Billiga flyg från Växjö till Stockholm

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Växjö till Stockholm.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Växjö till Stockholm

Hur lång tid tar det att flyga från Växjö till Stockholm, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats14 452 krDet bästa flygerbjudandet från Växjö till Stockholm som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 14 452 kr
Snabbast flygtid1t 00mDet snabbaste flyget från Växjö till Stockholm tar 1t 00m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Växjö till Stockholm. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Växjö flygplats - Stockholm-Bromma flygplats och Växjö flygplats - Stockholm Arlanda flygplats.
Flygplatser i Stockholm4 flygplatserDet finns 4 flygplatser nära Stockholm: Stockholm Skavsta (NYO), Stockholm Västerås/Hässlö (VST), Stockholm-Bromma (BMA), Stockholm Arlanda (ARN)

Hitta billiga flygbiljetter från Växjö till Stockholm

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Växjö till Stockholm?

oktober

Den billigaste tiden på året att flyga till Stockholm från Växjö är oktober. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Växjö till Stockholm?

måndag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis tisdag

När är det billigast att flyga från Växjö till Stockholm?

på eftermiddagen

Flyg från Växjö till Stockholm är cirka 6% dyrare mitt på dagen än på eftermiddagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Stockholm från Växjö?

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation är det mest populära flygbolaget från Växjö till Stockholm

Vilken är den billigaste rutten?

Växjö - Stockholm Arlanda

Flyg från Växjö till Stockholm Arlanda för de bästa flygpriserna Växjö - Stockholm


De bästa flygbolagen som flyger från Växjö till Stockholm

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Växjö till Stockholm ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Braathens Regional Aviation
PrisFrån 684 kr
Gratis avbokning
Betyg
0,0

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Växjö till Stockholm flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Växjö till Stockholm, så som Braathens Regional Aviation ha infört flexibla ändringspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Växjö till Stockholm med flyg?

    Det är 332,8 km mellan Växjö och Stockholm.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Stockholm?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Stockholm. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Stockholm inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Växjö – Stockholm

Du kan hitta flyg från Växjö till Stockholm med BRA. Flygbolaget erbjuder direktflyg som avgår från Växjö Småland Airport och landar på Bromma flygplats. För sträckan mellan Växjö och Stockholm är det billigare att resa med direkta flyglinjer. Jämför priser mellan olika flygbolag och mellan olika rutter hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter. Du kan dessutom jämföra priserna på flygbiljetter från Växjö till Stockholm mellan olika datum för att se när det är som billigast att boka din resa.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Växjö?

Flyg från Växjö till Stockholm avgår från Växjö Småland Airport som ligger strax nordväst om centrala Växjö. Du kan ta dig ut till flygplatsen med den lokala kollektivtrafiken. Från Växjö resecentrum avgår busslinje 4 som tar dig till flygplatsen. Resan tar ungefär en kvart. Du kan köpa din bussbiljett med kort eller med mobilbetalning. Om du betalar kontant är priset cirka 20 kronor dyrare. Med bil eller taxi tar resan cirka 10 minuter. Ute på flygplatsen finns alternativ för långtidsparkering.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm?

När du flyger till Stockholm från Växjö med BRA ankommer du till Bromma flygplats. Flygplatsen ligger 8 kilometer väster om centrala Stockholm och är den flygplats som ligger närmast innerstaden. Från Bromma flygplats kan du ta flygbussen som avgår med jämna mellanrum på både vardagar och helger. Bussen tar dig till Stockholms Centralstation på 20 minuter. Från centralstationen kan du resa vidare med tunnelbana, buss eller spårvagn för att ta dig till ditt boende. Det finns även en taxistation utanför ankomsthallen där bilar alltid väntar då ett flyg har landat. Det finns dessutom alternativ för att hyra bil på flygplatsen. Tänk på att hyra bil innan resan för att få ett så billigt pris som möjligt.

Hur lång tid tar det att flyga från Växjö – Stockholm?

Flyg från Växjö till Stockholm har en flygtid på ungefär en timme om du flyger direkt.

Praktisk information för din resa till Stockholm

Vilken är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Du kan njuta av ett besök till Sveriges huvudstad året runt, vare sig du åker på en längre resa eller över en helg. Vilken tid som är bäst att resa på beror på vad du vill göra under vistelsen i Stockholm. Under sommaren, som är den mest populära tiden att besöka staden på, är vädret som varmast. Kvällarna är långa och ljusa och många festivaler och konserter äger rum. Under sen höst kan du istället besöka stadens kända julmarknader. Dessa hittar du både på Skansen och i Gamla stan. Du kan dessutom passa på att se NK:s kända julskyltning som är en tradition för många stockholmare. Under våren äger konst- och modeveckorna rum vilket lockar många besökare och kulturintresserade till staden.

Behövs det ett pass när du reser från Växjö till Stockholm?

Nej, du behöver inte pass på inrikesflyg. Ha dock med dig ditt id-kort eller körkort när du flyger.


  • I centrala Stockholm går det bra att promenera mellan de flesta platser. Detta är också det bästa sättet att uppleva staden på med sina många broar och vackra gator. Om du ska ta dig längre sträckor är kollektivtrafiken en av de mest effektiva i världen. Spårvagn, tunnelbana och buss tar dig enkelt mellan olika platser.
  • Missa inte Stockholms vackra grönområden. Bland annat Djurgården, Hagaparken och Humlegården är vackra områden med både promenadstråk, cykelbanor och picknickplatser.
  • Om du reser till Stockholm under sommarmånaderna är det bra att veta att du kan bada mitt inne i staden! Vattnet är rent och efter en förmiddag bland stadens sevärdheter kan det vara skönt att svalka sig!

Alternativa flyg Växjö-Stockholm

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris121 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris129 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris783 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris964 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 024 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 136 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 188 kr
Flyg från Stockholm till Skellefteå
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris1 240 kr
Flyg från Ängelholm till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 317 kr
Flyg från Kalmar till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 489 kr

Flyg som påminner om Växjö till Stockholm

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Växjö till Stockholm