Hitta billiga flyg till Armenia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Armenia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Armenia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Armenia?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Armenia från Cúcuta för 323 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Armenia. För att hitta de billigaste priserna till Armenia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Armenia?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Armenia från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 9 595 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Armenia en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 13 473 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Armenia?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Armenia från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 11 381 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 14 471 kr. Flyg till Armenia från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Billigaste flygen till flygplatser i Armenia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Armenia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cali

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Armenia

Stockholm (STO) till Cali (CLO)

Vanligtvis är flyg till Armenia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Cali Alfonso B Aragon, vilket i genomsnitt kostar 10 261 kr


Vanliga frågor om att flyga till Armenia

Att flyga till Armenia, Colombia brukar ta ungefär 20 timmar om du flyger från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Köpenhamn Kastrup. Det finns också längre rutter som ibland kan vara nödvändiga om du till exempel måste resa en specifik tid eller om du kanske har någon särskild stad som du vill mellanlanda i. Genom att använda våra smarta sökverktyg kan du använda filter så du bara ser flygerbjudanden som passar dina resplaner. Du kan till exempel jämföra olika datum och tider och filtrera bort resor med fler mellanlandningar än du vill göra.

Det finns tyvärr inga direktflyg till El Edén International Airport, Armenia. Men oftast går det att hitta flygningar där du bara behöver mellanlanda två gånger. Först måste du ta dig till en stad i Europa som du kan flyga till Sydamerika från. Om du utgår från Stockholm Arlanda kan du först flyga till Amsterdam med KLM. Sedan går resan vidare med samma flygbolag till Bogota och sista sträckan till Armenia flygs av Avianca. Eftersom det också går flyg från Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter till Amsterdam via KLM kan du följa samma rutt från de städerna om det passar dig bättre.

Den billigaste månaden att flyga till Armenia från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 017 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Armenia i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 8 256 kr.

De som flyger till Armenia kan potentiellt hitta bättre priser för Pereira Matecana flygplats(32 km från stadskärnan i Armenia), Manizales La Nubia flygplats(60 km från stadskärnan i Armenia), Ibague flygplats(61 km från stadskärnan i Armenia) eller Cali Alfonso B Aragon flygplats(135 km från stadskärnan i Armenia) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 4 220 kr per person, är Manizales La Nubia flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Armenia. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Armenia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Armenia

Vilka bolag flyger till Armenia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Armenia

Vilka bolag flyger till Armenia?

När det gäller flyg från Sverige till Armenia bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som American Airlines, KLM, Lufthansa och Delta. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Armenia

Nedan hittar du alla flygplatser i Armenia tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Armenias flygplats till centrum?

Innan du reser till Armenia är det bra att höra med ditt hotell vilken typ av transport de rekommenderar. Från flygplatsen kan du ta taxi, hyra bil eller ta bussen som går in till staden. Ibland kan hotellen ordna med skyttelbussar som kör dig tillsammans med andra resenärer hela vägen till ditt boende. Det kan vara skönt efter den långa resan, särskilt om du inte talar spanska. Om du tar en taxi rekommenderas det att du kommer överens med chauffören om priset innan ni åker.


Visumkrav för att besöka Armenia

När du reser till Colombia är det viktigt att ditt pass är giltigt under hela resans längd och gärna längre än så. Du behöver inget visum om du inte ska stanna i landet längre än 90 dagar, men du måste ändå få stämplar när du reser in och ut ur landet. Om du inte har rätt stämplar kan du få betala böter, så var noga med att få rätt stämplar på flygplatsen. Ska du stanna längre i Colombia än 90 dagar är det bäst att ansöka om visum på den colombianska ambassaden i Stockholm i förväg, men det brukar också gå att ordna med det på plats i landet, till exempel om dina resplaner ändras.


Börja planera din resa till Armenia


De bästa sakerna att se och göra i Armenia

Ett intressant museum där du kan lära dig mer om Armenias historia och kultur är Museo del Oro Quimbaya. Där kan du bland annat se gamla guldsmycken och lära dig mer om ursprungsbefolkningen. Om du gillar kaffe är ett besök på Café La Morelia ett måste. Det är en kaffeplantage där du kan se hur man odlar, torkar och rostar kaffe. Och självklart kan du ta dig en kopp eller två och köpa med dig lokalt odlat kaffe hem så att du kan förlänga semesterkänslan. När du får lust att köpa andra souvenirer kan du ta dig till köpcentret Portal del Quindio. Det är områdets första shoppinggalleria och har både colombianska och internationella butiker du kan handla i. Dessutom anordnas olika event och centret brukar dekoreras efter säsong. När du känner för att ta det lugnt och njuta av fina omgivningar kan du ta en promenad i den vackra parken Parque de los Fundadores. Den har bland annat ett monument från när staden grundades 1889.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Armenia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Armenia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Armenia ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Armenia hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Armenia. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.