Flyg till Jakarta

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Jakarta (JKT)
fre 16/4
fre 23/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Jakarta. Nuvarande restriktioner för Jakarta baseras på reserestriktioner för Indonesien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Indonesien

Billigaste flygen till flygplatser i Jakarta

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jakarta från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jakarta Soekarno Hatta Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jakarta

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jakarta (JKT)

Vanligtvis är flyg till Jakarta från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jakarta, vilket i genomsnitt kostar 5 529 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JAKARTA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jakarta kostar i genomsnitt bara 4 832 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JAKARTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember37% dyrareDet kostar omkring 7 587 kr för flyg till Jakarta från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JAKARTA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember466% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jakarta från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Jakarta?

Den bästa tiden att resa till Jakarta är under den torra perioden som är mellan maj och september. Det är bäst att undvika regnperioden de andra månaderna eftersom det är stor risk för regnstormar. Det är cirka 25-30 °C i Jakarta året om och därför är det perfekt att boka flyg till Jakarta även på sommaren. Under sommarmånaderna är det även flest aktiviteter i staden. Du hittar flest billiga flyg till Jakarta om du bokar ett par månader i förväg.

När är det billigast att boka flyg till Jakarta?

Du har störst chans att hitta billiga flygbiljetter till Jakarta i maj månad. Från Stockholm Arlanda kan du boka flyg för cirka 6000-7000 SEK per person tur och retur. Flygtiden är cirka 16-17 h. Om du är ute efter snabba flyg till Jakarta kostar en flygstol närmare 7000 SEK per person men det skiljer endast cirka 30 min i restid så du kommer undan billigare om du tar den längre flygtiden. Från Göteborg kan du köpa flygbiljetter till Jakarta för cirka 6500 SEK per person med en restid på cirka 19 h och cirka 8500-9000 SEK per person om du väljer snabbare flyg som tar ungefär 18 h. Det finns inga direktflyg till Jakarta och du har en mellanlandning på vägen.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jakarta?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Jakarta. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 832 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Jakarta under september, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 103 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jakarta?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Jakarta från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 703 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jakarta?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Jakarta är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 5 199 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 433 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jakarta?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Jakarta oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Jakarta med avgång på kvällen för så lite som 5 090 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Jakarta, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 5 912 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Jakarta?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Jakarta. Om du planerar att flyga till Jakarta, överväg då även att boka flyg till Jakarta Soekarno Hatta Intl flygplats(20 km från stadskärnan i Jakarta).


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Jakarta?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Indonesien resor till Jakarta. Inreserestriktioner

Indonesien har begränsat inresor för alla resenärer som inte är indonesiska medborgare, innehavare av tillfälligt uppehållstillstånd (ITAS) och permanent uppehållstillstånd (ITAP), resenärer med visum utfärdat efter den 31 mars 2020, flygbesättning, diplomater, humanitära hjälparbetare och utländska medborgare som arbetar med strategiska nationella projekt. Från den 23 december 2020 till den 8 januari 2021 har Indonesien ställt in alla flyg från Storbritannien.

Inresekrav

Resenärer som reser in i landet från ett europeiskt land eller Australien ska uppvisa ett medicinskt intyg som utfärdats inom 48 timmar före ankomsten och som visar ett negativt resultat från PCR-testet för COVID-19. Alla resenärer som reser in från länder som inte nämns ovan måste genomgå en hälsokontroll vid ankomsten. De måste också antingen uppvisa ett medicinskt intyg utfärdat senast 72 timmar före ankomst med ett negativt resultat från PCR-testet för COVID-19 eller testas för COVID-19 vid ankomsten. Resenärer måste också fylla i och lämna in ett hälsointyg till hälsokarantänmyndigheten och lämna ett personligt uttalande om beredskap att sättas i karantän i upp till 14 dagar om så krävs.

Karantänkrav

Resenärer måste genomgå ytterligare ett COVID-19-test vid ankomsten och därefter sätta sig i karantän på ett särskilt hotell i 5 dagar, på egen bekostnad . Efter 5 dagar måste resenären ta ett andra PCR-test. Vid negativt provsvar kommer resenären tillåtas att fortsätta sin resa.

Om du planerarar att resa till Jakarta inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Jakarta

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Jakarta
Qatar Airways
24 sep.
12:15Stockholm Arlanda
18t 05m
1 stopp
06:20Jakarta Soekarno Hatta Intl
26 sep.
21:40Jakarta Soekarno Hatta Intl
16t 35m
1 stopp
14:15Stockholm Arlanda
32 104 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 sep.
05:55Stockholm Arlanda
17t 30m
2 stopp
23:25Jakarta Soekarno Hatta Intl
27 sep.
17:00Jakarta Soekarno Hatta Intl
18t 10m
1 stopp
11:10Stockholm Arlanda
30 730 kr
Hitta liknande
Turkish Airlines
24 sep.
13:40Stockholm Arlanda
18t 55m
1 stopp
08:35Jakarta Soekarno Hatta Intl
27 sep.
17:00Jakarta Soekarno Hatta Intl
18t 10m
1 stopp
11:10Stockholm Arlanda
23 287 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
18 aug.
09:25Stockholm-Bromma
20t 55m
2 stopp
06:20Jakarta Soekarno Hatta Intl
21 aug.
21:40Jakarta Soekarno Hatta Intl
20t 20m
2 stopp
18:00Stockholm-Bromma
11 351 kr
Hitta liknande
Lufthansa
24 sep.
13:55Stockholm Arlanda
20t 25m
2 stopp
10:20Jakarta Soekarno Hatta Intl
27 sep.
15:00Jakarta Soekarno Hatta Intl
20t 55m
2 stopp
11:55Stockholm Arlanda
20 125 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 juni
14:00Göteborg-Landvetter Airport
18t 35m
1 stopp
08:35Jakarta Soekarno Hatta Intl
27 juli
21:40Jakarta Soekarno Hatta Intl
22t 55m
2 stopp
20:35Göteborg-Landvetter Airport
10 012 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Jakarta?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jakarta

De flygbolag som erbjuder flest flyg till Jakarta är Thai Airways, Singapore Airlines samt Qatar Airways från Stockholm. Från Göteborg reser du bäst med Qatar Airways, KLM samt Turkish Airlines. Det ingår handbagage samt incheckat bagage hos samtliga flygbolag. Dessutom har du oftast mat och underhållning då det är långdistansflyg. Det finns två flygplatser i Jakarta och från Sverige reser du till Soekarno-Hatta International som är den vanligaste.


Hur tar man sig från flygplatsen i Jakarta till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Jakarta plus avståndet till centrum

Från flygplatsen i Jakarta, Soekarno-Hatta International, som ligger cirka 40 km utanför stan, reser du snabbast in med tåg som tar cirka 30-40 min. En enkelbiljett kostar ungefär 70 000 IDR (cirka 50 SEK) per person. Du kan köpa biljetter till tåget på stationen eller ladda ned Railink appen. Taxi till centrum tar cirka 1 h och 30 min och kostar ungefär 150 000-200 000 IDR (cirka 100-150 SEK). Om du ska ta taxi har du tre alternativ att välja mellan. Dessa tre är Blue Bird, Express samt Taxiku och är de seriösa bolagen. Det billigaste alternativet är att ta bussen som kostar cirka 40 000 IDR (cirka 30 SEK) per person. Du tar då bussen till Gambir och därifrån kan du promenera till centrum eller ta en motorcykeltaxi till Jaksa som är centrum i Jakarta. Biljetter till Damribussen finns överallt på flygplatsen.


Hur tar man sig runt i Jakarta?

Taxi är ett av de vanligaste transportmedlen att sig runt med i Jakarta. Det är bekvämt och billigt vilket gör att många föredrar detta alternativet. Du kan också hyra en bil med en egen chaufför eller ta en billigare variant av taxi såsom Uber, Grab eller GoJek och du kan boka din resa via deras appar. Andra populära transportmedel är motorcykeltaxi Ojek som kan ta en person men finns tillgängliga lite här och var. Detta är ett bra sätt att ta sig runt på särskilt när det är rusningstrafik runt 16:00. Det rekommenderas inte att promenera eller cykla i Jakarta. Vägarna är inte gjorda för detta och därför finns det så många olika transportmedel att välja mellan. Vidare finns det Bajajs, metro-minis, kopajas och angkots. Det finns något för alla, oavsett om du reser ensam, med vänner, som par eller med hela familjen.


Kan man resa till Jakarta utan pass eller visum?

Du behöver pass när du ska resa till Jakarta men inget visum som svensk medborgare. Du kan stanna i Jakarta upp till 30 dagar utan visum. Du kan däremot förlänga ditt visum vid ankomst med 30-60 dagar och du får då ett visum som gäller under hela perioden. Ditt pass måste även vara giltigt i minst 60 dagar efter inresa till Jakarta.


Tips och råd om Jakarta

Att se i Jakarta

Jakarta är Indonesiens huvudstad och har därför väldigt många sevärdheter att bjuda på. Du bör bland annat besöka Istana Mederka som är hem till presidenten i Indonesien. Du bör även ta dig till Monas Tower och Taman Mini Indonesia Indah som är en park där du kan få lära dig en hel del om stadens traditioner och olika livsstilar. Det är ett perfekt äventyr för hela familjen.

Kan du dricka kranvatten i Jakarta?

Du bör endast dricka vatten på flaska i Jakarta. (Priser kontrollerade 06/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass