Billiga flyg från Kristianstad till Stockholm från 314 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 30/11
tors 7/12

Information om flyg från Kristianstad till Stockholm

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Kristianstad till Stockholm

Snabbast flygtid

1t 15m

Direktflyg

Inga
Det snabbaste flyget från Kristianstad till Stockholm tar 1t 15m
Det finns inga direktflyg från Kristianstad till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Kristianstad Österlen flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.

Hitta billiga flygbiljetter från Kristianstad till Stockholm

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Kristianstad till Stockholm?

Augusti. Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Kristianstad är under augusti. Den dyraste månaden är juni.

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

Måndag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis tisdag

När är det billigast att flyga från Kristianstad till Stockholm?

På kvällen. Flyg från Kristianstad till Stockholm är cirka 62% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Kristianstad?

Braathens Regional Aviation. Braathens Regional Aviation och FlexFlight är de mest populära flygbolagen från Kristianstad till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Kristianstad Österlen - Stockholm Arlanda. Flyg från Kristianstad Österlen till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Kristianstad - Stockholm

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Kristianstad till Stockholm?

1 dag innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Kristianstad till Stockholm är omkring 1 dag före avgång

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Kristianstad till Stockholm ​​per vecka?

6 flyg avgår varje vecka från Kristianstad till Stockholm från och med november 2023. Den mest populära avgångsdagen för denna sträcka är måndag, med 33 % av flygen per vecka som avgår denna dag.

De bästa flygbolagen som flyger från Kristianstad till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Kristianstad till Stockholm ​​med momondo
Flygbolag
Betyg
Gratis avbokning
Pris
Braathens Regional AviationPrisFrån 1 054 krGratis avbokningBetyg
10,0
1 omdöme
Sök efter flyg med Braathens Regional Aviation
FlexFlightPrisFrån 1 906 krGratis avbokningBetyg
8,0
1 omdöme
Sök efter flyg med FlexFlight
 • Flyg med FlexFlight från Kristianstad till Stockholm

  FlexFlight är ett av de mest populära flygbolagen som flyger från Kristianstad till Stockholm och flyger i genomsnitt 6 flights/vecka för denna rutt. Ett bra flygerbjudande från FlexFlight för Kristianstad till Stockholm börjar från 182 kr tur och retur, upp till ett genomsnittspris på 239 kr. Våra användare har betygsatt FlexFlight ed 8,0/10.


 • Hur långt är det från Kristianstad Österlen till Stockholm med flyg?

  Stockholm ligger 433,9 km från Kristianstad Österlen.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Kristianstad Österlen flygplats till Stockholm?

  Priserna för flyg från Kristianstad Österlen flygplats till Stockholm uppdateras dagligen.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Kristianstad Österlen flygplats till Stockholm?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Kristianstad Österlen flygplats till Stockholm

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Stockholm?

  De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Stockholm kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Stockholm. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Vilka flygbolag flyger direkt från Kristianstad till Stockholm?

Det finns tyvärr inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Kristianstad till Stockholm i dagsläget. Däremot går det bra att åka tåg direkt till Stockholm city från Kristianstad. Om du vill flyga till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du åka tåg från Kristianstad till exempelvis Malmö eller Köpenhamn för att därefter flyga till Stockholm Arlanda Flygplats (ARN). Ett alternativ är att flyga direktflyg med SAS från Malmö Sturup (MMX) till Stockholm Arlanda flygplats (ARN). Du kan även åka tåg till Köpenhamn och därefter flyga från Köpenhamn Kastrup (CPH) med Norwegian direkt till Stockholm Arlanda flygplats (ARN).

Vilket är det bästa sättet att ta sig in och ut från flygplatserna i Kristianstad och Stockholm?

För att ta dig till flygplatsen i Kristianstad från stadens centrum kan du åka buss 3 eller 4 med Skåne Express som stannar på väg 19. Därifrån är det en kort promenad in till flygplatsbyggnaden. Det går även bra att åka taxi till Kristianstads flygplats från stadskärnan, och du kan även hyra bil om du hellre vill det. Om du kommer med bil så finns det gratis parkering precis i anslutning till flygplatsbyggnaden. När du kommit fram till Stockholm Arlanda flygplats (ARN) kan du bland annat åka flygbuss in till Stockholm city. Flygbussar avgår direkt från terminalerna och biljetter köper du online i förväg eller direkt på flygplatsen. Från Arlanda flygplats kan du även åka pendeltåg eller tåg med Arlanda Express för att komma in till Stockholm city. Dessa bussar och tåg tar dig snabbt och bekvämt in till Stockholms stadskärna.

Vilka fördelar har flygplatserna i Kristianstad och Stockholm?

Kristianstads flygplats är en liten flygplats i Sverige, men de erbjuder ändå service i toppklass med sina specialtjänster som gör resandet smidigt och enkelt. Bland annat erbjuder de en ankomstkasse full med basvaror när du kommer hem från din resa. Om du vill kan du för en extra kostnad få din bil tvättad medan du är borta eller beställa en bukett blommor som hämtas ut på flygplatsen. Arlanda flygplats är Stockholms största flygplats och som på många större flygplatser finns där allt du kan tänkas behöva, bland annat taxfree-butiker och souvenirbutiker och dessutom ett stort utbud av restauranger med olika typer av mat och caféer där du kan slå dig ner för en fika. Om du landar på Skavsta Flygplats kommer du märka att det är en lite mindre flygplats. Denna flygplats ligger en bit söder om Stockholm city och även om den är mindre så erbjuder de restauranger och butiker. Den är inte lika trafikerad som Arlanda flygplats, så du kan oftast räkna med lite kortare köer där. Dock så är det alltid en bra idé att vara ute i god tid om du har möjlighet, oavsett vilken av flygplatserna i Stockholm du åker från.


Vilka städer kan du komma till från Stockholm?

När du kommer fram till Stockholm Arlanda flygplats kan du fortsätta din resa och åka vidare till valfri annan stad i Sverige. Du kan till exempel åka till Sigtuna som är en av de närmaste städerna från Arlanda flygplats. Sigtuna är en historisk stad och en av Sveriges äldsta städer. För att komma dit kan du åka buss direkt från Arlanda flygplats, vilket är både snabbt och enkelt. Om du vill kan du åka pendeltåg till Nynäshamn som är en trevlig hamnstad en bit söder om Stockholm city. Kollektivtrafiken i Stockholm är väldigt välutvecklad och pålitlig och du kan oftast åka buss, pendeltåg eller tunnelbana till din slutdestination. Om du inte vill nyttja kollektivtrafiken kan du förstås åka taxi eller hyrbil för att ta dig runt från Stockholm till de närliggande städerna.


Alternativa flyg för rutten Kristianstad till Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris335 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris1 246 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris492 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris408 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris304 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris314 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris911 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbaste flygtid0t 55m
Billigaste pris786 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 514 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris1 016 kr
Flyg från Skellefteå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris712 kr
Flyg från Göteborg till Luleå
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris1 309 kr

Flyg som påminner om rutten Kristianstad till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Kristianstad till Stockholm

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Kristianstad till Stockholm?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Kristianstad till Stockholm för just dig.

Kan jag hitta flyg från Kristianstad till Stockholm ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Stockholm från Kristianstad ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Kristianstad till Stockholm?

När du söker efter flyg från Kristianstad till Stockholm hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Kristianstad till Stockholm ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Kristianstad till Stockholm. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Stockholm

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.