Biluthyrning i Monastir, Tunisien

Vill du hyra en bil billigt i Monastir, Tunisien? Sök och jämför priser här

Monastir, Tunisien
24 okt — 31 okt
Samma avlämingsplats
Monastir, Tunisien
sön 24/10
12:00
sön 31/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Monastir

Alla större biluthyrningsfirmor i Monastir, Tunisien
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0

Avstånd till populära hotell från Monastir, Tunisien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tunis Carthage flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Monastir

268 användare har letat efter hyrbilar i Monastir med momondo i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Monastir för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Monastir även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Ett av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Monastir, Tunisien?

Hastighetsgränsen i Monastir är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Monastir är 90 km/t respektive 110 km/t. Om du hyr en bil i Monastir bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Monastir?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Hyundai i10 i Monastir är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Monastir kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 245 kr/dag och priser så låga som 153 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai i10 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 214 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 149 kr/dag.

Hur är vädret i Monastir, Tunisien i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Monastir under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 22 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Med tanke på att temperaturerna i Monastir typiskt är högre under oktober och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Monastir representativt för resten av Monastir?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Monastir omkring i Monastir eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 22 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Tunisien


Hyrbilar på flygplatser i Monastir

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Monastir

Börja planera din resa till Monastir