Hitta billiga flyg till Cartagena

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Cartagena

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cartagena och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cartagena?

Om du inte har möjlighet att resa till Cartagena i september är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 10 712 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cartagena?

Det bästa priset som hittats på momondo till Cartagena var 347 kr/per person från Cúcuta, vilket är 95 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Cartagena. För att hitta det billigaste priset till Cartagena från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cartagena?

Vår data visar att onsdag är den billigaste dagen att flyga till Cartagena. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 10 710 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en tisdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 12 034 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Cartagena.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cartagena?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Cartagena då du kan hitta flygpriser för så lite som 10 943 kr. Att flyga till Cartagena mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 12 509 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cartagena?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Cartagena ungefär 27 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 12 173 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Cartagena

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cartagena från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cartagena

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cartagena

Stockholm (STO) till Barranquilla (BAQ)

Vanligtvis är flyg till Cartagena från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Barranquilla E Cortissoz, vilket i genomsnitt kostar 11 181 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CARTAGENA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cartagena kostar i genomsnitt bara 10 035 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARTAGENA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember38% dyrareDet kostar omkring 16 193 kr för flyg till Cartagena från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARTAGENA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cartagena från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cartagena

Att ta ett flyg från Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter till Cartagena tar ungefär 17 timmar inklusive mellanlandningar. Om du reser från Malmötrakten är det bättre att flyga från Köpenhamn Kastrup, eftersom kan vara svårare att hitta smidiga flygerbjudanden från Malmö. Även från Kastrup tar resan cirka 17 timmar.

Det finns tyvärr inga direkta flygningar från några svenska städer till Cartagena. Från Stockholm är en populär rutt att flyga till Amsterdam med KLM, och resa vidare med samma flygbolag till Bogota. Den sista biten till Cartagena trafikeras av flygbolaget Viva Air Colombia eller av KLM. En likadan resa går att göra från Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup, eftersom KLM även flyger därifrån till Amsterdam.


Andra kabinklasser för flyg till Cartagena

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Cartagena

Vilka bolag flyger till Cartagena?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cartagena

I genomsnitt avgår 6 flyg med KLM till Cartagena varje vecka.De flesta av dem flyger från Panama City Tocumen Intl till Cartagena vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Cartagena. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Cartagena som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 10 068 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 182 av våra användare.


Visumkrav för att besöka Cartagena

När du reser till Cartagena, Colombia behövs inget visum om du stannar i max 90 dagar. Du behöver ha ett pass som är giltigt hela vistelsen och när du reser in i landet och lämnar det är det viktigt att du får rätt stämplar, eftersom du annars kan få böter. Det är också möjligt att du behöver visa ett bevis på att du har bokat en resa hem till Sverige eller vidare från Colombia, för att bevisa att du inte har planer på att stanna längre än du får. Du kan också behöva visa att du har bokat hotell eller bevisa att du har ordnat annat boende. Om du nyligen har besökt ett land där gula febern finns krävs det att du uppvisar ett vaccinationsbevis.


Börja planera din resa till Cartagena


De bästa sakerna att se och göra i Cartagena

Ett måste för alla som reser på semester till Cartagena är att besöka gamla stan. Den är omringad av en mur och är ett riktigt världsarv med gamla vackra byggnader. Det är en riktigt pittoresk liten stadsdel. Du kan shoppa i små butiker och äta lokala specialiteter. En annan sevärdhet är slottet San Felipe de Barajas. Det är en gammal imponerande fästning och uppifrån den får man en storslagen utsikt över staden. Dessutom blir det ett litet träningspass för den som gillar att röra på sig, eftersom det finns många trappor och en brant terräng att gå upp för när man undersöker fästningen. När du varit på fästningen har du förtjänat något gott och vad passar då bättre än att besöka Choco Museo? Där kan du inte bara köpa med dig choklad, utan även lära dig mer om stadens rika historia i deras utställning. Kanske vill du rentav gå en liten kurs i hur du gör din egen choklad. En kort båttur ifrån Cartagena ligger Bomba. Det är en strandklubb som ligger på ön Tierra Bomba. Där kan du njuta av äkta strandliv, slappa i palmhyddor eller sköna solsängar och dricka drinkar. Här får du den perfekta semesterkänslan och kan ladda batterierna ordentligt i en härlig miljö.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Cartagena.

Ja. Alla flyg till Cartagena ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.