Hyrbilar från Hertz i Chicago

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Hertz i Chicago

Chicago, IL, USA
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
Chicago, IL, USA
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Hertz i Chicago, Illinois

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Stor

328 kr - 830 kr

Alla biltyper

335 kr - 692 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Hertz i Chicago, Illinois är i september när priserna i genomsnitt ligger på 328 kr per dag. 328 kr per dag är 36 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 516 kr för en hyrbil från Hertz av typen Stor i Chicago. Medan september är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Hertz i Chicago, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Stor från Hertz beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Hertz i Chicago

Nedan kan du hitta information om alla Hertz-hyrbilsfirmor i Chicago, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
15 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,6

Information om Hertz biluthyrning i Chicago

 • Är det säkert att hyra en bil från Hertz i Chicago under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Hertz i Chicago under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Hertz har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • En “Gold Standard Clean”-stämpel som sätts på alla hyrbilar efter att de har rengjorts
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Hertz i Chicago i november?

  401 kr per dag (eller 2 810 kr per vecka) är genomsnittspriset för en hyrbil från Hertz i Chicago under november, enligt förra årets data. Det billigaste priset som momondos användare har hittat i november för en hyrbil från Hertz är 242 kr per dag. Tänk på att priserna ofta beror på vilken typ av bil du hyr från Hertz under denna tid på året och när du gör din bokning.

 • Har Hertz några kontor på Chicago Midway flygplats?

  Ja, Hertz har 1 kontor på Chicago Midway flygplats som ligger vid 5150 W 55th Street.

 • Erbjuder Hertz gratis avbokning av hyrbilar i Chicago?

  Hertz har gratis avbokning för alla hyrbilar iChicago. Dock kan en avbokningsavgift fortfarande tillkomma om du väljer att avboka din hyrbil i sista minuten Vi rekommenderar dig därför att ringa till Hertz för mer information. Telefonnummer till Hertz-kontor i området kring Hertz hittar du genom att klicka här.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Hertz i Chicago under november?

  Den mest populära typen av bil att hyra från Hertz i Chicago under november är Stor bil. Du kan förvänta dig att få betala cirka 429 kr per dag för en bil ur klassen Stor bil i november, även om vissa av våra användare hittade priser så låga som 305 kr per dag.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Hertz i Chicago?

  Om du vill spara pengar på din hyrbil från Hertz kan du överväga att hyra en i klassen Medelstor, vilket är den billigaste typen av bil som hyrbilsföretaget har tillgängligt i Chicago. Att hyra en bil av typen Medelstor från Hertz kostar 377 kr per dag i genomsnitt, vilket är 55 % billigare än deras dyraste bil. Under det senaste året valde 23 % av våra användare att hyra en bil i klassen Medelstor från Hertz för att spara pengar på sin resa till Chicago.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Hertz i Chicago?

  Det finns 15 hyrbilskontor från Hertz i Chicago.Enligt våra användare ligger det mest populära kontoret från Hertz i Chicago vid 10255 West Zemke Blvd. 27 % av våra användare som hyrde bil från Hertz i Chicago gjorde det från detta kontor förra året.


Hyrbilar från andra firmor i Chicago

Hittar du inte det du letar efter från Hertz? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Chicago