Hitta billiga flyg till León

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 7/6
ons 14/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i León

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i León från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Oviedo

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL León

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Oviedo (OVD)

Vanligtvis är flyg till León från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Oviedo Asturias, vilket i genomsnitt kostar 3 994 kr


Vanliga frågor om att flyga till León

Det brukar ta ungefär 19 timmar att flyga till León, Spanien från Stockholm Arlanda. Det beror på att du måste mellanlanda på vägen och göra ett längre uppehåll. Om du flyger från Göteborg Landvetter brukar det ta några timmar till, och du kan räkna med cirka 22 timmar totalt. Flyger du från Malmö Sturup tar det lite längre tid eftersom du först måste flyga från Stockholm vilket tar ungefär 25 timmar. Det går snabbare att åka över till Köpenhamn och flyga från Kastrup om du befinner dig i Skåne, därifrån finns flygerbjudanden som tar strax under 15 timmar.

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till León Airport i León men det går att hitta flygningar med en mellanlandning. Ett exempel är att du kan ta flyg från Stockholm Arlanda eller Köpenhamn Kastrup med Iberia och mellanlanda i Barcelona. Där kan du få vänta ganska många timmar mellan flygen, så om du vill kan du passa på att åka in till staden och spendera några timmar i centrum. Även om du reser från Göteborg Landvetter kan du mellanlanda i Barcelona. I så fall flyger du först med Ryanair. Väljer du att flyga från Malmö Sturup är det enklast att flyga till Stockholm och utgå från Arlanda.


Vilka bolag flyger till León?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till León

Visumkrav för att besöka León

När du åker till Spanien är det egentligen bara två saker du behöver tänka på att ha med dig, och det är en giltig ID-handling och ett EU-kort. Du kan antingen resa med pass eller nationellt ID-kort. Tänk på att körkort eller ID-kort från Skatteverket inte räcker som legitimation. Det beror på att de inte anger vilket land du är medborgare i. EU-kortet ger dig rätt till billig sjukvård om något skulle hända på resan och beställs gratis från Försäkringskassan. Det är giltigt i tre år, så har du redan ett sedan tidigare resor är det bra att kontrollera utgångsdatumet på kortet.


Börja planera din resa till León


De bästa sakerna att se och göra i León

León är en stad som har en mycket rik historia, och det finns många byggnader och monument i staden som vittnar om det. Under medeltiden var den huvudstad i Kungariket León och var en viktig punkt för pilgrimer på väg till Santiago de Compostela. Det gamla klostret som förr inhyste trötta pilgrimer är nu för tiden ett lyxhotell och heter Parador de León. Där kan du äta en flott middag eller utforska den vackra trädgården som omger hotellet. En annan spännande byggnad att titta på är stadens stora, gotiska katedral som har vackra fönster i färgat glas. Ytterligare en viktig del av Leóns kultur är maten. Det finns många härliga restauranger där du kan testa lokala tapas och umgås i timmar. Några kvarter bort från katedralen ligger Plaza Mayor, som är det största torget. Det är särskilt trevligt att besöka när torghandeln är i gång några dagar i veckan, och många trendiga restauranger ligger runtomkring torget. Precis intill ligger det före detta stadshuset, Consistorio Viejo, som byggdes på 1600-talet och har dubbla torn.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till León så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.