Billiga flyg från Göteborg till Lviv från 588 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Information om flyg från Göteborg till Lviv

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Lviv, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

15t 00m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Lviv

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Göteborg till Lviv tar 15t 00m
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Lviv. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Göteborg Landvetter flygplats - Lviv Danylo Halytskyi Intl flygplats.
Det finns 1 flygplats nära Lviv: Lviv Danylo Halytskyi Intl (LWO)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Lviv

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste rutten?

Göteborg Landvetter - Lviv Danylo Halytskyi Intl. Flyg från Göteborg Landvetter till Lviv Danylo Halytskyi Intl för de bästa flygpriserna Göteborg - Lviv

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Lviv Danylo Halytskyi Intl med flyg?

    Fågelvägen från Göteborg Landvetter till Lviv Danylo Halytskyi Intl är 1176,0 km.


En av fördelarna med Landvetter flygplats i Göteborg är att det som tidigare nämnt lätt går att ta sig till och från flygplatsen. När du väl är där har du även tillgång till gratis Wi-Fi samt butiker, restauranger och kaféer. Du som vill övernatta har dessutom tillgång till flera hotell i flygplatsens närhet. På flygplatsen i Lviv kan du besöka någon av loungerna för att få tillgång till flygplatsens Wi-Fi, detta kostar dock extra. Utanför loungerna kan du nämligen bara använda flygplatsens internetuppkoppling i några få minuter. Som vi tidigare varit inne på går det även lätt och snabbt att ta sig mellan flygplatsen och centrala Lviv. I flygplatsens terminal A har du dessutom tillgång till både en food court med flera olika restauranger samt ett kafé. Här kan du utan problem spendera några timmar i väntan på att ditt flyg ska gå.


När det gäller Landvetter flygplats i Göteborg finns det flera sätt som du kan ta dig till och från flygplatsen på. Du kan bland annat ta taxi eller egen bil, tar du egen bil finns det både långtidsparkering samt korttidsparkering i direkt anslutning till flygplatsen. Du kan också välja att färdas med flygbuss till och från flygplatsen. En av dessa körs av Flygbussarna och går mellan centrala Göteborg och Landvetter flygplats, och den andra körs av LandvetterExpressen och går mellan flygplatsen och Borås Resecentrum. Du kan också välja att ta Västtrafik linje 612 mellan flygplatsen och Landvetter Resecentrum. FlixBus kör även en linje som går mellan Göteborg Landvetter och Stockholm Arlanda. Från flygplatsen i Lviv är det bara en kort sträcka till stadens centrala delar, dess tågstation och busstationen. Du kan bland annat ta dig till stadens busstation med expressbuss från terminal A i flygplatsen eller med buss 29 från flygplatsen in till centrala Lviv. Självklart går det även att ta taxi eller hyrbil.

Från Lviv kan du bland annat ta dig till Krakow och Katowice i grannlandet Polen. Dels kan du flyga från Lvivs flygplats till dessa städer och du kan också ta dig till städerna med en kombination av buss och tåg. Dock blir det många stopp på denna resa, så flyg kan vara att föredra. Även buss kan vara bättre än tåg. Ett alternativ om du ska till Krakow är att först ta buss 25 och därefter byta till buss 414, och ska du till Katowice är det också buss 25 och sedan 414 som gäller. Resan tar några timmar men du behöver alltså bara byta buss en gång. Du kan också ta dig från Lviv till Ukrainas huvudstad Kiev om du så önskar. Ett av de smidigaste sätten att ta sig mellan Lviv och Kiev på är att flyga, men det går även tåg i form av tåg 716 mellan de båda städerna.


Alternativa flyg Göteborg-Lviv

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Lviv
Snabbaste flygtid21t 35m
Billigaste pris830 kr
Flyg från Stockholm till Ivano-Frankivsk
Snabbaste flygtid20t 45m
Billigaste pris5 219 kr
Flyg från Stockholm till Charkiv
Snabbaste flygtid20t 55m
Billigaste pris4 547 kr
Flyg från Stockholm till Odesa
Snabbaste flygtid15t 25m
Billigaste pris2 468 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Lviv

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Lviv

Hitta billiga flyg till andra städer i Ukraina

Ukraina har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Göteborg till Lviv för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Göteborg till Lviv så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du söker efter flyg från Göteborg till Lviv hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Göteborg till Lviv och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.