Flyg till Castries

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Castries.
Visa nuvarande reserestriktioner för St Lucia

När är den bästa tiden att flyga till Castries?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Castries?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Castries var 7 254 kr/per person från Stockholm, vilket är 36 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Castries. För att hitta det billigaste priset till Castries från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Castries?

  Den billigaste månaden att flyga till Castries från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 742 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Castries under juni, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 8 110 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Castries?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Castries från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 7 744 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Castries en måndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 11 260 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Castries?

  De som flyger till Castries kan potentiellt hitta bättre priser för Castries Hewanorra flygplats(31 km från stadskärnan i Castries) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Castries?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Castries är generellt Castries George F.L.Charles flygplats med ett genomsnittspris på 11 391 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Castries George F.L.Charles från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Castries George F.L.Charles

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Castries George F.L.Charles.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 120 timmar innan avgången till Castries George F.L.Charles.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Castries George F.L.Charles.

Dokument
Formulär för resetillstånd - Alla passagerare kommer att hälsokontrolleras vid ankomst. Hälsodeklarationsformuläret måste fyllas i på resedagen och före landning för att påskynda handläggningen och presenteras vid hälsoundersökningsdisken vid ankomsten till Saint Lucia.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Castries George F.L.Charles?

Returresa till Sverige från Castries George F.L.Charles

Testkrav för COVID-19
Besökare från Castries George F.L.Charles måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Castries George F.L.Charles behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Castries inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Castries?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Castries
 • Vilka bolag flyger till Castries?

  Air France och Air Canada är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Castries enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Castries med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Castries