Flyg till Cartagena

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 22/1
lör 29/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Cartagena.
Visa nuvarande reserestriktioner för Colombia

Billigaste flygen till flygplatser i Cartagena

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cartagena från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cartagena

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cartagena

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Barranquilla (BAQ)

Vanligtvis är flyg till Cartagena från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Barranquilla E Cortissoz, vilket i genomsnitt kostar 7 511 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CARTAGENA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars2% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cartagena kostar i genomsnitt bara 7 957 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARTAGENA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli45% dyrareDet kostar omkring 11 759 kr för flyg till Cartagena från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARTAGENA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember633% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cartagena från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cartagena?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Cartagena?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Cartagena var 1 206 kr/per person från Bogota, vilket är 84 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Cartagena. För att hitta det billigaste priset till Cartagena från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cartagena?

  Om du inte har möjlighet att resa till Cartagena i mars är det också billigt att flyga i april. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 8 038 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cartagena?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Cartagena ungefär 38 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 8 855 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cartagena?

  Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Cartagena. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 8 114 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 9 491 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Cartagena.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cartagena?

  Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Cartagena då du kan hitta flygpriser för så lite som 8 352 kr. Att flyga till Cartagena på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 8 913 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cartagena?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cartagena. Om du planerar att flyga till Cartagena, överväg då även att boka flyg till Barranquilla E Cortissoz flygplats(94 km från stadskärnan i Cartagena), Corozal flygplats(120 km från stadskärnan i Cartagena) eller Santa Marta Simon Bolivar flygplats(159 km från stadskärnan i Cartagena).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cartagena?

  Du kan hitta erbjudanden för Barranquilla E Cortissoz flygplats för i genomsnitt 5 341 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Cartagena Rafael Nunez från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Cartagena Rafael Nunez

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Cartagena Rafael Nunez.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Cartagena Rafael Nunez.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Cartagena Rafael Nunez.

Dokument
CoronApp - Travelers must comply with follow-up health checks via the app.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Cartagena Rafael Nunez?

Returresa till Sverige från Cartagena Rafael Nunez

Testkrav för COVID-19
Besökare från Cartagena Rafael Nunez måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Cartagena Rafael Nunez behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Cartagena inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Cartagena?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cartagena
 • Vilka bolag flyger till Cartagena?

  För flygresor till Cartagena från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: KLM, American Airlines eller Lufthansa. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Börja planera din resa till Cartagena