag. Den dyraste är vanligtvis tisdag

När är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

på kvällen. Flyg från Kristianstad till Stockholm är cirka 40% dyrare mitt på dagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Kristianstad?

FlexFlight. FlexFlight är det mest populära flygbolaget från Kristianstad till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Kristianstad Österlen - Stockholm Arlanda. Flyg från Kristianstad Österlen till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Kristianstad - Stockholm

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Kristianstad till Stockholm?

59 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Kristianstad till Stockholm är omkring 59 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Kristianstad till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Kristianstad till Stockholm ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
FlexFlightPrisFrån 1 680 krGratis avbokningBetyg
8,0
Sök efter flyg med FlexFlight
  • Flyg med FlexFlight från Kristianstad till Stockholm

    FlexFlight är ett av de mest populära flygbolagen som flyger från Kristianstad till Stockholm och flyger i genomsnitt 8 flyg/vecka för denna rutt. Ett bra flygerbjudande från FlexFlight för Kristianstad till Stockholm börjar från 162 kr tur och retur, och upp till ett genomsnittspris på 204 kr. Våra användare har betygsatt FlexFlight med 8,0/10.


  • Erbjuder flygbolag som flyger från Kristianstad Österlen till Stockholm flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Kristianstad Österlen till Stockholm, så som Ryanair och Braathens Regional Aviation ha infört flexibla avbokningspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Kristianstad Österlen till Stockholm med flyg?

    Stockholm ligger 433,9 km från Kristianstad Österlen.


Det finns tyvärr inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Kristianstad till Stockholm i dagsläget. Däremot går det bra att åka tåg direkt till Stockholm city från Kristianstad. Om du vill flyga till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du åka tåg från Kristianstad till exempelvis Malmö eller Köpenhamn för att därefter flyga till Stockholm Arlanda Flygplats (ARN). Ett alternativ är att flyga direktflyg med SAS från Malmö Sturup (MMX) till Stockholm Arlanda flygplats (ARN). Du kan även åka tåg till Köpenhamn och därefter flyga från Köpenhamn Kastrup (CPH) med Norwegian direkt till Stockholm Arlanda flygplats (ARN).

För att ta dig till flygplatsen i Kristianstad från stadens centrum kan du åka buss 3 eller 4 med Skåne Express som stannar på väg 19. Därifrån är det en kort promenad in till flygplatsbyggnaden. Det går även bra att åka taxi till Kristianstads flygplats från stadskärnan, och du kan även hyra bil om du hellre vill det. Om du kommer med bil så finns det gratis parkering precis i anslutning till flygplatsbyggnaden. När du kommit fram till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du bland annat åka flygbuss in till Stockholm city. Flygbussar avgår direkt från terminalerna och biljetter köper du online i förväg eller direkt på flygplatsen. Från Arlanda flygplats kan du även åka pendeltåg eller tåg med Arlanda Express för att komma in till Stockholm city. Dessa bussar och tåg tar dig snabbt och bekvämt in till Stockholms stadskärna.

Kristianstads flygplats är en liten flygplats i Sverige, men de erbjuder ändå service i toppklass med sina specialtjänster som gör resandet smidigt och enkelt. Bland annat erbjuder de en ankomstkasse full med basvaror när du kommer hem från din resa. Om du vill kan du för en extra kostnad få din bil tvättad medan du är borta eller beställa en bukett blommor som hämtas ut på flygplatsen. Arlanda flygplats är Stockholms största flygplats och som på många större flygplatser finns där allt du kan tänkas behöva, bland annat taxfree-butiker och souvenirbutiker och dessutom ett stort utbud av restauranger med olika typer av mat och caféer där du kan slå dig ner för en fika. Om du landar på Skavsta Flygplats kommer du märka att det är en lite mindre flygplats. Denna flygplats ligger en bit söder om Stockholm city och även om den är mindre så erbjuder de restauranger och butiker. Den är inte lika trafikerad som Arlanda flygplats, så du kan oftast räkna med lite kortare köer där. Dock så är det alltid en bra idé att vara ute i god tid om du har möjlighet, oavsett vilken av flygplatserna i Stockholm du åker från.


När du kommer fram till Stockholm Arlanda flygplats kan du fortsätta din resa och åka vidare till valfri annan stad i Sverige. Du kan till exempel åka till Sigtuna som är en av de närmaste städerna från Arlanda flygplats. Sigtuna är en historisk stad och en av Sveriges äldsta städer. För att komma dit kan du åka buss direkt från Arlanda flygplats, vilket är både snabbt och enkelt. Om du vill kan du åka pendeltåg till Nynäshamn som är en trevlig hamnstad en bit söder om Stockholm city. Kollektivtrafiken i Stockholm är väldigt välutvecklad och pålitlig och du kan oftast åka buss, pendeltåg eller tunnelbana till din slutdestination. Om du inte vill nyttja kollektivtrafiken kan du förstås åka taxi eller hyrbil för att ta dig runt från Stockholm till de närliggande städerna.


Alternativa flyg Kristianstad-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris229 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 590 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris208 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris218 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris187 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 495 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris239 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris842 kr
Flyg från Göteborg till Luleå
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris780 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris956 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbaste flygtid0t 45m
Billigaste pris915 kr

Flyg som påminner om Kristianstad till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Kristianstad till Stockholm

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Kristianstad till Stockholm för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Stockholm från Kristianstad ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg från Kristianstad till Stockholm hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Kristianstad till Stockholm. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.