Hitta billiga flyg till La Paz, La Paz

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till La Paz, La Paz

Utforska inblicksdata för ditt flyg till La Paz, La Paz och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till La Paz, La Paz?

Den billigaste månaden att flyga till La Paz, La Paz från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 13 011 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. februari är en annan bra månad för att besöka La Paz, La Paz med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 13 657 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till La Paz, La Paz?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till La Paz, La Paz är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till La Paz, La Paz på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 15 118 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 17 905 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till La Paz, La Paz.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till La Paz, La Paz?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till La Paz, La Paz då du kan hitta flygpriser för så lite som 15 917 kr. Att flyga till La Paz, La Paz mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till La Paz, La Paz på kvällen då priserna ligger på omkring 17 685 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till La Paz, La Paz?

Den bästa tiden att boka ett flyg till La Paz, La Paz från Sverige är 21 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 17 347 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i La Paz, La Paz

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i La Paz, La Paz från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
La Paz, La Paz

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL La Paz

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till La Paz, La Paz (LPB)

Vanligtvis är flyg till La Paz från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till La Paz El Alto Intl, vilket i genomsnitt kostar 15 770 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LA PAZ, LA PAZ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till La Paz, La Paz kostar i genomsnitt bara 11 688 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA PAZ, LA PAZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober35% dyrareDet kostar omkring 21 227 kr för flyg till La Paz, La Paz från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA PAZ, LA PAZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari970% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till La Paz, La Paz från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till La Paz, La Paz

Du kan flyga till La Paz, Bolivia på mellan 22 och 29 timmar när du flyger från Sverige. Restiden varierar beroende på vilken flygplats du reser från, hur många och långa mellanlandningar du behöver göra och vilken rutt du tar. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm, Göteborg och Malmös närliggande flygplatser. Från Stockholm Skavsta flygplats hittar du flygningar till La Paz som tar runt 24 timmar. Dessa rutter flygs av Ryanair, Air France och Avianca. Du kan även flyga från Arlanda flygplats vilket tar runt 22 timmar, och från Arlanda flygplats hittar du rutter med Iberia och BoA. Från Stockholm behöver du göra två eller tre mellanlandningar beroende på din rutt. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du ta dig till La Paz på ungefär 29 timmar. Från Landvetter hittar du rutter med LOT Polish Airlines och BoA och du behöver göra tre stopp under vägen. Från Malmö får du först ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup kan du ta dig till La Paz på drygt 26 timmar och två mellanlandningar, och rutter till La Paz flygs av bland annat Ryanair och BoA.

Flyg till La Paz från Sverige mellanlandar två eller tre gånger under resans gång och det finns inte några direktrutter från Sverige till Bolivia. Från Skavsta flygplats kan du flyga med Ryanair till Wien och där byta till Air France som har rutter till Bogota via ett stopp i Paris. I Bogota byter du sedan till Avianca som har direktflyg mellan Bogota och La Paz. Från Arlanda flygplats kan du ta Iberias flygning till Madrid och där byta till BoA som har rutter till La Paz via stopp i Cochambamba. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med LOT Polish Airlines till Madrid via en mellanlandning i Warszawa. Från Madrid flyger du sedan till La Paz via Cochabamba. Ryanair har flygningar från Köpenhamns Kastrup flygplats, inte långt från Malmö, till Madrid. I Madrid kan du sedan ta BoAs rutter till La Paz via Cochabamba.


Andra kabinklasser för flyg till La Paz, La Paz

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till La Paz, La Paz

Vilka bolag flyger till La Paz, La Paz?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till La Paz, La Paz

Vilka bolag flyger till La Paz, La Paz?

Baserat på våra uppgifter är det mest populära flygbolaget som flyger till La Paz, La Paz från Sverige Iberia. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Iberia till La Paz, La Paz

Iberia flyger omkring 7 flyg till La Paz, La Paz under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Santa Cruz Viru Viru Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Iberia var 13 911 kr (Stockholm Arlanda till La Paz, La Paz). Användare har betygsatt Iberia med 7,0/10 med över 406 omdömen på momondo.


Flygplatser nära La Paz, La Paz

Nedan hittar du alla flygplatser i La Paz, La Paz tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till La Paz centrum från flygplatsen?

När du flyger till La Paz landar du på El Alto Airport i La Paz som ligger relativt nära stadens centrala delar. För att ta dig in till centrum hittar du minibussarna GoTransTur utanför flygplatsens ankomsthall. Dessa går med regelbundna mellanrum in till centrala Plaza San Francisco, längs med huvudgatan Avenida 16 de Julio till slutdestinationen Plaza Isabel La Catolica. Detta är det billigaste alternativet för transport in till city. Snabbast är att ta taxi från flygplatsens taxistation vilket tar knappt en halvtimme. Detta är också att rekommendera om du har mycket bagage då minibussarna kan vara mycket fullsatta.


Visumkrav för att besöka La Paz, La Paz

När du reser till La Paz, Bolivia behöver du inte något inresetillstånd om du har ett svenskt pass. Detta gäller dock endast om din resa är under 90 dagar lång. Du kan behöva visa upp ett intyg på att du vaccinerats mot gula febern när du reser in i landet.


Börja planera din resa till La Paz, La Paz


De bästa sakerna att se och göra i La Paz, La Paz

En av de mest populära destinationerna i La Paz är marknaden Mercado de las Brujas som ligger längs med gatan Calles Jimenez. Här hittar du allt från lokalt konsthantverk till örter och heminredning. Ett annat måste för många besökare är textilmuseet Museo de Textiles Andinos Bolivianos med en vacker samling traditionella bolivianska textiler. Missa inte heller ett besök till den imponerande katedralen Catedral Metropolitana som är unikt belägen på en brant sluttning.


Hitta billiga flyg till andra städer i Bolivia

Bolivia har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till La Paz ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till La Paz ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till La Paz ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för La Paz låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till La Paz på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.