Hitta billiga flyg till Santa Marta

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Santa Marta

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Santa Marta och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Santa Marta?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Santa Marta från Montería för 475 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Santa Marta. För att hitta de billigaste priserna till Santa Marta från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Billigaste flygen till flygplatser i Santa Marta

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Santa Marta från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cartagena

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Santa Marta

Stockholm (STO) till Barranquilla (BAQ)

Vanligtvis är flyg till Santa Marta från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Barranquilla E Cortissoz, vilket i genomsnitt kostar 11 142 kr


Vanliga frågor om att flyga till Santa Marta

Det tar ganska lång tid att flyga till Santa Marta, Colombia. Om du flyger från Stockholm eller Göteborg får du räkna med minst 20 timmars restid, medan flyg från Malmö tar ungefär 30 timmar. Har du nära till Köpenhamn kan det löna sig att ta tåget över Öresundsbron och resa därifrån. Då sparar du ungefär 10 timmar. När du ska boka din resa kan du använda vårt sökverktyg för att hitta flygerbjudanden som passar dina resplaner. Du kan till exempel jämföra flygningar olika datum för att hitta rutter som tar så kort tid som möjligt.

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Símon Bolívar International Airport i Santa Marta. Om du flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn är ett alternativ att flyga med KLM till Amsterdam, fortsätta med samma flygbolag till Bogotá och slutligen flyga till Santa Marta med Avianca. Om du vill flyga från Malmö behöver du först ta flyget till Stockholm Arlanda med exempelvis SAS och utgå därifrån. För att minska flygtiden väljer många att i stället flyga från Köpenhamn Kastrup eftersom den flygplatsen ligger så nära Malmö.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Santa Marta. Om du planerar att flyga till Santa Marta, överväg då även att boka flyg till Barranquilla E Cortissoz flygplats(73 km från stadskärnan i Santa Marta), Valledupar flygplats(138 km från stadskärnan i Santa Marta) eller Riohacha flygplats(144 km från stadskärnan i Santa Marta).

Den billigaste flygplatsen i närheten av Santa Marta är generellt Riohacha flygplats med ett genomsnittspris på 1 012 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Santa Marta

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Santa Marta

Vilka bolag flyger till Santa Marta?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Santa Marta

Vilka bolag flyger till Santa Marta?

American Airlines och Lufthansa är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Santa Marta enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Santa Marta med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Santa Marta

Nedan hittar du alla flygplatser i Santa Marta tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Santa Martas flygplats till centrum?

Det går bra att ta en taxi från flygplatsen, men föredrar du att resa kollektivt in till staden så går det även bussar. Busshållplatsen som heter “Paradero” ligger precis utanför ankomsthallen och därifrån går det bussar flera gånger i timmen in till centrala Santa Marta. Bussarna körs av företagen SETP och STU Santa Marta och du kan känna igen dem på deras blåa färg. När du är inne i staden kan du till exempel kliva av vid hörnet av Carrera 4 och Calle 2. Bussen tar ganska lång tid eftersom den stannar många gånger på vägen och kör via El Rodadero. Biljetten köps ombord på bussen av en konduktör, och inte av busschauffören.


Visumkrav för att besöka Santa Marta

När du reser till Colombia behöver du ha ett giltigt pass. Se till att du på flygplatsen får stämplar både för in- och utresan eftersom du kan få betala böter om du inte har rätt stämplar. När du landar i Colombia kan du behöva visa att du har en biljett ut ur landet så de vet att du inte planerar att stanna längre än du får. Du behöver inget visum om du inte ska stanna mer än 90 dagar. Om du vill stanna längre än så kan du förlänga vistelsen med ytterligare 90 dagar. Det gör du genom att ansöka hos deras migrationsmyndighet.


Börja planera din resa till Santa Marta


De bästa sakerna att se och göra i Santa Marta

För den som vill känna sig som en äventyrare är Ciudad Perdida, som ligger i närheten av Santa Marta, det perfekta utflyktsmålet. ”Ciudad Perdida” betyder ”förlorade staden” och är gamla ruiner i djungeln som är flera hundra år äldre än det mer berömda Machu Picchu. För att ta dig till den förlorade staden måste du gå uppför en lång, uråldrig trappa på över 1000 steg. Ciudad Perdida upptäcktes inte förrän på 1970-talet och är ett minne för livet. När du har fått så mycket motion är du värd att slappa på den vackra stranden Playa Cristal, som lever upp till sitt namn med kristallklart vatten. Perfekt om du vill snorkla och titta på vackra fiskar. Och gillar du fiskar är Rodadero Sea Aquarium and Museum värt ett besök. Deras delfinshow är mycket populär bland turister och de har många olika sorters fiskar och sköldpaddor att titta på. Ett annat akvarium du kan besöka som passar barnfamiljer bra är Mundo Marino.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Santa Marta ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Santa Marta ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Santa Marta ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Santa Marta.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Santa Marta. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.