Hyrbilar på Milano-Linate flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Milano-Linate flygplats? Sök här!

Milano, Italien - Milano-Linate (LIN)
8 jun — 11 jun
Samma avlämingsplats
Milano, Italien - Milano-Linate (LIN)
tors 8/6
12:00
sön 11/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Milano-Linate flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Milano-Linate flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Milano-Linate flygplats?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra på Milano-Linate flygplats är Fiat Panda, följt av modellen Toyota C-HR. Våra användare har hittat erbjudanden för Fiat Panda på Milano-Linate flygplats för i genomsnitt 528 kr per dag, och så billigt som 106 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 761 kr per dag att hyra modellen Toyota C-HR på Milano-Linate flygplats, även om du kan hitta priser för så lite som 503 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Linate flygplats?

Bilar i klassen Ekonomi är de mest populära bilarna att hyra på Linate flygplats. 21 % av våra momondo-användare sökte efter bilklassen Ekonomi för sin resa det senaste året. De två mest populära bilmodellerna inom klassen Ekonomi är Ford Fiesta och Fiat Panda. Det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon i klassen Ekonomi på Linate flygplats är NOLEGGIARE. Det billigaste priset för att hyra bilar i klassen Ekonomi från NOLEGGIARE ligger på 590 kr per dag.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Linate flygplats?

Sikta på att hyra en bil på Linate flygplats 13 dagar före din resa för att få det bästa erbjudandet. I genomsnitt kostar det 160 kr/dag när du bokar 13 dagar i förväg. Uthyrningspriser över helgen på Linate flygplats ligger i genomsnitt på 527 kr/dag, medan priser mitt i veckan ligger på 407 kr/dag. Om ditt schema är flexibelt kan du överväga att hyra en bil på Linate flygplats under november, när genomsnittspriserna ligget som lägst på 171 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Milano-Linate flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Milano-Linate flygplats
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

277 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

354 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

631 kr/dag

(19 jul - 1 aug)
Nissan Qashqai
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

253 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Fiat 500
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

663 kr/dag

(17 jun - 24 jun)
Skoda Octavia
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

414 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Vauxhall Mokka
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

596 kr/dag

(17 jun - 24 jun)
Toyota Auris
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

507 kr/dag

(15 jun - 25 jun)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

429 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Mini Hatch

Information om biluthyrning i Milano-Linate flygplats

Vid biluthyrning på Milano Linate behöver du kunna visa upp ditt svenska körkort och ditt pass. Vissa firmor kan också kräva att du visar upp ett internationellt körkort, men det brukar inte behövas om du är EU-medborgare vid biluthyrning i Milano. För att få hämta ut en hyrbil behöver du i regel vara mellan 21 och 75 år, men åldersgränsen kan variera något mellan olika biluthyrningsbyråer. Om du ska hyra en bil är det alltid bra att dubbelkolla med firman om du är osäker på något. Tänk också på att en del firmor kan ha som policy att du måste ha haft körkort i ett år eller mer innan du får boka en hyrbil.

Eftersom alla diskar med biluthyrning på Milano Linate ligger i ankomsthallen inne på flygplatsen finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva i närheten. Under större delen av dygnet finns det personal på plats som hjälper dig. Det finns gratis wifi du kan använda, och det finns även matställen och toaletter i närheten. Det är särskilt praktiskt för familjer med barn som reser tillsammans då en vuxen kan gå och fixa hyrbilen medan resten av familjen väntar bekvämt och tar det lugnt eller utforskar flygplatsen. Det är också praktiskt om du använder rullstol eftersom det är stort och öppet, utan jobbiga trappor eller trösklar. Biluthyrningsfirmorna ligger strategiskt placerade så du kommer direkt till dem efter att du hämtat ut ditt bagage.


Erbjudanden på hyrbilar i Milano-Linate flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Milano-Linate flygplats

Biltyp: Liten

300 kr - 917 kr

Alla biltyper

515 kr - 1 093 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Milano-Linate flygplats är 590 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Milano-Linate flygplats är oktober. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 300 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano-Linate flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Milano-Linate flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Milano-Linate flygplats är 930 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Milano-Linate flygplats är november. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 466 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano-Linate flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Milano-Linate flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Milano-Linate flygplats är 1 396 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Milano-Linate flygplats är november. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 502 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano-Linate flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Milano-Linate flygplats är 850 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Milano-Linate flygplats är januari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 440 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano-Linate flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Milano-Linate flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Milano-Linate flygplats är 1 449 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Milano-Linate flygplats är november. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 632 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Milano-Linate flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

253 kr/dag

(23 jun - 7 jul)
Fiat 500
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

258 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

277 kr/dag

(22 jun - 29 jun)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Milano-Linate flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Milano-Linate flygplats

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

4,0

Dollar

1 plats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

2,0

B-Rent

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

MAGGIORE

2 platser

NOLEGGIARE

2 platser

Sunnycars

2 platser

AeroDrive

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Milano

Nedan visas de mest populära hotellen i Milano

Hyr bil i andra städer i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Rom, Milano och Bergamo i Italien

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Milano

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Milano

Börja planera din resa till Milano-Linate flygplats


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Milano-Linate flygplats kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Milano-Linate flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.