Hitta billiga flyg till Oranjestad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Oranjestad

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Oranjestad

Bästa priset för enkelresa

4 973 kr

Bästa priset för tur- och returresa

9 454 kr

Snabbast flygtid

26t 40m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Oranjestad från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 973 kr (Stockholm Arlanda till Oranjestad Reina Beatrix).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Oranjestad från Sverige under de senaste 72 timmarna är 9 454 kr (Stockholm Arlanda till Oranjestad Reina Beatrix).
Det snabbaste flyget till Oranjestad från Sverige tar 26t 40m (Stockholm Arlanda till Oranjestad Reina Beatrix).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Oranjestad, inklusive British Airways och KLM.

Billigaste flygen till flygplatser i Oranjestad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Oranjestad från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Oranjestad

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Oranjestad

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Oranjestad (AUA)

Vanligtvis är flyg till Oranjestad från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Oranjestad Reina Beatrix, vilket i genomsnitt kostar 10 985 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ORANJESTAD TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember38% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Oranjestad kostar i genomsnitt bara 6 762 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORANJESTAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli18% dyrareDet kostar omkring 12 991 kr för flyg till Oranjestad från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ORANJESTAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember547% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Oranjestad från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Oranjestad?

Billiga flyg till Oranjestad hittar du under vår och höst. Framförallt mellan mars och maj kan du hitta billiga flygbiljetter till Oranjestad och även lägre priser på boenden. Detta är en utmärkt tid att resa på om du vill hålla kostnaden nere men njuta av perfekt väder. Under vinterns högsäsong, särskilt runt jul och nyår, är priserna på flygbiljetter till Oranjestad som högst. Köp biljetter ungefär två månader innan avresa då flygstolar är som billigast.

Om du inte har möjlighet att besöka Oranjestad under februari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 10 359 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Oranjestad från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 11 611 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 9 454 kr.

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Oranjestad. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 10 611 kr. Flyg från Sverige till Oranjestad en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 11 399 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Oranjestad från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 10 094 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Oranjestad på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 13 140 kr.Hitta billiga flygbiljetter till Oranjestad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Oranjestad
British Airways
15 sep.
ARN10:50Stockholm Arlanda
31t 12m
2 stopp
AUA18:02Oranjestad Reina Beatrix
22 sep.
AUA13:10Oranjestad Reina Beatrix
31t 05m
2 stopp
ARN20:15Stockholm Arlanda
9 454 kr
Hitta liknande
KLM
15 sep.
ARN02:30Stockholm Arlanda
17t 00m
1 stopp
AUA19:30Oranjestad Reina Beatrix
22 sep.
AUA15:05Oranjestad Reina Beatrix
21t 50m
2 stopp
ARN12:55Stockholm Arlanda
9 927 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 sep.
ARN06:25Stockholm Arlanda
34t 55m
1 stopp
AUA17:20Oranjestad Reina Beatrix
22 sep.
AUA12:30Oranjestad Reina Beatrix
32t 45m
1 stopp
ARN21:15Stockholm Arlanda
10 188 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 sep.
ARN17:40Stockholm Arlanda
46t 18m
3 stopp
AUA15:58Oranjestad Reina Beatrix
22 sep.
AUA12:30Oranjestad Reina Beatrix
40t 35m
2 stopp
ARN05:05Stockholm Arlanda
14 689 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Oranjestad

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Oranjestad, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
7 okt.
ARN03:00Stockholm Arlanda
37t 01m
2 stopp
AUA16:01Oranjestad Reina Beatrix
4 973 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 okt.
ARN16:50Stockholm Arlanda
26t 40m
3 stopp
AUA19:30Oranjestad Reina Beatrix
6 671 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
7 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
31t 15m
1 stopp
AUA19:30Oranjestad Reina Beatrix
6 721 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Oranjestad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Oranjestad

Vilka bolag flyger till Oranjestad?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Oranjestad från Sverige KLM, Air Canada, Delta och United Airlines. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med KLM till Oranjestad

KLM är ett populärt val för användare som reser till Oranjestad. De flyger 7 flyg i veckan till Oranjestad, oftast från Amsterdam Schiphol. Biljettpriserna för KLM beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 9 352 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 154 omdömen har momondos användare betygsatt KLM med ett genomsnittligt betyg på 7,6/10.

Flyg med Air Canada till Oranjestad

Flygerbjudanden med Air Canada till Oranjestad startar från 6 445 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Air Canada vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Newark Liberty Intl är den populäraste avgångspunkten för Air Canada till Oranjestad och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Air Canada får 7,4/10 i betyg av 168 omdömen.


Flygplatser nära Oranjestad

Nedan hittar du alla flygplatser i Oranjestad tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Oranjestad landar på Reina Beatrix Aruba International Airport. När du har landat med ditt Oranjestad-flyg har du inte långt till ditt boende inne i centrum då flygplatsen ligger i stadens utkanter. För att resa till Oranjestad billigt tar du öns bussar, Arubus, som går in till olika områden av Oranjestad. Bussbiljetten kostar ungefär 4,6 AWG (25 SEK) och du behöver betala med kontanter ombord på bussen. För att ta dig in till centrum så snabbt som möjligt är det taxi som gäller. Med taxi tar resan till centrum under fem minuter. Taxibilar väntar utanför ankomsthallen och du kan även få hjälp av personalen på flygplatsen för att få en taxi. På flygplatsen finns det även flera biluthyrningsalternativ som kan vara ett bra alternativ om du planerar att ta dig runt med bil på Aruba under din vistelse.


Populära flygresor till Oranjestad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Oranjestad som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Oranjestad
Snabbaste flygtid31t 12m
Billigaste pris9 454 kr

Så tar du dig runt i Oranjestad

Oranjestads centrum är inte särskilt stort och det bästa sättet att ta sig runt inne i staden är till fots. De flesta sevärdheter och besöksmål i Oranjestad ligger på gångavstånd från varandra. Det finns även en spårvagn som går från kryssningsterminalen genom centrala Oranjestad och längs med Caya GF Beticos Croes för att sedan gå tillbaka till hamnen. Spårvagnen har avgångar var 20-30:e min och är helt gratis. Om du kör bil finns det gott om parkeringsplatser i staden men du behöver kontanter för att betala för parkeringen. Stadens taxibilar är ett bra alternativ om du behöver ta dig runt längre sträckor dit spårvagnen inte når. Bussar tar dig från Oranjestad till andra orter och platser på Aruba och kostar ungefär 4 AWG (21 SEK) för en enkelbiljett.


Visumkrav för att besöka Oranjestad

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för flyg till Oranjestad, däremot behöver du ha med dig ditt pass. Passet får inte vara äldre än 10 år och ska vara giltigt under hela din vistelse i Aruba. Du ska även kunna bevisa att din anledning att resa till Aruba är för turistande och semester, och för detta räcker det med att kunna visa upp en hotellbokning.


Börja planera din resa till Oranjestad


De bästa sakerna att se och göra i Oranjestad

Oranjestads Surfside Beach är en populär destination och här hittar du även många trevliga barer. En annan sevärdhet är Fort Zoutman från 1700-talet.

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring som täcker alla eventuella sjukvårdskostnader under din vistelse.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet på Aruba.

Det är standard att lämna mellan 10-15 % i dricks för all service.

Inne i centrum hittar du flera populära köpcentrum, bland annat Renaissance Mall och Royal Plaza Mall.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Oranjestad. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Oranjestad ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Oranjestad.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Oranjestad och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Andra kabinklasser för flyg till Oranjestad

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Oranjestad

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.