Flyg till Yogyakarta

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Yogyakarta.
Visa nuvarande reserestriktioner för Indonesien

När är den bästa tiden att flyga till Yogyakarta?

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Yogyakarta?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Yogyakarta är på morgonen. Flyg från Sverige till Yogyakarta kan då kosta så lite som 6 880 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 12 342 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Yogyakarta?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Yogyakarta. Om du planerar att flyga till Yogyakarta, överväg då även att boka flyg till Yogyakarta Intl flygplats(36 km från stadskärnan i Yogyakarta), Surakarta City Adi Sumarmo flygplats(52 km från stadskärnan i Yogyakarta) eller Semarang Achmad Yani flygplats(92 km från stadskärnan i Yogyakarta).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Yogyakarta?

  Med ett genomsnittspris på 11 859 kr per person, är Semarang Achmad Yani flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Yogyakarta. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Yogyakarta Adisutjipto från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Yogyakarta Adisutjipto

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Yogyakarta Adisutjipto.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Yogyakarta Adisutjipto.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Yogyakarta Adisutjipto.

Dokument
Vaccinationskort/bevis för covid-19 - Resenärer som är tillåtna att resa in i landet måste uppvisa ett certifikat eller intyg (fysiskt eller digitalt) som bevis på att de är fullständigt vaccinerade mot COVID-19.

Utlänningar under 12 år som reser med sina föräldrar är undantagna från detta krav.
Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Yogyakarta Adisutjipto?

Returresa till Sverige från Yogyakarta Adisutjipto

Testkrav för COVID-19
Besökare från Yogyakarta Adisutjipto måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Yogyakarta Adisutjipto behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Yogyakarta inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Yogyakarta?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Yogyakarta
 • Vilka bolag flyger till Yogyakarta?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Yogyakarta från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Singapore Airlines. Detta flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Yogyakarta på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Yogyakarta