Biluthyrning i La Paz, Bolivia

Vill du hyra en bil billigt i La Paz, Bolivia? Sök och jämför priser här

La Paz, Bolivia
27 okt — 3 nov
Samma avlämingsplats
La Paz, Bolivia
ons 27/10
12:00
ons 3/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i La Paz

Alla större biluthyrningsfirmor i La Paz, Bolivia
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från La Paz, Bolivia

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån La Paz El Alto Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i La Paz

I oktober, fram till dagens datum, har 55 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i La Paz.

Vilken bil väljer flest att hyra i La Paz?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i La Paz är Jeep Wrangler, följt av modellen Hyundai i10. Våra användare har hittat erbjudanden för Jeep Wrangler i La Paz för i genomsnitt 548 kr per dag, och så billigt som 431 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 363 kr per dag att hyra modellen Hyundai i10 i La Paz, även om du kan hitta priser för så lite som 290 kr per dag.

Hur är vädret i La Paz, La Paz, Bolivia i oktober?

I oktober får La Paz vanligtvis en nederbörd på 40 mm och har en medeltemperatur på 8 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för La Paz då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i La Paz under oktober kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i La Paz. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i La Paz tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Jeep Wrangler, Hyundai i10 och Hyundai Accent.

Är vädret i La Paz representativt för resten av La Paz?

Den som vill hyra en bil i La Paz för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i La Paz under oktober månad vanligtvis ligger runt 8 °C med en nederbörd på omkring 40 mm.


Börja planera din resa till La Paz