Hitta billiga flyg till Cuneo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Billigaste flygen till flygplatser i Cuneo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cuneo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Milano-Malpensa flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cuneo

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Milano (MIL)

Vanligtvis är flyg till Cuneo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Milano, vilket i genomsnitt kostar 1 460 kr


När är den bästa tiden att flyga till Cuneo?

Att flyga från Sverige till Cuneo, Italien tar mellan 16 och 24 timmar då du behöver göra flera mellanlandningar under resans gång. Du hittar bland annat flygerbjudanden till Cuneo från Arlanda flygplats i Stockholm, Landvetter flygplats i Göteborg, Sturup flygplats i Malmö samt från Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du hitta flygningar till Cuneo på knappt 20 timmar. Denna rutt trafikeras bland annat av SAS och Lufthansa. Du kan också hitta flyg från Stockholm till Turin varifrån du kan ta tåg till Cuneo. Från Göteborg kan du ta dig till Cuneo på 16 timmar om du kombinerar flyg och tåg. Du hittar då flygrutter med Wizz Air och Ryanair som tar dig till Turin varifrån du reser vidare med tåg till Cuneo. Du kan även flyga till Cuneo från Göteborg om du reser med Vueling och Lufthansa, och resan tar då runt 22 timmar. Även från Malmö hittar du rutter till Cuneo på 16 timmar om du flyger med Wizz Air och Ryanair till Turin och sedan reser vidare med tåg. Du kan även ta Öresundståget till närliggande Kastrup flygplats och därifrån flyga till Milano med Wizz Air. Från Milano hittar du sedan tåg till Cuneo, och från Kastrup tar denna resa drygt 11 timmar.

Du hittar inte något direktflyg till Cuneo från Sveriges flygplatser utan behöver mellanlanda under vägen eller kombinera flyg och tågresor. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du flyga till München med SAS eller Lufthansa, och från München reser du sedan vidare med Lufthansas direktflyg till Cuneo. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du ta Vuelings flyg till Barcelona. Från Barcelona hittar du sedan rutter med Lufthansa till Cuneo via ett stopp i Munchen. Du kan alternativt resa med Wizz Air till Budapest där du byter till Ryanairs linje till Bergamo nära Milano. Från Milano hittar du sedan tåg med Italotreno till Cuneo via Turin. Från Malmö kan du också flyga till Bergamo med Wizz Air och Ryanair via Budapest för att sedan resa vidare med inrikeståg. Om du reser från Kastrup flygplats i Köpenhamn tar du däremot Ryanairs linje till Wien där du byter till Wizz Air som har rutter till Milano.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Cuneo för 43 kr/person, vilket är 99 % billigare än för genomsnittsflyget till Cuneo. För att hitta de billigaste priserna till Cuneo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Turin-Caselle flygplats eller Genua Cristoforo Colombo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Cuneo.

Du kan hitta erbjudanden för Genua Cristoforo Colombo flygplats för i genomsnitt 5 108 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Flygplatser nära Cuneo

Nedan hittar du alla flygplatser i Cuneo tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Cuneos centrum från flygplatsen?

När du flyger till Cuneo landar du på Cuneo International Airport som ligger rakt norr om staden. För att ta dig in till centrum kan du ta flygplatsens expressbuss till närliggande tågstationen Fossano. Från Fossano hittar du sedan regelbundna tåg med Trenitalia som går in till centrala Cuneo. Det snabbaste alternativet för att resa till Cuneo är att ta taxi eller bil. Med taxi tar resan från Cuneo International Airport till centrum knappt 20 minuter. Om du tar tåg den sista sträckan till Cuneo anländer du till Cuneos centralstation som ligger inne i stadens centrum.


Visumkrav för att besöka Cuneo

För att besöka Cuneo, Italien behöver du som svensk medborgare inte något inresetillstånd. För att legitimera dig under resan räcker det med att du har med dig ditt nationella ID-kort.


Börja planera din resa till Cuneo


De bästa sakerna att se och göra i Cuneo

Cuneo är en populär destination tack vare sitt läge nära Alperna såväl som närheten till norra Italiens sjöar. Här hittar du vackra vyer över bergstoppen Monte Viso samt fina möjligheter till vandringar i de närliggande naturområdena. Staden är mycket cykelvänlig och du hittar cykelleder både genom centrum och ut till närliggande grönområden. Inne i centrum hittar du det centrala torget Piazza Galimberti. Här hittar du ett koncentrerat område av restauranger och barer i den gamla stadskärnan från 1800-talet.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Cuneo. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Cuneo ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Cuneo.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Cuneo. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Cuneo

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Cuneo

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.