Hyrbilar från Hertz i Los Angeles

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Hertz i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Hertz i Los Angeles, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Liten

251 kr - 523 kr

Alla biltyper

251 kr - 721 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Liten från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 251 kr per dag. 251 kr per dag är 28 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 347 kr för en hyrbil från Hertz av typen Liten i Los Angeles. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Liten från Hertz i Los Angeles, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen Liten från Hertz beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i juni när priserna i genomsnitt ligger på 232 kr per dag. 232 kr per dag är 49 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 459 kr för en hyrbil från Hertz av typen Medel i Los Angeles. Medan juni är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Hertz i Los Angeles, är mars den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i mars för hyrbilstypen Medel från Hertz beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i april när priserna i genomsnitt ligger på 301 kr per dag. 301 kr per dag är 39 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 497 kr för en hyrbil från Hertz av typen Stor i Los Angeles. Medan april är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Hertz i Los Angeles, är september den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i september för hyrbilstypen Stor från Hertz beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i juni när priserna i genomsnitt ligger på 357 kr per dag. 357 kr per dag är 40 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 600 kr för en hyrbil från Hertz av typen SUV i Los Angeles. Medan juni är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Hertz i Los Angeles, är april den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i april för hyrbilstypen SUV från Hertz beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Skåpbil från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i oktober när priserna i genomsnitt ligger på 368 kr per dag. 368 kr per dag är 26 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 497 kr för en hyrbil från Hertz av typen Skåpbil i Los Angeles. Medan oktober är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Skåpbil från Hertz i Los Angeles, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Skåpbil från Hertz beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak från Hertz i Los Angeles, Kalifornien är i april när priserna i genomsnitt ligger på 526 kr per dag. 526 kr per dag är 39 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 869 kr för en hyrbil från Hertz av typen Med nedfällbart tak i Los Angeles. Medan april är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Med nedfällbart tak från Hertz i Los Angeles, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Med nedfällbart tak från Hertz beroende på vilken dag du bokar.


Hyrbilskontor för Hertz i Los Angeles

Nedan kan du hitta information om alla Hertz-hyrbilsfirmor i Los Angeles, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
25 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

5,8

Valuta för pengarna

6,4

Information om Hertz biluthyrning i Los Angeles

 • Är det säkert att hyra en bil från Hertz i Los Angeles under COVID-19?

  Hyrbilskontor för Hertz i Los Angeles genomgår alla förbättrade rengöringsmetoder för att skydda dig och personalen under COVID-19. Förbättringar som att desinficera områden med hög beröring och följande lista med ytterligare försiktighetsåtgärder är bara några sätt som Hertz använder sig av för att stoppa smittspridningen i Los Angeles:
  • En “Gold Standard Clean”-stämpel som sätts på alla hyrbilar efter att de har rengjorts
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Hertz i Los Angeles i oktober?

  I oktober kan du förvänta dig att få betala 330 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Hertz i Los Angeles. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Los Angeles från Hertz låg på 205 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Hertz i Los Angeles i genomsnitt 2 311 kr i oktober. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Hertz några kontor på Los Angeles flygplats?

  Ja, det finns 1 hyrbilsföretag för Hertz på Los Angeles flygplats (9000 Airport Blvd).

 • Erbjuder Hertz gratis avbokning av hyrbilar i Los Angeles?

  Hertz erbjuder hyrbilar utan avbokningsavgift i Los Angeles (även om det kan förekomma en avgift för sista minuten-avbokningar). Om du vill ta reda på mer om avbokningspolicyn kan du ringa till Hertz. Klicka här och välj fliken för att se alla kontor och telefonnummer till Hertz.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Hertz i Los Angeles under oktober?

  Den mest populära typen av bil att hyra från Hertz i Los Angeles under oktober är Medelstor. Du kan förvänta dig att få betala cirka 332 kr per dag för en bil ur klassen Medelstor i oktober, även om vissa av våra användare hittade priser så låga som 222 kr per dag.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Hertz i Los Angeles?

  Den billigaste typen av bil Hertz har att erbjuda i Los Angeles är en bil av typen Ekonomi för 362 kr per dag. 362 kr per dag är 27 % billigare än den dyraste bilen som finns på Hertz, så du kan spara lite pengar genom att välja ett billigare alternativ. 7 % av momondos användare som hyrde en bil i Los Angeles från Hertz valde en ur bilklassen Ekonomi, ofta på grund av kostnadsbesparingar.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Hertz i Los Angeles?

  Hertz har för närvarande 25 kontor i Los Angeles. Det mest populära biluthyrningsstället som Hertz har i Los Angeles ligger på 9000 Airport Blvd. Över de senaste 12 månaderna hyrde 34 % av våra användare som sökt efter hyrbilar från Hertz i Los Angeles sina bilar från kontoret på 9000 Airport Blvd under det gångna året.


Hyrbilar från Hertz i Kalifornien

Hyr en bil från Hertz i andra städer i Kalifornien så som San Francisco, San Diego och San Jose